Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny příznivce této značky a zároven prosím o radu a pomoc.Chci si koupit 806 tak rok kolem 97 no prostě do 35000.Ale nevím jaký motor je v tomhle autě nejlepší držák,nerad bych hned řešil vážné problémy.Kuli spotřebě bych asi chtěl naftu ale někde jsem čet,že zrovna nafta není moc dobrá,tak se chci poradit co a jak.Další dotaz je zda mají všechny 806 otočné přední sedačky a sklopné ty prostřední jako stul,to se mi moc líbilo u kámošovy 806,nebo to je podle výbavy?Co u těchto aut nejvíc odchází a na co si dát hlavně pozor při koupi?Kolik maj kg na tažném?

Já vím je to hodně dotazu najednou,ale opravdu ho chci a dost na to spěchám.

Dík moc za radu a pomoc Honza

Odesláno

806 za 35 je dorvaný vrak, jedno s jakým motorem. Potenciálně nejmenší riziko bude 2,0i. Otočné zdaleka všechny nemají, sklopné ano. Tažné je 1300kg, pokud nebylo z Německa atd. zapsáno víc a tady to jen přepsali, ale pokud ano a tahalo to těžké vleky, bude v pr... převodovka. Na co si dát pozor při koupi? V téhle cenové relaci na to, abys to radši vůbec nekupoval.

Odesláno

Tak dík za radu i taková je dobrá.Ale myslim že nemáš pravdu,jen na Sautu máš asi 5 kousku a rozhodně nevypadaj jako vraky.Na jedno sem volal a je to dotažený z D s plnou servisní historii .

Odesláno

Svojí 806 v cenové relaci 100tis Kč jsem sháněl ROK. Prověřoval jsem jich desítky, a většina byly potenciální průser. Myslíš, že v třetinové ceně to bude lepší? Hodně štestí... Po dieselech bych za tuhle cenu snad ani koukat nezkoušel, leda s vadným motorem a rovnou si jej opravit sám - i když ani tak se to nevyplatí.

Odesláno

Ono obecně kupovat MPV ročník 96-97-98 apod. je risk. Malé auto typu Clio, Saxo nebo 106 možná takové riziko není, nevím.

Myslím si, že naleznout nedodrbanou 806 lze, ale je to jako zázrak, nestává se to každý den :D

Možná kdyby byla od jediného majitele od novoty, nemusela by to být taková hrůza. Pokud by ji měl již tolik let tak snad si jí hleděl. Hodně štěstí při výběru, o ničem jiném to není.

Odesláno

Ak by som mal odpovedat aky motor tak podla mna HDI 2,0 RHZ. A pozor si daj na vsetko ak to budes kupovat za 35 tis. Daj si povedat radsej si priplat a bud trochu trpezlivejsi v hladani.:papa:papa

Návštěvník
Odesláno

to maš akorat na nahradní díly za 35000,musiš přitlačit a nejlip r.v 2000 Hdi :papa

Odesláno
Dám ti svoje:),má všechno co si přeješ,sice benzím ale zase 2,0 8v,fotky tu najdeš v jiném vláknu,bohužel pod 45 000,-Kč nejdu.:papa:papa
Trochu skoro sa jej chces zbavit. Az tak velmi zlobi ???:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...