Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem podobné problémy jako jsou tu na foru popsané neměl jsem ani 80°po výměně mám 83°ale ted jsem koukl do chytré knihy a tu píší že zážehový 89°a vznětový 83°a pokud tam mám špatný tak to má vliv na spotřebu atd. né ?Prostě jsem s toho jelen.

Odesláno

aj mne tak drzi na (85-90)na 1.8 16v lfy :D a daval som termostat s otvarac teplotou 83 stupnov ja by som si z toho hlavu nerobil aj budik, cidlo teploty ,termostat maju nejaku toleranciu

[Edited on 21/2/12 20:05 by krtek 2]

Odesláno

Jak jsem zde na foru psal (v jiném vlákně), měl jsem problem, že u 2.0 motoru mi při delších trasách najednou spadla ručička termostatu z cca 80° na nulu a display začal hlásit něco ve smyslu přehřívání motoru + se rozblikala kontrolka STOP. Po chvilce se to upravilo a pak zase. Ručička tehdy ukazovala rozhodně méně než 90° (spíše 80°). Po výměně termostatu se obdobný problém nekonal a mám během krátké doby (5-10 min) ručičku na 90°.

Rozhodně to není budíkových 83°, jak tu někteří píší. Otevírací hodnota pro motor 2.0 16V je 89°C.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...