doly79 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Zdravím pánové_!! koncem ledna jsem měl velice nepříjemný zážitek s jedním nejmenovaným servisem v Praze. Můj příspěvek toho času nenechal na nikom nit suchou - bohužel zmizel beze stopy. Onehdá se čerstvě po vyzvednutí auta ze servisu objevily jako by náhodou další závady na autě. jedna z nich byla závada na dobíjení, která se projevovala nepravidelně blikající kontrolkou dobíjení a s tím i svázaný nepříjemný akustický signál. protože se mi to nestalo poprvé, již jsem se nechtěl nechat napálit a sednul jsem k elektrickému plánku auta.. jediné slabé místo mě vycházelo na \"fázové rozhraní\" - zaprvně nevím co to je a zadruhý mě to uráží. ČILI --: kdyby jste měli stejný problém, běžte do motoru, po levé straně je box řídícího systému, uvnitř počítač a vedle něj malá krabička vyrobená tak aby vydržela výbuch atomovky, konektor s kabeláží má stejné provedení a jistě se používá na ponorkách. Ovšem tohle všechno kucíííí francouskýýý nedělali náhodou. na kabeláži u konektoru jsem nalezl porušenou izolaci ostrým předmětem tak - že jste se mohli přímo dotknout měděných žil kabelu.. v krabičce je jistě velmi citlivá elektronika, která takový zásah netoleruje a vyhlásí chybu.. kabely jsem zalil do tavného lepidla a nyní už funguje vše tak jak má. mějte hezdý den p.s. - a smrt všem nepoctivcům co žijí jako paraziti na úkor ostatních. Váš Pííítr Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 hehe, fazove rozhrani neni ta krabicka o ktere pises, ta krabicka vedle ridici jednotky motoru, s tim konektorem s cervenou vysouvaci pojistkou je prachobycejne relatko (resp. teda dvojite rele - ma dve civky a dva spinane obvody), zadna velmi citliva elektronika fazovym rozhranim se oznacuje jednotka BSI, ktera je pod volantem za pojistkovou skrinkou a ovlada ruzne vystupy na zaklade signalu z ruznych vstupu ale to je jedno, hlavne, ze se podarilo opravit Citovat
222johny222 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 proto to do servisu nedávám,vím jak to tam chodí...a to ještě ti možná tak litr paliva cucli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.