Agrafik Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Viz. příspěvek baffy. Mě se po zapsání senzorů přepsaly pozice kol až po jízdě. Citovat
poldy Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 tak este 4 ludi co nimi budu tocit a bezat 20km/h a teraz vazne, takze skontrolovat asi nepojdu ... Citovat
Agrafik Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 No a ještě další čtyři, kteří poběží s tím autem bez kol, aby se měly ty kola se kterými běží ti první čtyři jak přihlásit do auta.:D:D. Napadla mě blbost. Dát rezervu bez senzoru, k ní přivázat senzor a roztočit na nápravě na zvedlém autě. Teoreticky??? Citovat
koblih69 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Trochu to oživím - koupil jsem letní kola s ventilky. Protože jsou obutá nemám čísla, takže to přes PP nepřihlásím. Nevíte kolik to prosím stojí v Pežo, abych nemusel zouvat? Nebo to vypnu a nahodím až při přezouvání Citovat
Agrafik Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 koblih69: Ahoj. Zouvat nemusíš. Stačí, aby ti v pneuservisu stlačili pneu aby sis to nafotil. Mi to tak udělali a vyvážení nebylo potřeba. Kola nevibrují. Citovat
Agrafik Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 Není zač. Mě nakopnul Marcel00 Za 10min nafoceny senzory v servisu, dofoukáno (padlo kilčo ). Za 10min přihlášeno do auta a jezdíím. Citovat
janik6163 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Ako spustím senzory tlaku na Dia,neviem sa k tomu dopátrať?Ževraj to treba na dvoch miestach.Snažím sa zistiť či sú vôbec tam.Ďakujem Citovat
Agrafik Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 Detekce poklesu tlaku v pneumatikách. Záleží co hledáš? Zapnutí, vypnutí, nebo zadání čísel? Připoj se na auto a zkoušej, pokud máš odvahu. Tak se to naučíš, ale abys odjel Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Tak jsem na obou místech zapnul měření a přidal kódy ventilků pro druhou sadu kol. Předpokládám, že teď musím něco najet než se to \"chytí\" je to tak? Citovat
Marcel00 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 to se chytne hned... jako kdybis to sparoval s parovaci krabickou... ot for all: je dobre ze se ptas, i jini se ptaji a to neni nic spatneho Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 No tak hned se to rozhodně nechytlo, ale to se nechytne ani když dám zimná sadu, která chodí OK, takže mě to nějak nepřekvapilo a pokud vím tak se tu o tom už psalo ale nemůžu to najít. Citovat
Judes Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 koblih69 máš v tom pravdu, chvíľku je potrebné pojazdiť a ono sa to prihlási. Niekde bolo písané že si tlak v pneu kontroluje v určitých časových intervaloch prípadne vypustiť tlak v pneu pod 2.0 bar a vtedy sa to prihlási hneď a hneď ťa aj informuje že máš defekt. Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 OK, díky za info. Nastavil jsem to snad správně, ale nemám jistotu, že ty ventilky vůbec fungují ( 3 byly v kolech 1 jsem dokupoval na Aukru ) ... no tak pojezdím a uvidím. Citovat
Marcel00 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 ono po cca 30 - 40 km suvisle jizdy zahlasi ztratu snimace kdyby nesel... Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Nebo u mě přesně po 30-ti minutách :papa Citovat
Agrafik Odesláno 17. srpen 2012 Autor Odesláno 17. srpen 2012 Mám odzkoušeno, že po zadání novych senzorů stačí ujet pár set metrů trošku rychleji, cca 40km/h a ty kola se samy identifikují na pozicích. Ověřeno několik krát. Na diagnostice je to krasně vidět,jak se to aktualizuje. Po těch hodně km se to zobrazuje těm co nemají rt3? jinak to nechápu, proč to tak někomu pozdě hlásí. Pokud ventilek chybí tak po cca 2km ho hlásí, že tlak není monitorován a na doplňkové obrazovce -rt3 zobrazí blikáním to kolo. Jinak životnost baterky se udává cca 5-6 let podle toho co jsem našel,takže jen novy, nebo zánovní. [upravil dne 18/8/12 00:27 od Agrafik] Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 No uvidíme, třeba dělám něco špatně... koukal jsem eště do S.B. a tam udávají životnost baterie 10 let ale to mě tak netrápí, baterku si kdyžtak vyměním. Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Tak po ujetí 27,5 km a 31,5 minutě jsem zastavil a při novém nastartování \"Pression OK\". Takže vše OK, děkuji za postup Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Mám odzkoušeno, že po zadání novych senzorů stačí ujet pár set metrů trošku rychleji, cca 40km/h a ty kola se samy identifikují na pozicích. Ověřeno několik krát. Na diagnostice je to krasně vidět,jak se to aktualizuje. Po těch hodně km se to zobrazuje těm co nemají rt3? jinak to nechápu, proč to tak někomu pozdě hlásí. Pokud ventilek chybí tak po cca 2km ho hlásí, že tlak není monitorován a na doplňkové obrazovce -rt3 zobrazí blikáním to kolo. Jinak životnost baterky se udává cca 5-6 let podle toho co jsem našel,takže jen novy, nebo zánovní. [upravil dne 18/8/12 00:27 od Agrafik] Trochu to oživím když už jsi mne sem nasměroval (za což děkuji) Po úplném vybití baterky ve snímači v kole je třeba měnit celý snímač, nebo se dá vyměnit i baterka samostatně ? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.