Pechy Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Ahoj, prosím, nemluví někdo z vás polsky? :-) Potřebuji zkontaktovat prodejce na allegro.pl. Psal jsem mu několik zpráv pomocí překladače, ale z jeho odpovědí je jasné, že si moc nerozumíme. Anglicky bohužel nerozumí a z mého okolí bohužel neznám nikoho kdo by uměl polsky. Hledám tedy někoho, kdo by mu přetlumočil co potřebuji PS. Odměna jistá Děkuju. Citovat
Agrafik Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Rozumím dobře. Horší je to se psaním. Jde ti o ty sedačk?. Co jsi mu napsal, a co ti odepsal, Citovat
pipistrel Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 neprekladal tu niekedy P607olda niekomu do polstiny? Citovat
romik1 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 ak ti to stačí neskor, tak mi posli text co chces prelozit a dam to svojmu obch, partnerovi z PL a poslem ti to naspat... Citovat
Pechy Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Ano, jde o ty sedačky. Já jsem mu napsal, že mám o sedačky zájem, že jsem z ČR a zda by nebylo možné je poslat kurýrem. On mi odepsal, že sedačky je možné vyzvednout ve městě Poznaň. Tak jsem mu odepsal, že dle mapy to mám do Poznaně cca 500km a zda by nebyla možná menší sleva, která by alespoň trochu vykompenzovala náklady na cestu. Na to mi dle překladače odpověděl, že tomu nerozumí. Tak jsem to zformuloval znovu s tím, že bych si pro sedačky přijel tuto sobotu. Bohužel zatím neodpověděl. Mám na něj tel. kontakt, tak jsem si říkal, že zkusím sehnat někoho, kdo by mu to telefonicky přetlumočil, abych hned věděl co a jak. Samozřejmě, že náklady uhradím. [upravil dne 23/2/2012 13:56 od Pechy] Citovat
punkac Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 myslím, že nerozuměl tomu, proč by ti měl dávat slevu:cool: Citovat
xpetrix Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Poliaci za hranice posielat nechcu,lebo je to velmi drahe.Aj ja som takto nakupoval,ale musel som vyuzit www.autofra.sk.Tam je to bez starosti,posiela veci aj do CR,no neexistuju ziadne obchodne,ci reklamacne podmienky,zmluvy,doklady o platbe,zarucne,ci dodacie listy,faktury atd. Citovat
P607Olda Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Polsky umím, ale po nekonečných tahanicích při obchodování se nechci zúčastnit. Toto je přesně jeden z případů, nízká cena, ale neochota cokoli pro to udělat. Zajímavé je, že Poláci jsou na svůj způsob obchodování zvyklí. Samozřejmě, že za nízkou cenu není ochoten zamlouvat kurýra ani slevovat. Objednej mezinárodního kurýra ty:aut PS: pokud chceš příště něco překládat, tak to sem rovnou vraž, než jsem toto napsal, už to mohlo být přeložené. Citovat
P607Olda Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Hoď to sem, ale naděje na slevu je minimální. Nastartuj a jeď do Poznaně. Citovat
309GT Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 S pšonkama se obchoduje dobře,ale jak psal kolega kousek nahoře,doprava nesmyslně drahá.Po mě chtěl pšonek za přední nárazník 165 eur a za dopravu 150 eur.Stačí se podívat na ceník polské pošty a je jasný o čem to je.Jsou to prostě obchodníci,nic víc... Citovat
Pechy Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Kluci, tak nakonec odepsal. Ikdyž hodně stručně, ale odepsal: WITAM! 1400ZŁ. LUB 340 EURO. Takže dal 100ZŁ slevu :-) Oldo, mohl bys mi prosím přeložit: Dobrý den, děkuji za slevu. O sedačky mám zájem a rád bych si pro ně přijel tuto sobotu. Mohl bych vás poprosit o přesnou adresu? Děkuji. Citovat
xpetrix Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Kluci, tak nakonec odepsal. Ikdyž hodně stručně, ale odepsal: WITAM! 1400ZŁ. LUB 340 EURO. Takže dal 100ZŁ slevu :-) Oldo, mohl bys mi prosím přeložit: Dobrý den, děkuji za slevu. O sedačky mám zájem a rád bych si pro ně přijel tuto sobotu. Mohl bych vás poprosit o přesnou adresu? Děkuji. Witam, dziękuję za zniżki. Siedzenia jestem zainteresowany i chciałby im przyjść w tę sobotę. Czy mogę prosić dokładny adres? Dziękuję. Citovat
Stosun Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Presne jak z google prekladace Taky ho pouzivam kdyz pisu Polakum na allegro [upravil dne 23/2/12 18:34 od Stosun] Citovat
xpetrix Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Si ma odhalil http://translate.google.sk/ Citovat
P607Olda Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Witam, dziękuję za obniżkę. Jestem zainteresowany zakupem siedzeń i chciałbym przyjechać w tą sobotę, ok. godziny 11-tej. Czy mogę prosić dokładny adres? Dziękuję. PS: není to dokonalé, ale přece jen to není internetovým překladačem. Napsal jsem že přijedeš v 11, čas si samozřejmě přepiš podle potřeby Citovat
xpetrix Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Ak Poliak chce,tak pochopi aj prekladac Citovat
Pechy Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Díky chapci! Posláno, čekám na potvrzení Citovat
P607Olda Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Tak jak to dopadlo? Nevím, kde bydlíš, ale do Poznania (po polsku nazywa się ten Poznań) je \"bardzo\" daleko a Poznań je rozlehlý. Sedačky hezké? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.