Dadadavid Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Ahoj,mohu se zeptat na někoho,kdo tomuhle skutečně rozumí,jak drahá bude oprava? S Nápravou není hnuto a popř. celý tento díl mám vyříznutý z jiného Passata.. Díky kluci.. PS: zadní nárazník je taky v pořádku.. Citovat
koblih69 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 No nárazník v pořádku zrovna nevypadá, takže svařovat a lakovat? Co světlo a hrdlo nádrže máš taky? Citovat
Dadadavid Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 jj vše mám,lakovat to zatím nechci,chci vědět jen tu nejnutnější investici,pač jeden master od náš ze školy mi řekl,že se to bude muset vařit ze vnitř a že to je docela dost atd..tak mě vystrašil... já si právě myslím,že to není nic hroznýho... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Ty si nedáš pokoj dokud nebudeš mít zase nějakou novou kasičku na prachy. Ach jo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.