Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny potřeboval bych poradit mám 2.OHDI (66kw)

najeto 275 000 a je po chipu na 85kw a 265nm a zdá se mi že to auto prostě nejede !!! natož že má 115 kobilek moje předchozí auto bylo TDI oktávka66kw a určitě jede víc než tohle a máto 85kw.a chtěl bych se Vás zeptat jestli není třeba příčina v turbu.a jestli by popřípadne repas turba pomohl ? :) ps.auto bylo ježděne po dálnicich jsem druhý majitel díkes

Odesláno

Sakra chlape co blbneš? Jakej repas turba? XY věcí to může dělat a ty vybereš turbo? To jsi napsal všechny díly na papírky a vytáhnul z klobouku ten s nápisem \"turbo\"? Co hlásí diagnostika?

Odesláno

no dobře tak z mého hlediska bych asi začal tímhle ! plus všechny věci okolo toho hadice a tak.Nenapadá mě nic co by mohlo zpusobovat nižší výkon než je zdrávo na 85kw.Ptám se proto protože tomu nerozumím a potřebuji poradit kde začít protože to chci vyřešit!

Odesláno

chlape jak to mám vědět ? já jsem normální smrtelník :D! prostě jsem to auto dal do profichiptuning a tam mi auto udělali na 85kw ze 66kw a má to mít krouták 265nm ale když jsem jel s kámošem toršku závod tak ma natíral prdel ! a to má 66kw TDI oktávku

Odesláno

Jednak oktávku 66kw jsem měl, průběh pežo je úplně jinej. Tvůj \"chip\" může být celkem paskvil. Koho kontaktuješ je na tobě, ale nechápu proč zrovna profichiptuning když to změří kde jakej vesnickej servis.

Základní diag ti můžu udělat, máš to ke mně do práce 37km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...