Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To je pravda, to mohli. U nás se jim zatím hlavní tahy daří doplňovat celkem dobře. Dokonce jsem byl příjemně překvapený, když se jeden z nich objevil v mapách krátce po svém otevření. Kdo ví, jak dávají ta data dohromady...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Asi už to někteří vědí , ale já jsem přišel na to až dnes :mad:, že český hlas jde pustit přes BT , z navigace v telefonu . Mám tel. Samsung Wave I s Badou 2 , a tam byl problém sehnat jakoukoliv navigaci kromě placené Route 66 . Teď šla stáhnout zdarma do tel. suprová,aktualizace zdarma včetně map -Be on road- navi a hlas jede v pohodě přes BT . Nemusím to mít zaplé 1000km v kuse , ale přes neznámé město , nebo ve větším provozu se český hlas hodí a telefon můžu mít třeba i v kapse od saka .;)

[upravil dne 5/3/13 18:38 od Danilo]

Odesláno

Jasné, no za nejaké drobné aby sa mi vrátilo aspon to čo som do toho vrazil :) ked chceš zajtra budem v ba a možme to tam skúsiť hodiť.. napiš mi na mail čo mám uvedený v profile

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj všichni,

tak jedna zajímavost s navigací. Furt mi nenačítala satelity a když načetla, byla zmatená. Už jsem chtěl mazat do Peugeota si zanadávat, ale nakonec se záhada vysvětlila. Rušila mi to autokamera. TomToma mi kamera neruší. Tak mám po ptákách s vestavěnou navigací. Jinak celý systém funguje normálně, telefon, USB, všechno, kamera nekamera. Až na tu navigaci. Zkoušel jsem kameru umístit jinam, položil na zadní sedadlo, ruší. Satelity zmizí, výška zmizí, hotovo. Tak nevim, jak to dělají ostatní, možná mám blbou kameru. Jiné to možná nedělají.

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Jestli Peugeot nevymyslí aspoň trochu lepší lepší multimediální systém , tak příští auto (za 2 - 3 roky) bude od konkurence : http://mobil.idnes.cz/bmw-connected-drive-04d-/mob_tech.aspx?c=A130610_113008_mob_tech_apo

Někdo to nechce v autě ani vidět , ale já jsem ujetý zrovna na takové hračičky . Raději rok,dva staré BMW s plnou palbou , než nový Peugeot ,který mě občas ani nenavede na číslo popisné .

Odesláno

Danilo, přesně tak.. 508 nechám obchoďákům a jdu do něčeho jiného.. hodně mě ta navigace zklamala.... 90% čísel popisných tam není, žádné připojení periferií atd.. na auto za toliko chechtáků mazec.. mám chuť kolikrát to vyrvat a dát tam tu čínu a ten originál strčit prvnímu francouzovi, který mi přijde pod ruku, do prdele.. normálně jsem se už několikrát vytočil.. auto v plné palbě a já jak debil jezdím s tabletem a mám navigačku tam...

• O 2 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Koupil jsem na Navtequ databázi Speedcam na zkoušku za 7€. Ve větších městech tam něco je, jinak bída.

Nezkoušel někdo jiný zdroj ?

Našel jsem na netu od poláka, je to upravená databaze ze scdb.inf ale soubory mají jiný formát. Nevím jestli to tam pustit. Zatím si tam nikdo nestěžoval.

P.S. nezkoušel někdo do RT6 nahrát jiné pozadí ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...