Pipinek Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Stefano, to znám.. taky jsem na to pomyslel .-)) i když já bych se neměl asi moc usmívat... ale jsem ve stavu rezignace a naštvanosti... tak uvidím... Citovat
Milhaus65 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Na tu odpověď ohledně češtiny z PČR jsem zvědav. Ano Citroen ji v RT6 má, jen texty. Já mám přeložené, hotové textové soubory, ale neumíme to tam dostat. Citovat
Danilo Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 No,už to bude skoro týden a ještě mi neodpověděli.Držím palce ať se vám povede ta čeština dostat dovnitř . A pokud by k tomu byl český hlas,tak to by bylo něco .Je vidět,že zlaté české ručičky se ještě občas najdou. Nezkoušel jste nějak dostat do RT6 video? Citovat
pkr Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Dřív jak za tři týdny mít odpověď nebudeš. Vlastní zkušenost. Citovat
Danilo Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Tak dneska mi přišla odpověď z firmy která dělá češtinu (né autačesky) : překlad na RT 6 máme dokončen. Prozatím je ve zkušební verzi. Cca do měsíce bude připraven. Hlas prozatím umíme do RT 3,4,5. RT 6 ještě není a min 3 měsíce nebude. Video jde zprovoznit určitě, ale je potřeba několik komponentů cca ta 10 000,- Cena češtiny bude cca 6500,- Tak to už vyjde lépe toto: http://www.auknet.cz/p20966-dvd-autoradio-s-gps-navigaci-a-bluetooth-model-peugeot-508.html Asi to vzdám a zaplatím si raději jazykový kurz za 2000Kč . Citovat
Danilo Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Pevné nervy. Nevím,jestli by jste si s jiným autem pomohl.Známý si objednal Passata, a po třech měsících to vzdal,protože mu řekli,že bude čekat minimálně další 3 měs. Asi si z nás automobilky dělají srandu.Chceme jim dát nekřesťanské peníze a oni je asi nechtějí.Hlavně že je všude plno reklam Před chvíli jsem psal na Peugeot.CZ,ať mi vysvětlí ,proč Citroen má češtinu a P508 né, a jak je to s couvací kamerou. Jsem zvědav co mi odpoví. Nádherné auto,ale péče o zákazníka nulová. Tak dneska mi odpověděli z Peugeotu CZ toto : k Vašem dotazům zasílám následující odpověď: 1. Český jazyk v Citroenech není schválený Francií, nejedná se o oficiální software, proto ho Peugeot nenabízí V případě jakýchkol problémů se SW ve vozidle ztrácí zákazník nárok na záruku Navíc, pokud se nahraje čeština, přišel byste o jiný jazyk, přehrání zpět stojí další peníze 2. Přehrávání videa není v navigaci RT6 nabízeno hlavně z bezpečnostních důvodů.Zadní parkovací kamera tedy bohužel nejde zprovoznit. Je mi líto, že pro Vás nemám lepší zprávy. Ráda bych Vám pomohla, ale bohužel to není v mých silách. Ani nevím,co k tomu říct,abych byl slušný . 1. proč češtinu nedají schválit? Určitě by mě štvalo,že bych přišel o nějakou ,,Hebrejštinu\":D 2. jak z bezpeč.důvodů,když všechny navigace přehrávájí video jen ve stojícím vozidle? V jiných typech vozidel se nedbá na bezpečnost? Asi jim ještě zkusím napsat znovu tyto argumenty,ale moc nevěřím,že se něco pohne. Taková obrovská firma a takové prkotiny neumí řešit Citovat
Pipinek Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 tak až budete psát na Peugeot, tak že se k dotazům také připojuji... nechápu, proč to nejde, když to má i 5 let starý Superb. a já jim dám, že ztrácí záruku. pokud to nebudu mít vysloveně smluvně dáno, můžu si dělat cokoli.. to by bylo stejné, jako by udělal diagnostiku jakýkoli jiný, než oficiální Peugeot servis a je po záruce?... jsou to jen výmluvy jaké Peugeot v poslední době smolí všem.. Já vznesl dotaz, proč nemám ještě auto, že na něj čekám už skoro půl roku a výsldek byl ten, že se zeptali koncesionáře, co to vlastně po Peugeotu chci :-)) tak jsem jim odpověděl, že koloběžku... :-) Citovat
Danilo Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Ráno jsem jim psal,odpoledne byla odpověď . Úplně stejná .Jsem psal,že navi za 30 000 by měla umět více než dovést z bodu A do bodu B a odpověděli,že stojí 17 000 a Wip Com3D 49 000 . . Nevím kde ty ceny vzali,když v ceníku takové nejsou . A navi že nabízí několik jazyků a čeština se tam z kapacitních důvodů nevejde . Už to vzdávám . Nic s něma nepohne. Jestli můžu poradit,kdo chce navi,tak koupit raději bez a dodatečně koupit tu Čínskou co jsem už uváděl .Je za polovinu ceny a umí daleko více včetně televize. Než jsem auto objednal,nikdo mi neřekl,že to nepřehraje video.Až když bylo auto objednané a zaplacená záloha,tak to najednou zjistili . Příště budu chytřejší . Pipinek: Každý den čekám zprávu ,že už ho máte a pořád nic . Je to nějaké divné . Citovat
skuci Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 jj ještě že tyhle starosti nemám... navi sem ani nepožadoval a budu si kupovat přídavnou navigaci. Do 10tis. sem sehnal hezkou navigaci včetně všeho možnýho i televize a je v češtině, možnosti napojení couvací kamery... Citovat
Mike407 Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 \"Čeština se tam z kapacitních důvodů nevejde...\" To je ale pěkný blábol. Dneska má českou lokalizaci elektronika za \"pár korun\" a u auta za tři čtvrtě miliónu je to problém. Nechápu. Jinak nevím jak jsou na tom jiné značky (teď nemyslím koncern), ale třeba u Mondea ta čeština také nebyla a nevím, jestli se to změnilo... Podle mě by to prostě mělo mít lokalizaci země, do které se to oficiálně dováží a hotovo. Citovat
Danilo Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 \"Čeština se tam z kapacitních důvodů nevejde...\" To je ale pěkný blábol. Dneska má českou lokalizaci elektronika za \"pár korun\" a u auta za tři čtvrtě miliónu je to problém. Nechápu. Jinak nevím jak jsou na tom jiné značky (teď nemyslím koncern), ale třeba u Mondea ta čeština také nebyla a nevím, jestli se to změnilo... Podle mě by to prostě mělo mít lokalizaci země, do které se to oficiálně dováží a hotovo. Cit: ,,Podle mě by to prostě mělo mít lokalizaci země, do které se to oficiálně dováží a hotovo.\" To jsem jim taky psal,ale nějak mi na to zapomněli odpovědět.Na Italském fóru sbírali podpisy a napsali stížnost na RT6.Čekám,co jim na to odpovědí .Řešili tam sice jiné problémy ,ale i tak. Italové se nedají .Krásné auto,žádné jiné větší problémy jen ta navi mě strašně zklamala.Je to jako mít na počítači jen kalkulačku a nic víc . Hodně málo funkcí a nastavení. Citovat
Pipinek Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 To je milé, že čekáte, až budu mít auto, ale asi se jen tak nedočkám (a vy taky ne?:-) ) volala mi paní přímo z Peugeotu a ani nevěděla, jaký model jsem si objednal. Ten můj prodejce si už ťuká na čelo a sám si připadá jako idiot.. ale co zmohu.. nic.. jinak myslím, že v 3008 je navigace, která přehrává video a jde napojit i parkovací kamera, tak co to melou za nesmysly, že to u 508 nejde?.. horší auta to umí a lepší ne?.. nebo jak tomu rozumět?.. a co takhle se také spojit a napsat jim pěkně ostrý dopis.. třeba přes nějaký ten plátek.. já mám sice značku Peugeot rád, ale to, jak se chovají k zákazníkům a hlavně tady u nás mě doslova a do písmene se.re .. Citovat
stefano Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ahoj Pipinek. Tak to je fakt neuveriteľné v dnešnej dobe čakať na auto pol roka. Pipinek samozrejme ja neviem na akých podmienkách ste sa dohodli s predajcom či si podpísal nejakú zmluvu a dal určitú zálohu ( po takej dobe by sa mala dať zrušiť bez sankcií ) , ale nerozmýšľal si hľadať také isté auto u iného predajcu, ktorý ho už má na pradajni. U vás je predsa len väčší výber ako je tu na Slovensku ale ja som napr. jednu ponuku na úplne nový P508 podľa Tvojích predstáv našiel aj u nás. Toto je síce ponuka na dovoz auta, týmto len chcem poukázať na to, že dnes sa dá kúpiť auto aj doslova na počkanie. http://autobazar.autovia.sk/peugeot-508-2-0l-hdi-fap-bva6-allure-1072711 Citovat
skuci Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 když koukám na ty vaše problémy s objednáním auta, tak jsem rád, že jsem si koupil jednu skladovku a jednu předváděčku ;-) Citovat
Danilo Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 To je milé, že čekáte, až budu mít auto, ale asi se jen tak nedočkám (a vy taky ne?:-) ) volala mi paní přímo z Peugeotu a ani nevěděla, jaký model jsem si objednal. Ten můj prodejce si už ťuká na čelo a sám si připadá jako idiot.. ale co zmohu.. nic.. jinak myslím, že v 3008 je navigace, která přehrává video a jde napojit i parkovací kamera, tak co to melou za nesmysly, že to u 508 nejde?.. horší auta to umí a lepší ne?.. nebo jak tomu rozumět?.. a co takhle se také spojit a napsat jim pěkně ostrý dopis.. třeba přes nějaký ten plátek.. já mám sice značku Peugeot rád, ale to, jak se chovají k zákazníkům a hlavně tady u nás mě doslova a do písmene se.re .. Už jsem jim napsal dva meily na peugeot.cz a na oba byly stejné odpovědi.Můžeme jim psát,stěžovat si,nadávat a to je tak asi vše,co zmůžem .Všichni na západ od nás,se na nás dívají jako na hloupé ovce.Jediné co potřebují je prodat,prodat prodat a potom jim na nás nezáleží.A je to asi jedno jestli kupujete Mercedes nebo salám v obchodě.Jsme na posledním místě v Evropě a myslím, že Slováci to mají bohužel podobně. Zaráží mě ale,že ani neřeknou - zajeďte si do servisu za nějaký peníz to předělají na WIP Com 3D ?Když už to nejde ve WIP Nav plus.Kromě zmíněných nedostatků taky chybí hodně čísel popisných,nejde TMC atd. Pipinek: můžu Vám zaslat na SZ meily co jsem psal i s opovědi . A uvidíte,že je to jako házet hrách na stěnu. Jenom nevím,jak se to dělá Citovat
stefano Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 skuci, P508 podľa mojích predstáv je na Slovensku k okamžitému odberu niekoľko a ceny idú aj tak stále dole, takže som trpezlivý. http://autobazar.autovia.sk/peugeot-508-2-0-hdi-active-sedan-p-m6-1069238 http://autobazar.autovia.sk/peugeot-508-2-0-hdi-active-sedan-p-m6-1093244 http://autobazar.autovia.sk/peugeot-508-2-0-hdi-140k-fap-active-1052326 http://autobazar.autovia.sk/peugeot-508-2-0-hdi-active-sedan-p-m6-1062103 http://peugeot-508.autobazar.eu/20-hdi-id2230275.html [upravil dne 7/3/12 13:29 od stefano] Citovat
pkr Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 když koukám na ty vaše problémy s objednáním auta, tak jsem rád, že jsem si koupil jednu skladovku a jednu předváděčku ;-) Moje řeč. Po třech měsících bych jim hodil objednávku na hlavu. To je vážně neskutečný. Citovat
Pipinek Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 no, problém je v tom, že jsem objednal auto v 9 mesíci a nedojelo do vánoc ani do ledna, tak jsem se naštval a objednal skladový vůz.. podotýkám skladový!! ten je v kolíně, ale od ledna pořád auto nemám. nemám ani to objednané co mělo být v prosinci a ani to skladové a nikdo na Peugeotu neví, kde je zakopaný pes.. pořád jim to ukazuje, že je na skladě v kolíně a když to zadají na dovoz do Ostravy, tak se to zase neodveze, pak se pídí, kde je auto a je opět na skladě v Kolíně.. tak já už nevím, jestli jsem debil já, nebo Peugeot.. dokonce mi tvrdili, že se nikam nedovolám, ale já se dovolal na vyšší místa a ted mi 2x týdne z centrály Peugeotu i z Kolína volají, jaký to ten model měl být atd a ted mi řekli naposled, že jsem si vůz v lednu objednal ne skladový, ale nový a bude 21.3. a dokonce s výbavou Active, což jsem samozřejmě neudělal (objednával jsem skladový allure), tak teď fakt nevím.. už se tomu jen směju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.