Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Péťo péťo :(

Ty woe, proč tam vůbec šel?:roll

Tak teď bylo vidět, jak se bál, že se s tím Sivokem srazí ... Proto mu to propadlo :grr

[upravil dne 12.6.12 19:15 od MJSytic]

Odesláno

Ty woe, to byly nervy ... A já to tomu Čechovi letos tak přál, aby to odchytal bez chyby ... Prostě mu není souzeno. Ale třeba ještě podrží - třeba v sobotu na srazu :super

Odesláno

Jsem myslel, až budeme v sobotu fandit na srazu, tak že podrží proti Polsku - jako že ho něco trefí, jako v Chelsea :bacha:D

Odesláno
Zítra dostaneme na zadek od Řeků a v sobotu by raději ani neměli nastoupit ;)

Tohle je.nejlepsi odpoved na trapny komenty \"pseudofanousku\"

Tim nemyslim tebe...

Krasny kluci jen tak dal, Cesiii !

[upravil dne 12/6/12 18:10 od davidekcz]

a kdo je podle tebe pseudofanousek ??? to, ze spousta lidi vidi tu systemovou mizerii ceskeho fotbalu poslednich let, tak tihle jsou podle tebe pseudofanousci ? ja zase nechapu nekriticke fanousky, kterym se flakota predhodi tak jak je a oni po ni skoci beze slov a za kazde situace ...

zapas s reckem, ano, cesky tym nehral vubec spatne, ale kdyby se pilar s jirackem nehecli, tak to bude zase nula, stejne jako kdyby rekum hrali dva nehrajici stoperi, proto byla jejich obrana tak derava, tankista potom pusti skolacky gol a my se musime bat o vysledek ...

pochybuju, ze to budeme mit s polskem tak snadne

Odesláno

Když to je tak nějak česká povaha na všechno nadávat a vše hanit.

Bohužel nemáme mužstvo, které jsme měli před 10-15 lety. Už nejsme top světový mužstvo, které bude všechny porážet a všchno vyhrávat.Takže příjde neúspěch a všichni jsou chytří a všechno je špatně.

Já jsem optimista a fandím čechům, takže když vyhrajeme jsem za to rád...

Vím, že je to nerealný, ale kdyby jsme se dostali až do finále, tak vidím všude ty davy lidí, pomalovaný barvama všude vlajky a celej národ by fandil.A chtěl bych vidět kolik lidí by řvalo, že českej fotbal stojí za hovno...

A nechám tuhle debatu už jen o euru a ne situaci českýho fotbalu...hawk

Odesláno
No co, vezmu dlouhej koax a holt určíme dobrovolníka, kterej vyleze s anténou na strom no :aut:D

Je tam internet, mělo by to jít po internetu. Projektor tentokrát neberu, už jsem na fotbal dal 3 HD projektory a jeden \"obyčejný\". Víc jich nemám ;)

Ale když se promítne z Internetu v té nejlepší kvalitě, uhlopříčka tak čtyři metry, tak se na to nechá koukat ;) Byli tací, kteří ani nešli z práce domů a počkali si na moji projekci ;)

Odesláno

Jsem rád, že se mi podařilo koukat alespoň na druhý poločas. Sice jsem chvilkama viděl, jen půl TV, ale nakonec to dobře dopadlo a u toho nejdůležitějšího jsem byl ;)

Úkol kucí splnili a teď už je to fuk :aut

Jako bonus vidím v tom, že nejdou dál Rusové. Co předvedli jejich fanoušci po tom prvním zápase?! Dobře jim tak - první vyhrání ...

[upravil dne 17.6.12 10:43 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...