zbynek.su Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Dnes bylo teplo, tak jsem pokračoval v řešení debilit předchozího majitele. Nějak moc rozkuchal kufr. Řekl bych že ho bouchnul. Potřebuji řešit zhasínání v kufru. Pořád svítí. Váleček ve dveřích není a dole jsem našel kontakt a nějak vykuchanej zámek. Co vše tam chybí? Popř. co mám dokoupit a cca za kolik? Citovat
zbynek.su Odesláno 26. únor 2012 Autor Odesláno 26. únor 2012 up Takto si s tím předchozí majitel pohrál... Citovat
marko306 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Ani sa nečudujem, že tam ten valček s guličkou nie je. Však tam je vyrezané komplet všetko. ani nechcem vidieť zvyšok auta. V kufrovej pôvodnej kabeláži (ak tam nejaká zostala) popozeraj či tam neni niekde ten valček s guličkou. Ale to komplet vypílenie tej dverovej konštrukcie som nepochopil na čo slúži ten žvachel káblov? Citovat
vlk406 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 on tam ten váleček být nemusí. má konektor u patky zámku, tudíš spínač bude patřit nejspíš tam. viz příloha. č.12 - v pežotu za nějakých 216,- phpBJD0fR.pdf ale pokud to svítí i bez spínače, je tam někde zkrat na kabelu. Citovat
Harlley Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 tek konektor na první fotce slouži pro spínač,který ti pak na palubním pc ukazuje otevřený kufr.Zaleží ale na tom jestli je v tom zámku držák na ten spínač,pak stačí zasunout jen ten a nebo musíš dát jinej celej ten kus zámku. Citovat
zbynek.su Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 Harlley: na zámku nic není, je to vykuchané, už hledám nový pajšl + spínač. Co ale zhasne světlo v kufru? Taky tento spínač? Teď svítí pořád a musel jsem odpojit světlo, tak jak to udělal předchozí majitel. Kdyby jste viděli, jak se staral o filtry a náplně. Pošlu pak fotku, tak zasraný kabinový filtr jsem nezažil. Takového debila měli v Písku hodit rovnou do OTAVY. marko306:váleček žádný není, moc toho v pátých dveřích nezůstalo. Ani tam ten tapecír nejde chytit. Zbytek se snažím zkulturnit. Ty dráty jsou parkovací senzory... Citovat
Harlley Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 světlo zhásíná tim válečkem o kterým se tu mluví,je někde ve víku kufru,ale kde přesně nevím ještě jsem to neměl rozebraný.Jen se divím že jsis takový auto vůbec vzal. Citovat
zbynek.su Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 No někde jsem tady četl na foru, že u některých je to ten váleček a u jiných typů vypínač na zámku. No a k tomu druhému. Když jsem ho kupoval tak bylo nablýskané a nikde nebylo nic vidět. Kdo se taky dívá při koupi na filtry, sundává tapecír a podobně. Zámek od nádrže jsem zjistil, že má lanko unavené až jsem tankoval. Prostě toto se dá zkousnout. Měl jsem pak sto chutí mu to vrátit, ale nakonec alespoň vzal na sebe výměnu čelního skla po menších výhrůžkách. Citovat
marko306 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Vypínanie svetla na tvojom by malo byť cez ten valček. Hoď sem VIN ako sa večer dostanem na môj PC tak ti pozriem cez SB čo tam máš za spínač. EDIT: Takto by to malo byť v 406 new model, čiže valček s guličkou. [upravil dne 27/2/12 16:33 od marko306] Citovat
vlk406 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 jo tak tohle jsem taky našel, ale od jisté doby beru service box s rezervou. to hlášení pro palubák mi nedocvaklo. Citovat
zbynek.su Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 to Marko306: Tak díky za radu, jdu hledat podobný váleček. Podle toho obrázku by měl být někde u zámku. Uvidíme. To VIN je , kdyby náhodou ...VF38ERHZF80875371 Ten spínač pro palubák jsem sehnal a vyměnil a funguje (displej ukazuje) Ten váleček se dá případně sehnat za kolik? Citovat
marko306 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Ja by som za to viac ako 5 € určite nedal a valček by mal pasovať z akého koľvek iného Peugeota s takýmto systémom zapínania svetielka. Cez tvoje VIN mi ukazuje ten istý obrázok ako je vyššie. Inak SB mi iné spúšťanie svetielka v kufri ako je cez ten valček, ani nevyhodil. Jak na starom tak na novom modely. [upravil dne 28/2/12 17:01 od marko306] Citovat
Dano406 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Ten váleček v Peu a objednací číslo je 636637 a cena je 137kč. Citovat
zbynek.su Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 Vypínanie svetla na tvojom by malo byť cez ten valček. Hoď sem VIN ako sa večer dostanem na môj PC tak ti pozriem cez SB čo tam máš za spínač. EDIT: Takto by to malo byť v 406 new model, čiže valček s guličkou. [upravil dne 27/2/12 16:33 od marko306] Tak jsem dnes šel hledat váleček. :bojimHledal, hledal, ale nenašel. v celém prostoru pátých dveří nic takového není. Nemohli by jste někdo sem hodit fotku jak to vypadá a kde ho máte? Nenašel jsem ani žádné volné dráty, které by po něm zůstaly. Od světla v kufru jdou dva dráty. Bílý číslo 319 a zelený číslo BH08E. Ten bílý jsem ve dveřích našel, byl zapojený na kostru v otvoru u pravých světel. U toho šroubu byl zasunutý konektor. Když jsem ho odpojil světlo přestalo svítit. Zelený nikde:myslim Citovat
zolco Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Pekne skorodované,som sa zlakol že to mám len ja.Asi je to choroba kombíkov,takisto ako podbehy:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.