Harlley Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Koupil jsem si tyto stěrače v Autokelly a i když jsou tam adaptery na všechny druhy uchycení a dokonce i 406 na krybičce stěrače nejdou zajistit. podle návodu totiž musí mít ten hák na ramenu stěrače takový zajištující otvor.Jenže já mam prostě jen zahnutý hák a nic.Proto dotaz,mam něco špatně,nebo udělali soudruzi v championu chybu? Citovat
jamall406 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 ja je mam a vpohode my šli musiš tam dat takovej ten vysokej adapter+takovou vložku do toho adapteru Citovat
jamall406 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 na tom obalu uvnitř je to namalovany 3/4´ 19mm Citovat
Harlley Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 jo to tam mam nasunu,drží to ale neni to nijak zajištěný,prostě když ho prizvednu tak to bez problému zase stáhnu dolu. A na tom návodu je vidět že ten hákk ramena má mít takovej otvor do kterýho zapadne plastovej háček toho adapteru a tim se ten stěrač zajistí.Já ale na tom háku nic takového nemam a nerad bych někde za jízdy v dešti přišel o stěrač. Citovat
Harlley Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 Ano to všechno jsem provedl a stěrače jsou na autě ale jak jsem psal na tom háku obrázek 1 je znázorněn malý otvor kde se tento adapter zajistí a já tam nic takovýho nemam tudiž to prostě neni zajištěný na pevno ale jen nasunutý. Citovat
jamall406 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 ale jestly si dobře pamatuju tak jsem je tam taky jenom nasunul a drži to jak blazen Citovat
Harlley Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 je to možné,proto se tu ptám jestli tam ten otvorstatní máte,nebo ne.každopádně pokud tam neni továrně u všech 406 tak maj výrobci chybu a to finální zajištění neni funkční. Citovat
Dave_k Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Taky jej tam tuším nemám a nejspíš by to neměl být otvor, ale maximálně prolis. Ale pokud stěrače drží tak není o čem. Citovat
fejfarz Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Já používám flat stěrače a ty se na ten hák našoupnou a přes to se zacvakne taková pojistka a drží jak čert. Citovat
Thommy Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Taky jsem je měl, u řidiče držel, u spolujezdce ne, a než jsem to nějak vyřešil, ve chvilce nepozornosti za deště jsem ho ztratil. Krom toho mi ty adaptéry přišli docela dost nevzhledný... Citovat
Harlley Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 Tak jsem s tim zajel do Autokelly a ukázal jim že to co výrobce prodává na 406 nepasuje.chvilku koukal jak je to možné,že je prodávaj a nakonec z něj vypadlo že je pošle na reklamaci,což jsem nepochopil mam být jako měsíc nez stěračú,když udělal chybu výrobce?Nakonec jsem koupil klasiku ramínkový Valea a budu čekat až mi vrátí peníze za championz.Dost podivný postup ne. Citovat
fejfarz Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 V Kelly takhle postupují ,ale na druhou stranu vracejí peníze bez problémů. Citovat
h4wk3y Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 jo, taky mi to nedrzelo... ty sterace ta cast na aute nema prolisy ci dirky, kam zapadnou takove hacky... Takze jsem vzal kus dreva, podlozil jsem si to proti oknu, diru vyvrtal a sterace drzi jako origo :-) Citovat
Harlley Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 jo ale nevím proč bych měl dát za stěrače se slevou 550 a ještě něco vrtat a ani nemam kde. tak že jsem se vrátil ke klasice,ty poslední jsem měl 2 roky a vyjdou na 450 tak že jsem ještě 100 ušetřil:-) Citovat
fejfarz Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Hi proti oknu bych to nevrtal raději bych je sundal ale je to taky řešení Citovat
h4wk3y Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 no poridil jsem v zime flat, protoze stary uz nestiraly a samozrejme jsem to menil za 5minut dvanact pred odjezdem do zahranici ... Tak se muselo sahnout k rychlemu reseni... Nasadil jsem do haku, fixou obkreslil, kde ma dirka byt, vyndal z haku, pdlozil drevem preti sklu hak a vrtalo se... asi 4ka dirka staci.... Hlavne ted si muzu menit sterace jak se mi zlibi a nejsem nucen koumat, zda kupuju ty, ktere budou drzet i bez dirky... proste budou drzet vsechny.... Citovat
Harlley Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 To sice múžeš teď dát jaký chceš,ale pokud někdo uvádí že to pasuje na daný model a chce za to 750 kč tak by taky měl mít ověřené že to tak je.A jak jsem psal nemam možnost to vyvrtat,tak jsem řešil výměnou. Citovat
Kubrt Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Koupil jsme ty samé a nedrží. Jestli o ně má někdo zájem rád je se slevou prodám. Citovat
MJSytic Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Na 406 musíte použít tenhle adaptér. Zacvakne se z vrchu do ramínka a díru vůbec nepotřebuje ... To zajišťování s dírkou má např 106 ... Jinak pár fotek adaptérů http://www.evilution.co.uk/588 [upravil dne 9.3.12 13:40 od MJSytic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.