1road Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Peugeot 307 sw , 1.6 HDI /79. Mám dotaz. Môže staré FAP aditivum alebo nedostatok v nádržke spôsobiť problémy s výkonom motora, alebo upchatie filtra? Pri predhiehani na dialnici sa mi dnes na displeji rozsvietila kontrolka čerpadla a napísala závada ANTIPOLUTTION FAULTY !!!! výkon motora automaticky na 3000 ot/min a rýchlosť max. 120 km/h čo včil Počet km 119 000 Ozaj, v kabine občas citiť čudný zapach aj po vymene kab. filtra Dakujem. Citovat
Dančák Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Nemusí to být přímo FAP!!! Může to být třeba jen přerušený drát k elmag. ventilům nebo nějaká hadička atd....řešil jsem ted jak poškozenou hadičku, tak u jiného přerušenej drát a momentálně i ucpaný FAP filtr....příznaky stejné u všech a to nouzový režim a kontrolka motoru, dej to na diag. takhle ti nikdo neporadí jinak 307 nemá samostatnou kontrolku na ucpání FAP jako třeba 406 Citovat
straki007 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 307 s motorem 1,6 ma kontrolku FAPu. A pokud mas malo aditiva a vis o tom tak se FAP ucpava asi tak 10 x rychleji. Takze pokud tam delsi dobu nemas aditivum tak je mozne ze fap je pryc. Skoc si ale na diagnostiku Citovat
ozzy1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Straki,prosím Tě,jaký vliv má odpojení FAPu když jdeš potom na emise? Citovat
straki007 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Pokud jsou v poradku vstriky , EGR, a nevymlatis i kat tak v pohode EK projdes. Citovat
1road Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 Zahádzaná 1 tryska spôsobovala dymivosť pod kapotou a nasávanie do kabiny...FAP filter regeneroval počas jazdy, takže nebolo nakoniec treba zásahov do tohto systému. Teraz mi ale vypísalo PILE PLIP a v druhom riadku ESAGEE. Niečo treba vymeniť??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.