Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejede a chcipe

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, tak dnes rano jedu do prace, asi 3x na me blikala oranzova kontrolka, ale nic se nedelo, ted jedu z prace, nastartuju, auto chcipe na neutralu, rozjedu se, dam za 1 OK, dam za 2 a auto vubec nereaguje na plyn, zastuvuju u krajnice, auto chcipne... takhle furt dokola takze sem jel celou cestu na 1 :( nekdo rychly help? dekuju moc

Odesláno

no to je hezke, ale co s tim :) jezdit jenom na jednicku je mimo jine celkem o usi :D

jde mi o to jestli nekdo nevi jestli to neni naka mala zavada a nebo jestli mam rovnou volat servis :/

Odesláno

joo, ted mi doslo jestli nenarazite na to ze tu nemam napsanej motor :)) 2.0 16V ten starsi typ. r.v 1998

Odesláno

čauvec

Dělá mi to něco podobné,vyčistíl jsem klapku,krokáč,MAP senzor a vypadá to,že to dělá snímáč škrtící klapky....jenže když dám jinej,tak to dělá pořád,asi to potřebuje napíchnout na diagnostiku,vymazat chyby a nastavit snímáč.

Odesláno

no krokac sem nedavno daval novej, ale vic asi nezvladnu takze zejtra volam do servisu, snad to nebude nic drahyho :/

Odesláno

Měl jsem podobnej problém a bylo to čidlo tlaku. Diagnostika to zaregistrovala až když byl úplně KO a ukazoval stejnou hodnotu. Před tím diagnostika hlásila jen špatnou směs, což může dělat spoustu věcí...

Odesláno
Měl jsem podobnej problém a bylo to čidlo tlaku. Diagnostika to zaregistrovala až když byl úplně KO a ukazoval stejnou hodnotu. Před tím diagnostika hlásila jen špatnou směs, což může dělat spoustu věcí...

U mě odešel MAP senzor,tažke to možný je.

Odesláno

tak jedu pro milacka do servisu, snimac tlaku v sacim potrubi, jestli sem mu spravne rozumnel :) a bude to stat neco pres 2K ;)

Odesláno

ty jo za MAP pres 2K ? :o mno na slevu na karticku peugeot-clubu stoji v Autokelly fungl novej 964Kc

a vymena je tak na 10 minut

mno ale je fakt, ze kazdej se musi nejak zivit

[upravil dne 27/2/12 15:11 od Ferry]

Odesláno

hmm Bosch asi jo, tam se plati za znacku :)

ja dneska odpo taky cvicne vymenil MAP, zdalo se mi, ze mi to na LPG trochu min tahne a nevim, jestli je to placebo-efekt, ale asi to ted fakt jede trochu lip :D , dal jsem starsi, co jsem mel doma z rozebranyho auta

Odesláno
hmm Bosch asi jo, tam se plati za znacku :)

ja dneska odpo taky cvicne vymenil MAP, zdalo se mi, ze mi to na LPG trochu min tahne a nevim, jestli je to placebo-efekt, ale asi to ted fakt jede trochu lip :D , dal jsem starsi, co jsem mel doma z rozebranyho auta

Hele já si myslím,že když je to na plyn,tak ten MAP senzor dostává víc na prdel.:D

Odesláno

ee to nemuze dostavat, pac ja mam plynovy vstriky az dost delako za MAPem a zpetny zaslehy do sani jsem neregistroval, takze by nemel nijak extra vic trpet. To spis myslim, ze mohly byt starim seslej, pac tam je puvodni z roku 95 a najeto ma skoro 450tis km :)

[upravil dne 27/2/12 19:50 od Ferry]

Odesláno
ee to nemuze dostavat, pac ja mam plynovy vstriky az dost delako za MAPem a zpetny zaslehy do sani jsem neregistroval, takze by nemel nijak extra vic trpet. To spis myslim, ze mohly byt starim seslej, pac tam je puvodni z roku 95 a najeto ma skoro 450tis km :)

[upravil dne 27/2/12 19:50 od Ferry]

mno na to mím bylo najeto cca 130000,tak to bylo dobry,ale namontovali plyn a občas se rozsvěcovala,tak mě ubezpečovali,že je to normální,že se načítají hodnoty do jednotek,mno a pak to už šlo rychle do kytek...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...