Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

točí lehce chytnout nechce-pomůže někdo s dia?

Recommended Posts

Odesláno

Jak mnozí ví, auto mi poslední den mrazů pravděpodobně zamrzlo, minulý pátek jsem přijel, v sobotu nechal auto stát a v neděli už nenastartovalo. čekal jsem až povolí mráz, a pořád nic. udělal jsem několik pokusů abych zjistil závadu: 1)čerpadlo v nádrži běží, tlakuje, k filtru jedou tak cca 3-4 dcl nafty. Pak jsem přestal chápat změť hadiček do filtru a z filtru. spodní hadička z pohledu na motor v pravo(bílá sponka) je přívodní. pak jsou dvě nahoře, a nevim která je která. zítra budu zkoušet vyměnit pal. filtr. máte někdo jinej nápad(zkušenost kde by mohla být chyba?

[upravil dne 2/3/12 09:59 od Moby89]

Návštěvník
Odesláno

Jestli to toči jak bez komprese tak podložky na ventilech,mala vůle,nebo ucpany filtr paliva nebo sito na čerpadle v nadrži..

Odesláno

ono nejde o dávku čerpadla,spíše o tlak, těžko říct, čím to je,že nestartuje, možná to tehdy nezamrzlo...,může to být DRV ventil a tisíc dalších věcí, zkus diag.--jinak je to tápání

Odesláno

stalo se mi něco podobného..bylo to relé napájení palivového čerpadla plus řídicí jednotky..prostě při otočení klíčku sepne ale při startu vypne a tím pádem není dostatečný tlak nafty..řešil jsem to tak že jsem při startu přidal plyn a ono to chytlo..ale to je jen jedna z možností..

Odesláno

cerpadlem to neni, to jsme vcera jeste overovali ... starter toci, nafta \"jde\" ... ale tim to konci :myslim

Odesláno

zkoušel jsem i vyjednávat(v domění že viděl ve světě stávky) ale požadoval propuštění bratrů z vrakovišť a další nesmysly... proto potřebuju profi vyjednavače:roker:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...