zbynek.su Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Tak jsem se dal dnes taky do výměny žárovky popelníku a zapalovače. Žárovka popelníku je v háji - viz foto, ale mám jiný problém. :myslimZkoušel jsem zkoušečkou ten konektor a proud tam nešel při zapnutém klíčku samo. Nevíte v čem by mohl být problém? Pojistku to má společnou s osvětlením displeje a klimy. Ty jedou. To světlo u poleníku svítí pořád, když je otočený klíček? [upravil dne 1/3/12 20:12 od zbynek.su] Citovat
zbynek.su Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 I když téme se jmenuje jinak, ale píše si tady i o zapalovači. Četl jsem tady ty ohlasy, tak vytáhnout bez rozdělání panele to jde. První kov a pak ty plasty. Ale já tam mám jinou žárovku jak je tady na fotkách. viz fotka A na té žárovce to vypadá jen na jeden kontakt co se dotýká kovového těla zapalovače a to mi jaksi nepasuje, že by měla svítit:nevim Kde soudruzi z Francie udělali chybu? Citovat
Lihous Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Nam teda popelnik sviti jen pri zapnutem osvetleni/svetla. Odpoledne pridam troskou do\"mlina\" a dam foto te LED co mam misto zarovicek jak popelnik tak zapalovac. A ten drzacek na zapalovaci mam podobny a jak jsem popsal v jinem vlakne nejak to moc nedrzelo a kdyz tak zase nesvitilo po X-tem pokusu se zadarilo a drzi i sviti. Citovat
Lihous Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 A tako je v popelniku misto zarovky - sviti to dostatecne ale je to trosicku do bila proste LED neni zarovka. Ale v beznem provozu to k poznani skoro neni Citovat
Jirka V Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 Tak sem vyměnil žárovku už i u zapalovače, ale bohužel neobešlo se to bez komlikací. Nakonec jsem musel vyndat celou spodní část palubní desky mezi sedačkou. Žárovka samozřejmě ruplá, plast okolo ní ( oranžovej, naprasklej) a při výměně rupnul úplně. Takže sem musel vymyslet nějakej fígl, nakonec jsem dál přes držák žárovky kovovej půlprsten cca 1 cm širokej a drží to. Bohužel jsem to nenafotil. Každopádně takhle složitě uložit zapalovač, to může vymyslet jen francouz a ještě k tomu tam dát zapalovač made in Italy:myslim. Čech by to vymyslel určitě líp. Demontáž prakticky bez rozebrání palubky nemožná. Jen pochopit ten způsob, jak ho tam výrobce dostal a jak ho vyndat, to fakt vymyslel blb. Musel jsem vyhnout ocelovou vložku uvnitř zapalovače u těch pacek a pak vysunout. Bez demontáže palubky bych do ven nedostal. Jak říkám, to vymyslel blb, páč udělat plastovej držák objímky žárovky tak, že po mírném vyhnutí praskne, to je neskutečný. U osvětlení popelníku jednoduše a účelně a u italského zapalovače.....\"\"\"\":roll, Ital je prostě blb. Tak a teď jen doufat aby to vydželo. Citovat
Lihous Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Zdravim Neveste hlavu ono to je uz nekolik roku na svete a plasty krehnou v case/delat to v zime-mrazu jde o 100% uspech vymeny za nove A k pristupu dnesni nova auta to maji nekdy jeste hur pristupne toto je jeste rekneme docela dobre a ten tunel jde velice dobre demontovat. Skoda ze neni fotka treba by to nekomu usnadnilo zivot pri podobne prekerce Citovat
satanek89 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Tak jsem se dal dnes taky do výměny žárovky popelníku a zapalovače. [upravil dne 1/3/12 20:12 od zbynek.su] Tak to je přesně ona kterou potřebuji. Nevíte označení??? už to hledám takovou dobu a nic Citovat
parlament Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Náhodička,práve to mám rozobrané.Neviem či na 406 bude rovnaká,ale na mojom osvetľuje zapalovač žiarovka 12/1.2w3W.Idem za kamarátom do autodielov.Uvidím či dobre vybavím. Skús pozrieť aj http://www.peugeot-club.com/topic/29164-p406-rozebrani-stredoveho-panelu/ Edit:Ahoj,som späť od kámoša a je to úplne obyčajná celosklenenka 1.2W.Bežne dostupná na pulte.Je nasunutá v sivom konektore a ten je vložený v čiernom púzdre(Valeo 73947072) a dostať ju von z púzdra bol pôrod,inak OK. [upravil dne 18/7/12 17:03 od parlament] Citovat
satanek89 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Edit:Ahoj,som späť od kámoša a je to úplne obyčajná celosklenenka 1.2W.Bežne dostupná na pulte.Je nasunutá v sivom konektore a ten je vložený v čiernom púzdre(Valeo 73947072) a dostať ju von z púzdra bol pôrod,inak OK. [upravil dne 18/7/12 17:03 od parlament] Bohužel to není pro mě! Já mám přesně tu co má na obrázku zbynek.su Jenže tu fakt nikde nevidím a absolutně nevím \"TYP-OZNAČENÍ\" Citovat
Lihous Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 No ja se nechci hadat ale myslim ze to bude jak pise \"parlament\" uplne normalni sklenena zarovka. Protoze to co jsem pouzil v provedeni LED je v podstate zasunute/nozicky do objimky. Asi bych si to vzal sebou nekam do \"kramu\" a tam badal. [upravil dne 18/7/12 19:52 od Lihous] Citovat
satanek89 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Asi bych si to vzal sebou nekam do \"kramu\" a tam badal. Tak mi na ni prosím hoďte odkaz na tu přesnou. [upravil dne 18/7/12 19:49 od satanek89] Citovat
Lihous Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Mate to upravene viz predchozi prispevek. Citovat
parlament Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 zbynek.su vkladal 2 fotky.Mám tú kombináciu výobrazenú na Zasláno 1/3/12 v 21:17.Bohužial Ti neviem viac poradiť.Po rozobratí sa to tvárilo kompaktne,ale silou som odtial vytrhol obyč celosklenenku.A vyzerá to tak,že väčšina z nás má rovnakú. Citovat
satanek89 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 zbynek.su vkladal 2 fotky.Mám tú kombináciu výobrazenú na Zasláno 1/3/12 v 21:17.Bohužial Ti neviem viac poradiť.Po rozobratí sa to tvárilo kompaktne,ale silou som odtial vytrhol obyč celosklenenku.A vyzerá to tak,že väčšina z nás má rovnakú. op tak máte pravdu, já to měl právě ruplý přesně ,takže to vypadalo, že to je takhle komplet, to modrý je jen pouzdro Díkes Citovat
honzin406 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Tak jsem dneska take dle vasich rad chlapy vymenil zarovicky jak u popelniku tak u zapalovace a ten jsem konecne zprovoznil . Nedrzel dole kdyz jsem ho zmacknul dolu aby se nazavil. dal jsem tam ledky 13kc kus . a hezky to zase sviti. Dam foto.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.