Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem slíbil :D Byl jsem v Peugeot Kopecký v Praze, nahrátí češtiny 973 Kč i s Dph. Kdo bych těl tak není problém ale chtějí přistavit auto v 8.00 hod ráno a mít ho tam celé dopoledne, člověk který to odklikne tam není celý den a musí tam dojet. ( na mě se připravil, dojel jsem tam na 10hod a v 11.30 jsem přebíral auto )

Poznatky : Mluví to a píše to česky :D Dokonce už tam mám i položku na aktivaci - deaktivaci automatické ruční brzdy po zhasnutí motoru. Dále se mi tam objevila nějaká položka kterou nechápu a navíc při stisknutí tlačítka CHECK se na středovém displeji  ukázalo autíčko s kolama , teď se to autíčko objeví na velkém displeji navi ( na zimákách nemám čidla tak je to s chybou ) Nic dalšího jsem neobjevil.

IMG_20190221_140937.jpg

IMG_20190221_141222_1CS.jpg

IMG_20190221_173852.jpg

IMG_20190221_141147.jpg

Odesláno (upraveno)

jak je tam 4wd baterie autíčko a kontrolka elektroniky . Tu položku jsem tam neměl

edit: na verzi jsem se neproklikal , zítra bude víc času mrknu

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno

Tuhle obrazovku tam má tuším Hybrid. Když je to aktivní, tak tam jsou mezi ikonkami šipky a zobrazuje to, v jakém režimu se momentálně nacházíš. Ale ruku do ohně za to nedám. Už je to nějaký pátek, co jsem s RXH jezdil ;) 

Na ten FW mrkni. Třeba se dozvíme, že je nějaká nová verze :mrk 

Odesláno

myslel jsem si že se mi to trochu zhybridovalo :D to 4WD by se mi zrovna dneska šiklo

Odesláno

Davidak, ty mas rok vyroby 2014? Ked som hladal servis, kde mi nahraju Cestinu, tak mi vsade povedali, ze pre rocniky 2014 a vyssie to vedia, ale pre nižší rocnik uz bol problem, aj ked to skusali, cestinu tam nedostali. Nakoniec mi to spravil jeden chalan v Peugeote, ktory to vedel obist

Odesláno

ano mam rok 2014 , čekali na nějakýho chlapa kterej pořád někde jezdí ( cizina a pod ..) čekal jsem od 11. února než byl schopen dorazit. Nevím jak to dělal nebyl jsem u toho.

Jinak nevím jak zjistit tu verzi :(

Odesláno
před 42 minutami, TomasARN napsal:

Davidak, ty mas rok vyroby 2014? Ked som hladal servis, kde mi nahraju Cestinu, tak mi vsade povedali, ze pre rocniky 2014 a vyssie to vedia, ale pre nižší rocnik uz bol problem, aj ked to skusali, cestinu tam nedostali. Nakoniec mi to spravil jeden chalan v Peugeote, ktory to vedel obist

A kde si ji nakonec našel??

Odesláno

Má sice rok 2014, ale ještě starý model s RT6. Takže je to stejný postup, jako pro všechny staré modely 2010-2014. Trvá to dlouho, protože se musí domluvit s frantikama, aby byli online a odklepli na druhém konci ten upgrade.

Pro faceliftové modely s dotykovou verzí už je čeština součástí FW, tak se tam dá dotlačit offline.

Odesláno

Mas pravdu. U mna bol este problem aj v tom, ze uz som mal FW 2.86 a pre nahratie cestiny je lepsie mat starsi FW a pri nahrati cestiny sa da rovno 2.86 s kalibracnym suborom

Odesláno

když stiskneš CHECK kde se ti objeví hláška o tlaku pneumatik ?

Odesláno

Tak to je škoda. To je ta poslední známá verze. Vypadá to teda, že tam foukli SW budíku pro Hybrid, nebo je to nějaká poslední uni verze :myslim

Každopádně, já sledovaní tlaku mám a po "check" je první info o tlaku, pak je info o servisu a nakonec výpis závad, nebo tak nějak ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...