Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dal dnes taky do výměny žárovky popelníku a zapalovače. Žárovka popelníku je v háji - viz foto, ale mám jiný problém. :myslimZkoušel jsem zkoušečkou ten konektor a proud tam nešel při zapnutém klíčku samo. Nevíte v čem by mohl být problém? Pojistku to má společnou s osvětlením displeje a klimy. Ty jedou.

To světlo u poleníku svítí pořád, když je otočený klíček?

post-12452-14109622522613_thumb.jpg

[upravil dne 1/3/12 20:12 od zbynek.su]

Odesláno

I když téme se jmenuje jinak, ale píše si tady i o zapalovači.

Četl jsem tady ty ohlasy, tak vytáhnout bez rozdělání panele to jde. První kov a pak ty plasty. Ale já tam mám jinou žárovku jak je tady na fotkách.

viz fotka

A na té žárovce to vypadá jen na jeden kontakt co se dotýká kovového těla zapalovače a to mi jaksi nepasuje, že by měla svítit:nevim

Kde soudruzi z Francie udělali chybu?

post-12452-14109622523321_thumb.jpg

Odesláno

Nam teda popelnik sviti jen pri zapnutem osvetleni/svetla.

Odpoledne pridam troskou do\"mlina\" a dam foto te LED co mam misto zarovicek jak popelnik tak zapalovac.

A ten drzacek na zapalovaci mam podobny a jak jsem popsal v jinem vlakne nejak to moc nedrzelo a kdyz tak zase nesvitilo po X-tem pokusu se zadarilo a drzi i sviti.

Odesláno

Tak sem vyměnil žárovku už i u zapalovače, ale bohužel neobešlo se to bez komlikací. Nakonec jsem musel vyndat celou spodní část palubní desky mezi sedačkou. Žárovka samozřejmě ruplá, plast okolo ní ( oranžovej, naprasklej) a při výměně rupnul úplně. Takže sem musel vymyslet nějakej fígl, nakonec jsem dál přes držák žárovky kovovej půlprsten cca 1 cm širokej a drží to. Bohužel jsem to nenafotil. Každopádně takhle složitě uložit zapalovač, to může vymyslet jen francouz a ještě k tomu tam dát zapalovač made in Italy:myslim. Čech by to vymyslel určitě líp. Demontáž prakticky bez rozebrání palubky nemožná. Jen pochopit ten způsob, jak ho tam výrobce dostal a jak ho vyndat, to fakt vymyslel blb. Musel jsem vyhnout ocelovou vložku uvnitř zapalovače u těch pacek a pak vysunout. Bez demontáže palubky bych do ven nedostal. Jak říkám, to vymyslel blb, páč udělat plastovej držák objímky žárovky tak, že po mírném vyhnutí praskne, to je neskutečný. U osvětlení popelníku jednoduše a účelně a u italského zapalovače.....\"\"\"\":roll, Ital je prostě blb. Tak a teď jen doufat aby to vydželo.

Odesláno

Zdravim :)

Neveste hlavu ono to je uz nekolik roku na svete a plasty krehnou v case/delat to v zime-mrazu jde o 100% uspech vymeny za nove :D

A k pristupu dnesni nova auta to maji nekdy jeste hur pristupne toto je jeste rekneme docela dobre a ten tunel jde velice dobre demontovat.

Skoda ze neni fotka treba by to nekomu usnadnilo zivot pri podobne prekerce :)

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Tak jsem se dal dnes taky do výměny žárovky popelníku a zapalovače.

[upravil dne 1/3/12 20:12 od zbynek.su]

Tak to je přesně ona kterou potřebuji. Nevíte označení??? už to hledám takovou dobu a nic :(

Odesláno

Náhodička,práve to mám rozobrané.Neviem či na 406 bude rovnaká,ale na mojom osvetľuje zapalovač žiarovka 12/1.2w3W.Idem za kamarátom do autodielov.Uvidím či dobre vybavím.

Skús pozrieť aj http://www.peugeot-club.com/topic/29164-p406-rozebrani-stredoveho-panelu/

Edit:Ahoj,som späť od kámoša a je to úplne obyčajná celosklenenka 1.2W.Bežne dostupná na pulte.Je nasunutá v sivom konektore a ten je vložený v čiernom púzdre(Valeo 73947072) a dostať ju von z púzdra bol pôrod,inak OK.

[upravil dne 18/7/12 17:03 od parlament]

Odesláno

Edit:Ahoj,som späť od kámoša a je to úplne obyčajná celosklenenka 1.2W.Bežne dostupná na pulte.Je nasunutá v sivom konektore a ten je vložený v čiernom púzdre(Valeo 73947072) a dostať ju von z púzdra bol pôrod,inak OK.

[upravil dne 18/7/12 17:03 od parlament]

Bohužel to není pro mě! Já mám přesně tu co má na obrázku zbynek.su

Jenže tu fakt nikde nevidím a absolutně nevím \"TYP-OZNAČENÍ\"

Odesláno

No ja se nechci hadat ale myslim ze to bude jak pise \"parlament\" uplne normalni sklenena zarovka.

Protoze to co jsem pouzil v provedeni LED je v podstate zasunute/nozicky do objimky.

Asi bych si to vzal sebou nekam do \"kramu\" a tam badal.:)

[upravil dne 18/7/12 19:52 od Lihous]

post-36106-14109625704554_thumb.jpg

Odesláno

zbynek.su vkladal 2 fotky.Mám tú kombináciu výobrazenú na Zasláno 1/3/12 v 21:17.Bohužial Ti neviem viac poradiť.Po rozobratí sa to tvárilo kompaktne,ale silou som odtial vytrhol obyč celosklenenku.A vyzerá to tak,že väčšina z nás má rovnakú.

Odesláno
zbynek.su vkladal 2 fotky.Mám tú kombináciu výobrazenú na Zasláno 1/3/12 v 21:17.Bohužial Ti neviem viac poradiť.Po rozobratí sa to tvárilo kompaktne,ale silou som odtial vytrhol obyč celosklenenku.A vyzerá to tak,že väčšina z nás má rovnakú.

op tak máte pravdu, já to měl právě ruplý přesně ,takže to vypadalo, že to je takhle komplet, to modrý je jen pouzdro :myslim Díkes

Odesláno

Tak jsem dneska take dle vasich rad chlapy vymenil zarovicky jak u popelniku tak u zapalovace a ten jsem konecne zprovoznil . Nedrzel dole kdyz jsem ho zmacknul dolu aby se nazavil. dal jsem tam ledky 13kc kus . a hezky to zase sviti. Dam foto..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...