BV406 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 zdarec, mam jen rychly kratky dotaz, chystam se menit palivovy filtr na staricke 1,5D na 106, je tam nejaky zasadni problem ? staci jen odpojit hadicky od filtru, vymenit filtr, zapojit hadicky a napumpovat naftu balonkem ??? nebo to ma nejaky jiny metodicky postup ??? diky. Citovat
BV406 Odesláno 24. únor 2012 Autor Odesláno 24. únor 2012 to tady vazne jeste nikdo nemenil filtr na 1,5D ??? predpokladam, ze ten ventilek co je na spodni strane filtru musim nejprve odsroubovat, nechat vytec naftu a az pote rozpojovat hadicky ?? Citovat
ivanh Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Mozno budem kecat ale vypust na spodku filtration nesluzi ako odkalovaci ventil (vypustenie vody alebo ineho bordelu ? ) Citovat
ivanh Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Mozno budem kecat ale vypust na spodku filtration nesluzi ako odkalovaci ventil (vypustenie vody alebo ineho bordelu ? ) Citovat
BV406 Odesláno 24. únor 2012 Autor Odesláno 24. únor 2012 tak ono to asi bude jedno ... stejne se asi musi vypustit na hdicku menim filtr bezne, ale 1,5D jsem jeste nedelal Citovat
dilynapeugeoty Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Je to v pohode,jen na dilne kolikrat musime natahnout naftu manualne az k cerpadlu,mely jsme problemy hlavne na fordech,tam se vymenil filtr a kdyz to nemelo cerpadlo v nadrzi,tak si to potvora nechtela natahnout,takze kdyby nechytal,tak hadickovou nasavaci metodou:-) Citovat
ozzy56 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 BV406 na 1.5D jsem ho nikdy neměnil, ale ten postup co jsi psal, by měl stačit, není marné po vyčistění nádobky filtru a nasunutí nové vložky filtru zaplavit nádobku naftou, aby balonek snáze natáhl naftu z nádrže EDIT--tak jsem se díval na obrázky filtrů pro 1.5D v Autobenex--měl by tam být šroubovatelný paliv. filtr (něco jako olejový pro motor), ten se vyšroubuje, nový naplní naftou, těsnění potře prstem naftou a našroubuje, trochu zapumpovat a hotovo [upravil dne 25/2/12 22:14 od ozzy56] Citovat
BV406 Odesláno 26. únor 2012 Autor Odesláno 26. únor 2012 ozzy: diky, to jsem si myslel, dneska jsem ale k tomu uz nedostal (stihl jsem jen olej), koukal jsem na to zbezne, bude treba sundat airbox a vyndat baterku bo jinak si tam absolutne nezlomim ruce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.