Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nevypadá to špatně, ale Jooooose-1 má pravdu. Teď je to stěhovák, pak je to obývák. Mám v hlavě myšlenku na vytvoření čehosi podobného (jen na spaní) co nezabere moc místa. Chtěl bych aby se do toho vešli čtyři lidi s bagáží a na noc aby se to dalo rozložit na spaní a některou část z toho lůžka využít jako stoleček. Zatím jsem to bohužel nedotáhl ani do výkresového stádia :mad:

Odesláno

Wensdy:

A zavřel jsi vrata? Nepřekážel ti tam ten bazmek na láhev.?? Občas mi tam překáží a dveře vtedy zablbnou. Ale ty to máš asi bez elektriky ne, takže zabouchneš a hotovo. El. to probere jako překážku a dveře nezavře.

Kurňa, asi budu muset taky někdy vyfotit naložené vozidlo.:P

Odesláno

Jo zavřel ale jen tak tak. Musel jsem s tím nákladem počítat předem jak ho poskládat. Jinak dveře samozřejmě manuální. :)

A je to skvělej náklaďák. Už vozil sádrokartovny, polystyren a další materiál na náš dům.

Odesláno
No nevypadá to špatně, ale Jooooose-1 má pravdu. Teď je to stěhovák, pak je to obývák. Mám v hlavě myšlenku na vytvoření čehosi podobného (jen na spaní) co nezabere moc místa. Chtěl bych aby se do toho vešli čtyři lidi s bagáží a na noc aby se to dalo rozložit na spaní a některou část z toho lůžka využít jako stoleček. Zatím jsem to bohužel nedotáhl ani do výkresového stádia :mad:

Hned jak pokročíš alespoň k nákresu, okamžitě posílej foto, něco takového bych také potřeboval. A hodně rychle.

Odesláno

Nazdar Mildíku, měl jsi vyndanou jen prostřední sedačku druhé řady? Nebo kde seděl ten čtvrtý člověk?

Dotaz malinko mimo. Co by se asi dělo při nějakém větším brždění?

[upravil dne 3/3/12 18:25 od Bigbadjohn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...