Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 307 sw , 1.6 HDI /79. Mám dotaz. Môže staré FAP aditivum alebo nedostatok v nádržke spôsobiť problémy s výkonom motora, alebo upchatie filtra? Pri predhiehani na dialnici sa mi dnes na displeji rozsvietila kontrolka čerpadla a napísala závada ANTIPOLUTTION FAULTY !!!! výkon motora automaticky na 3000 ot/min a rýchlosť max. 120 km/h

čo včil :myslim

Počet km 119 000

Ozaj, v kabine občas citiť čudný zapach aj po vymene kab. filtra

Dakujem.

Odesláno

Nemusí to být přímo FAP!!! Může to být třeba jen přerušený drát k elmag. ventilům nebo nějaká hadička atd....řešil jsem ted jak poškozenou hadičku, tak u jiného přerušenej drát a momentálně i ucpaný FAP filtr....příznaky stejné u všech a to nouzový režim a kontrolka motoru, dej to na diag. takhle ti nikdo neporadí;) jinak 307 nemá samostatnou kontrolku na ucpání FAP jako třeba 406

• O 3 týdny později...
Odesláno

307 s motorem 1,6 ma kontrolku FAPu.

A pokud mas malo aditiva a vis o tom tak se FAP ucpava asi tak 10 x rychleji.

Takze pokud tam delsi dobu nemas aditivum tak je mozne ze fap je pryc.

Skoc si ale na diagnostiku

Odesláno

Zahádzaná 1 tryska spôsobovala dymivosť pod kapotou a nasávanie do kabiny...FAP filter regeneroval počas jazdy, takže nebolo nakoniec treba zásahov do tohto systému.

Teraz mi ale vypísalo PILE PLIP a v druhom riadku ESAGEE. Niečo treba vymeniť???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...