Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak vyndat a rozebrat sedačku P807 pro čalouníka?

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar.

Hodlám si nechat čalouníkem spravit sedačku, ten rozsypanej molitanovej bok a potřeboval bych poradit co vše a jak je potřeba udělat, rozebrat, odpojit abych nic neponičil. Nějaký obrázek jednotlivých dílů ze serviceboxu atd.

Neřešil toto vyndavání a rozebírání sedačky na 807 někdo?

dík za všechny rady.

Odesláno

Už sme to tu riešili. Niekto to aj dával nejakému čalúnikovy robiť a ten vravel, že je to kurva na prd a ani mu to tuším nespravil. Daj si hľadanie, niekde to tu je. Ja som tu cez mobil tak ani odkaz ti neviem dať.

Odesláno

Ale vyhledávání jsem samozřejmě zkoušel a i procházel výše uvedené odkazy.

Hlavně se mi jedná o to odstrojení a sundání všech těch plastů co na sedačce jsou abych ji mohl vyndat ven. To jsem ale nikde nenašel. Nechci při demontáži nic urvat. Poradí někdo kdo to už dělal kde co a jak rozebrat?

Dík

Odesláno
řešili jsme to třeba T A D Y , ale ještě jsem se do toho nepustil.

Tak ať se zadaří :papa

Dík to jsem přehlídnul :o

Předpokládám že tam bude zespoda pod sedačkou nějakej kabel pro airbagy? Je potřeba si dát na něco pozor?

Odesláno

Pokud se někomu podaří nechat spravit čalounění ty sedačky, tak pak prosím dejte vědět, ale moc šancí tomu nedávám, protože to čalounění je k tomu potahu sedadla přilepený. Máme tu vedle ve vesnici velice šikovnýho čalouníka a ten si s tím neporadil a to opravuje čalounění sedaček u velký spousty dovozů v širokéom okolí, ale jak říkal hodně francouzů to má řešeno tak jako ty naše autobusy a jak je to lepený, tak to je téměř neopravitelný. Jednoznačně mi řek, že se to nevyplatí, že by tu sedačku musel rozpárat a že se do toho nepustí :( Přeju hodně štěstí s opravou.

Odesláno

Nevím kde se Ti ta sedačka ničí, ale já mám tu látku na vrchu dobrou, ale ten molitan uvnitř se drolí a na to Ti další potah sedel nepomůže. Ale auto má za sebou 8 let a 214000 km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...