Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. mini sraz Vysočina 20.8.2011  

1. 1. 19. mini sraz Vysočina 20.8.2011

• volím klasiku, chci do Rebel-u
      1
    • volím změnu, chci do Fabriky
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Také díky za prima odpoledne, rád jsem Vás zase všechny viděl a rád poznal tváře nové, potěšilo mně kolik nováčku(srazových) dorazilo na sraz Bédi - jenom dobře, snad se Vám líbilo jako mně .

Jinak na zpáteční cestě jsem si vyzkoušel losí test ve 130 km/h (zajíček). Hlavně, že jsem předesílal, že pojedu pomalu kvůli zvířátkům.:D

P.S. S mandlema ta čokoláda chutnala více.

Odesláno

Já bych chtěl poděkovat všem kteří dorazili, přecijen když se nás sejde taková větší \"tlupa\", je to hned veselejší. ;) Jinak musím ještě vyzdvihnou to, že ani v kavárně ani ve Fabrice nezbyla na účtu žádná položka navíc!! Což v tomhle počtu lidí považuju za velice krásný výsledek! Takže ještě jednou děkuji všem a zase příště. :papa

PS: mandle na příště zajistím.. :D

Odesláno

jj byla to pecka ... akorát nám asi zapoměli dát alkohol do Cuba libre :D ale nevadí, pizza ušla :D a bowling až na to vedro parádní... Béďovi děkujem a snad dorazíme na nějakej další, jinak jsem rád viděl hezká vozidla :)

Odesláno
Jinak musím ještě vyzdvihnou to, že ani v kavárně ani ve Fabrice nezbyla na účtu žádná položka.

Přemýšlel jsem nad tím, zda tam něco zbyde :) Je vidět že nikdo z klubu není prase a zaplatil si vše co si dal ;)

Odesláno

diky :)

ChouLu: ono obcas clovek zapomene, kdyz se nekde sedi dyl, aniz by byl prase a udelal to schvalne. tohle jen dokazuje, ze jsme pili malo a vsechno si zapamatovali ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...