Pe.Tr Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Protebe je drahe vse co neni zadarmiko :-) Citovat
skuci Odesláno 10. duben 2014 Autor Odesláno 10. duben 2014 ano hoši, můžu se Vám k tomu vyjádřit... naskytla se mi možnost koupit za velmi dobré peníze jiný auto, které svojí značkou je velice blízko Peugeotu ;-) a tak jsem jsem si řikal proč to nezkusit a nedat auto na net, pár zájemců se ozvalo, jen pro pobavení, kdo kdy viděl kufr u 508 ví kam mířím... přijel pán a řekl, že si myslel že má sedan větší kufr ... dobrej byl ale vzhledem k tomu, že se na autě objevilo pár věcí, které jsem nečekal, tak z toho sešlo... inzerát jsem na netu nechal, kdyby náhodou ale v tuto chvíli už jen čekám, až vyprší... takže se bát nemusíme a i nadále mě budete vidět mé krásné šedé 508čce, navíc s trošku vzhledovýma úprava... vzal jsem si do parády asi tak 20videí na netu a nakoupil jsem PLASTI DIP Citovat
Moral3z Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Vždyť by to auto mohla používat mafie pro převoz těl tak to jsem zvědav na změny Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 no právě proto řikám... kdo viděl kufr ví... jako na to že je to sedan a vešlo se tam jídlo, pití a oblečení pro 5 lidí v zimě tak pohodička Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Plasti dip ? Snad nebudes delat celolak projekt jako Voighta Citovat
skuci Odesláno 4. květen 2014 Autor Odesláno 4. květen 2014 tak jsem po půl roce zase vytáhnul tu svoji krasavici na focení předcházelo tomu pár detailů jako cca 3 hodiny mytí a leštění a výběr místa... výsledek se ale povedl [upravil dne 5/5/14 14:29 od skuci] Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Pěkné fotky hlavně ta poslení čim to fotiš děla to pěkné fotky Citovat
skuci Odesláno 5. květen 2014 Autor Odesláno 5. květen 2014 hele žádnej spešl foťák, ale jen dobrá aplikace na úpravu... Citovat
elton Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Pěkné fotečky:potlesk:super Jako malované Citovat
skuci Odesláno 5. květen 2014 Autor Odesláno 5. květen 2014 to se mi právě líbí jak je to malované Citovat
skuci Odesláno 5. květen 2014 Autor Odesláno 5. květen 2014 šampon a tekuté stěrače a čističe kol od Sheronu, sušení pravá jelenice, leštění používám želvičku :-) vosk s nano technologií a střídám to s barevným voskem (černý) Citovat
skuci Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 a ještě jsem zapomněl na firmu Coyote, od které je sprej na čištění a leštění pneumatik Citovat
Moral3z Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Pěkný Kdyby ses nudil, tak ti přistavim pášu a můžeš pokračovat Citovat
skuci Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 myslíš jako s leštěním nebo s focením? Citovat
skuci Odesláno 23. říjen 2014 Autor Odesláno 23. říjen 2014 tak pro ty co to ještě neviděli ... takto dopadl můj krasavec po lehkém políbení svodidel před skoro 3-mi týdny... pán ve vedlejším pruhu jaksi nesledoval dělící čáru a poslal to rovnou do mého pruhu a ujel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.