SV 24 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 kluci od te doby co sem menil expanzku se mi straci voda.Odpousti ji z ex.! v oleji neni,ve vode olej taky ne,z vyfuku nejde zadny kour.Jediny co sem neudelal,ze sem to neodvzdusnil po vymene,ale to by uz melo byt samo ne.Kdyz sundam vicko a na neutral vytacim motor tak se bublinky nedelaj-netlakuje do vody.Nenapada Vas neco? Citovat
vlk406 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 no tak pokud je voda odpouštěna z expanzky, tak je to buď přehříváním systému - což nepředpokládám - nebo už neudrží víčko pracovní tlak, tudíš vyměnit víčko, ne? jestli to leze přes víčko lze ověřit nějakou malou pet lahví s trubičkou . . . a odvzdušnit snad ani není kde . . . proto je tam expanzka jako nejvyšší bod chladicí soustavy . . . nebo jsem to za ta léta neobjevil Citovat
SV 24 Odesláno 26. únor 2012 Autor Odesláno 26. únor 2012 ja sem taky nic neobjevil a vicko je posledni co sem nezkousel.Jiank se neprehriva! Citovat
maNkovic Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Mne tiekla voda cez to čidlo . Je tam tesnenie tak som tam dal trošku silikonu a uš je pokoj a odvzdušňováky tento motor ani nemá . Aspoň som ich nikde nenašiel . Citovat
mmartinkovic Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Jeden odvzdušnovak je na chladiči na ľavej strane, tam kde sa napaja hadica. Citovat
maNkovic Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 No ja som ho hladal ale ani na chladiči nieje Citovat
mmartinkovic Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Tak asi na 3.0 nebude. ale na 2.5 je urcite, lebo som to odvzdusnoval na nom. Citovat
Petrik-605SRi Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Dvojliter benzín má tri ozdušňováky,na chladiči,na termostate a na hadici prívodu vody do radiátora... Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Tiez by sa my zdalo ze by nemali ziadny odvzdusnovak. Najvyssie miesto v aute co sa tyka vody je asi radiator, a nie expanzka.(moj nazor). Citovat
maNkovic Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 No expanzka je vyžšie ako chaldič aj vrch motora a radiator kurenia je tiež nižšie . Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 No, nejdem sa hadat, ale vyzera to ako v jednej rovine. Niekde tu som cital, ked som mal ja problem s vodou tak tam bolo pisane povolit odvzdusnovak na chladici. Alebo, na 3.0 sa nedal, lebo ..... to malo mat asi lepsi kolobeh. Predtym som mal 2.1 td a tiez tam bol na chladici, a expanzka bola na lavo nad kolesom, pri 2.5 td je presne v strede. Citovat
maNkovic Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 To je hlavne že uš to ide ako má ináč ja som menil vodu na 3,0 a neodvzdušnoval som to nikde ked som nikde nenašiel odvzdušnovák a pohoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.