baffy Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Mohol by mi prosím niekto poradiť kde začať.Vždy sa mi to objaví pri prudkej a dlhšej akcelerácii.Prikladám aj výpis z diagnostiky.Dakujem. P-11AA.pdf Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 No začít bys měl důkladnou kontrolou těsnosti \"hadic\" turba Citovat
Dančák Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 No vidíž co ti to napsalo, tudíš se koukni na ventil co ovládá turbo, může být závada přímo v něm a poté tudíž výměna ventilu, ale může to být použe špatný kontakt v konektoru, přerušený drátek (ikdyž to by mělo udávat zkrat na kostru) nebo k němu jde taky malý podtlak hadičkou co ho ovládá.....nejdříve tedy zkontrolovat drátky, hadičky a jeho podtlak jak vstupní tak výstupní, potom ještě koukni zda se ti hýbe tyčka co ovládá turbo, ke které jde podtlak od tohoto ventilu, pokud to bude v pořádku a budeš mít podezření na špatný ventil, prohoď ho třeba s ventilem co ovládá EGR, většinou jsou naprosto stejné, pokud ne tak koukni k jinejm částem, nějaký stejnej bude, a pokud po jeho prohození ti bude skákat závada na tom z čeho si ho vzal, je to ventilem.....ale někdy na turbu chybu hází a na EGR ne, takže někdy stačí prohodit ventily a funguje to, vyzkoušej a uvidíš Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 2 drobné poznámky: 1. on má 407 - ventil zaměnit nepůjde 2. je tam snímač polohy, takže by se objevila jiný hláška, nejspíš P2562 - Signál kopírování polohy turbodmychadla.Poloha je příliš vzdálena požadavku,Nedostatečné přeplňování ... Citovat
baffy Odesláno 19. únor 2012 Autor Odesláno 19. únor 2012 Mno je to moja prvá nafta a mám to cca 4 mesiace.tie hadičky ma napadli tiež , k tomu ventilu ,neviem či sa to dá nejako prečistiť alebo sa musí vymeniť. Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Hadičky můžeš zkontrolovat an netěsnost případně porfouknout, ale asi by to skončilo jnou chybou. U tebe bych spíš typovla na nějakou netěsnost za turbem. Citovat
baffy Odesláno 19. únor 2012 Autor Odesláno 19. únor 2012 Hm,dakujem,dúfam,že to bude len nejaká tá netesná hadica:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Počkej ještě na reakce ostatních, já nejsem servisák Turbo je tiché? Citovat
baffy Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Mohli by tento problém spôsobovať aj krátke jazdy v meste? Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 No tak to snad jen v případě, že bys studený motor hodně vytáčel a po divokým dojetí nenechal turbo na nějaké mírnější otáčky dochladit. Při normálním zacházení asi ne. Citovat
baffy Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Dakujem ,za info ale motor šetrím takže táto disciplína neprichádza do úvahy.Musím očekovať tie hadičky, ale prístup k tomu motoru je ako prístup k peniazom:( Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 To je pravda, moje turbo budou vyndávat zítra, už se moc těší :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.