Cviklík Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 No já ne, já tu ani nic nenabízím, ani nemám na autě kouli, schválně jsem takové auto kvůli tomu při koupi preferoval, aby ji pokud možno nemělo... Jen jsem si tak vzpomněl na jednu fotku z inzerce, na jednu 806 na plaťáku zapřaženém za druhou 806: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1301062&aid=86634 :DJo,tak to sem si přesně myslel.Ne,za tím autem jsem to dotáhl necelé 2km z firmy kde jsem parkoval s odtahovkou a na ní jsem to dovezl z nemecka.Jak každý ví kdo ji má tak P806 má na tažné 1300kg a prázdná P806(co je naložená má 1500kg). Citovat
oddie Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 806 měla zapsatelnou kouli až 1900kg. Jen ne u nás. Ale auto s takto zapsanou koulí šlo dovézt z Německa, Holandska atd. a u nás to z cizího TP přepsali. S papírem od zastoupení to pak lze přepsat i u nás, aspoň na 1600. Citovat
rkolac Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Trochu skoro sa jej chces zbavit. Az tak velmi zlobi ???:D:D No jak to tu zatím občas čtu,tak se mne větší závady zatím trochu vyhejbají,no jo holt dobrej kus!:aut:aut:papa:papa:papa:D:D [upravil dne 27/2/12 10:53 od Ferry] Citovat
oddie Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Jestli tě tak štve ta spotřeba na pár km trasy, kdy se ani nestačí pohnout ručička teploměru, tak těch pár km choď pěšky nebo si pořiď kolo Citovat
rkolac Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 To jako já jo!!náhodou se to po cestě ohřeje a pěkně topí,na spotřebu už jsem si zvykl a kolo už taky mám . S temi citacemi prosim s rozmyslem, neni treba citovat bezprostredne predchazejici prispevek. Staci pouzit tlacitko Odpovedet nebo okno rychle odpovedi primo pod vlaknem. Diky za pochopeni. Ferry, moderator [upravil dne 27/2/12 11:25 od Ferry] Citovat
bubakkaja Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Cviklík s ní tahá jen ožralého Kahana :-) Citovat
Cviklík Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 LOTO:Tady máš něco levného http://auto.bazos.cz/inzerat/14699110/CITROEN-EVASION.php Citovat
Anton806 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 zdravym co hovorite na motor 806. 1,9 td Citovat
rkolac Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Když jse sháněl já,tak jsem někde četl že je ten motor na tohle auto slabej a tím pádem víc žravej,na naftu. Citovat
Cviklík Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Nevím v čem je ten motor dobrý??Za chvíli se utahá a klekne,odchází tesnění pod hlavou(občas),žere to samé a víc než 2.1td a vůbec to v P806 nejede. Citovat
strycek2 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 inak súhlasím s Cviklíkom, čo som počul tak 1,9 TD nie je boh vie aká výhra... určite by som hľadal nejake HDi Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Já jsem 1,9TD v jedné 806 měl, a pokud bych měl vybírat takhle starý střep, rozhodně bych jej vzal raději než 2,1TD. V každém případě je třeba si uvědomit, že dobrý není ani jeden z nich, a vzhledem k tomu, o jak staré se jedná křápy, už stejně podstatně víc záleží na tom, v jakém bude co stavu, zeměkouli to objelo už aspoň 10x a počet napadení kutilem a nouzovými opravami typu aby to moc nestálo bude vysoký. Vysoce rizikové jsou ty motory oba, zvlášť vzhledem k tomu dříve napsanému, byť každý kvůli něčemu jinému, a ještě rizikovější je u 806 poddimenzovaná převodovka, zvlášť pokud to auto má kouli a tedy něco tahalo. Jak je 806 povedená kastlí (prostorem a hlavně šoupačkami), tak podvozek a agregáty stojí za vyliž... a v těch starších bych o naftě radši ani neuvažoval, rozdíl ve spotřebě oproti 2,0i není zas tak zásadní, pokud člověk není debil a nedělá z toho závoďák, na což to auto nemá ani vzdáleně. Nakonec i ten 2,0i v tom mechanicky odchází, ale nahraditelný je snadněji než ty staré komůrkové diesely. Citovat
Cviklík Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Já jsem 1,9TD v jedné 806 měl, a pokud bych měl vybírat takhle starý střep, rozhodně bych jej vzal raději než 2,1TD. V každém případě je třeba si uvědomit, že dobrý není ani jeden z nich, a vzhledem k tomu, o jak staré se jedná křápy, už stejně podstatně víc záleží na tom, v jakém bude co stavu, zeměkouli to objelo už aspoň 10x a počet napadení kutilem a nouzovými opravami typu aby to moc nestálo bude vysoký. Vysoce rizikové jsou ty motory oba, zvlášť vzhledem k tomu dříve napsanému, byť každý kvůli něčemu jinému, a ještě rizikovější je u 806 poddimenzovaná převodovka, zvlášť pokud to auto má kouli a tedy něco tahalo. Jak je 806 povedená kastlí (prostorem a hlavně šoupačkami), tak podvozek a agregáty stojí za vyliž... a v těch starších bych o naftě radši ani neuvažoval, rozdíl ve spotřebě oproti 2,0i není zas tak zásadní, pokud člověk není debil a nedělá z toho závoďák, na což to auto nemá ani vzdáleně. Nakonec i ten 2,0i v tom mechanicky odchází, ale nahraditelný je snadněji než ty staré komůrkové diesely. Mezi benzínem a dieslem není rozdíl ve spotřebě??:D:DMyslím že je rozdíl jezdit za 7L nafty nebo 10-11L benzínu.A HDi není už vůbec žádna výhra:super:blicismajlik [upravil dne 8/3/12 17:54 od Cviklík] Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Jo, koupi totálně rozesraného dieselu za dvojnásobek ceny benzínové verze v solidním stavu ty tři litry rozdílu spotřeby fakt zachráněj :D:D Citovat
Anton806 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 a je volaky problem pri vymene motora s 1,9td za motor 2,1td v nejakom uchyteni alebo niecom inom Citovat
Czedisonek Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 jak může někdo slova ...\"rozdíl ve spotřebě oproti 2,0i není zas tak zásadní...\" pochopit jako slova \"mezi benzínem a dieslem není rozdíl ve spotřebě\" ????? Nechápu to... Citovat
strycek2 Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Zdravim, cim by ste nahradili pokazeny 2,0 HDi? Mal by tam pasovat 2,0 z P406 myslim, alebo je rozdiel uchytenia na 2,0 a 2,2??? Dikes Citovat
oddie Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Místo vysypaného 2,0 16V RHW bych tam dal 2,0 8V RHZ/RHS ze 406. Ten 16V je jen pro zlost, když se vysype. Citovat
strycek2 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 alebo zainvestovat a nechat ho porobit? Mal by som viac menej uplne novy motor....mne inak to RHW nevadilo nijak, ale stretol ma scenar s rozsypanym turbom ktore prepustalo olej do motora a mam pokrutene ojnice a pekne sisate piesty Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 To mi přijde že nemá cenu, taková investice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.