Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a ještě další čtyři, kteří poběží s tím autem bez kol, aby se měly ty kola se kterými běží ti první čtyři jak přihlásit do auta.:D:D:D.

Napadla mě blbost. Dát rezervu bez senzoru, k ní přivázat senzor a roztočit na nápravě na zvedlém autě. Teoreticky???

• O 2 týdny později...
Odesláno

Trochu to oživím - koupil jsem letní kola s ventilky. Protože jsou obutá nemám čísla, takže to přes PP nepřihlásím. Nevíte kolik to prosím stojí v Pežo, abych nemusel zouvat? Nebo to vypnu a nahodím až při přezouvání :D

Odesláno

koblih69: Ahoj. Zouvat nemusíš. Stačí, aby ti v pneuservisu stlačili pneu aby sis to nafotil. Mi to tak udělali a vyvážení nebylo potřeba. Kola nevibrují.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Detekce poklesu tlaku v pneumatikách.

Záleží co hledáš? Zapnutí, vypnutí, nebo zadání čísel? Připoj se na auto a zkoušej, pokud máš odvahu. Tak se to naučíš, ale abys odjel :D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

No tak hned se to rozhodně nechytlo, ale to se nechytne ani když dám zimná sadu, která chodí OK, takže mě to nějak nepřekvapilo a pokud vím tak se tu o tom už psalo ale nemůžu to najít.

Odesláno

koblih69 máš v tom pravdu, chvíľku je potrebné pojazdiť a ono sa to prihlási. Niekde bolo písané že si tlak v pneu kontroluje v určitých časových intervaloch prípadne vypustiť tlak v pneu pod 2.0 bar a vtedy sa to prihlási hneď a hneď ťa aj informuje že máš defekt.

Odesláno

OK, díky za info. Nastavil jsem to snad správně, ale nemám jistotu, že ty ventilky vůbec fungují ( 3 byly v kolech 1 jsem dokupoval na Aukru ) ... no tak pojezdím a uvidím.

Odesláno

Mám odzkoušeno, že po zadání novych senzorů stačí ujet pár set metrů trošku rychleji, cca 40km/h a ty kola se samy identifikují na pozicích. Ověřeno několik krát. :D Na diagnostice je to krasně vidět,jak se to aktualizuje. Po těch hodně km se to zobrazuje těm co nemají rt3? jinak to nechápu, proč to tak někomu pozdě hlásí.

Pokud ventilek chybí tak po cca 2km ho hlásí, že tlak není monitorován a na doplňkové obrazovce -rt3 zobrazí blikáním to kolo.

Jinak životnost baterky se udává cca 5-6 let podle toho co jsem našel,takže jen novy, nebo zánovní.

[upravil dne 18/8/12 00:27 od Agrafik]

• O 3 roky později...
Odesláno

Mám odzkoušeno, že po zadání novych senzorů stačí ujet pár set metrů trošku rychleji, cca 40km/h a ty kola se samy identifikují na pozicích. Ověřeno několik krát. :D Na diagnostice je to krasně vidět,jak se to aktualizuje. Po těch hodně km se to zobrazuje těm co nemají rt3? jinak to nechápu, proč to tak někomu pozdě hlásí. Pokud ventilek chybí tak po cca 2km ho hlásí, že tlak není monitorován a na doplňkové obrazovce -rt3 zobrazí blikáním to kolo. Jinak životnost baterky se udává cca 5-6 let podle toho co jsem našel,takže jen novy, nebo zánovní. [upravil dne 18/8/12 00:27 od Agrafik]

Trochu to oživím když už jsi mne sem nasměroval (za což děkuji) :) Po úplném vybití baterky ve snímači v kole je třeba měnit celý snímač, nebo se dá vyměnit i baterka samostatně ? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...