Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano hoši, můžu se Vám k tomu vyjádřit... :D

naskytla se mi možnost koupit za velmi dobré peníze jiný auto, které svojí značkou je velice blízko Peugeotu ;-) a tak jsem jsem si řikal proč to nezkusit a nedat auto na net, pár zájemců se ozvalo, jen pro pobavení, kdo kdy viděl kufr u 508 ví kam mířím... přijel pán a řekl, že si myslel že má sedan větší kufr :myslim... dobrej byl :D ale vzhledem k tomu, že se na autě objevilo pár věcí, které jsem nečekal, tak z toho sešlo... inzerát jsem na netu nechal, kdyby náhodou :D ale v tuto chvíli už jen čekám, až vyprší... takže se bát nemusíme a i nadále mě budete vidět mé krásné šedé 508čce, navíc s trošku vzhledovýma úprava... vzal jsem si do parády asi tak 20videí na netu a nakoupil jsem PLASTI DIP ;)

Odesláno

no právě proto řikám... kdo viděl kufr ví... :D jako na to že je to sedan a vešlo se tam jídlo, pití a oblečení pro 5 lidí v zimě tak pohodička ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem po půl roce zase vytáhnul tu svoji krasavici na focení :)

předcházelo tomu pár detailů jako cca 3 hodiny mytí a leštění a výběr místa...

výsledek se ale povedl :super

CIMG15572_111.jpg

CIMG15662_111.jpg

CIMG15722_111.jpg

CIMG1559_33_111.jpg

[upravil dne 5/5/14 14:29 od skuci]

Odesláno

šampon a tekuté stěrače a čističe kol od Sheronu, sušení pravá jelenice, leštění používám želvičku :-) vosk s nano technologií a střídám to s barevným voskem (černý)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

tak pro ty co to ještě neviděli :(... takto dopadl můj krasavec po lehkém políbení svodidel před skoro 3-mi týdny...  :nevim  :blicismajlik pán ve vedlejším pruhu jaksi nesledoval dělící čáru a poslal to rovnou do mého pruhu a ujel

post-36841-0-52593500-1414077279_thumb.j

post-36841-0-51975100-1414077297_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...