Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a je to venkovní nebo vnitřní lepení...? jinak to odmaštění může člověk udělat rovnou tou jarovou vodou co je v rozprašovači ;-) ona může být i mejdlová ale ta jarová má dvojí účinek..... rovnou i odmastí ;-)

Guest Scratch
Odesláno

tady jsou zase koukam odbornici.................... :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

1. okno si umej a odmasti

2. troska vody (bez jaru) a sterku na stirani vody

3. nasadit samolepku i s prenaseci (TRANSPARENTNI) folii a samolepku srovnat na pozadovane misto

4. opatrne sterkou vytahnout od stredu ven prebytecnou vodu

5. nechat cca pri teplote do 20 stupnu stat na volnem vzduchu cca 2 hodiny

6. opatrne stahnout prenaseci folii....

7. hodne stesti

8. tesit se z nove samolepky....

nic na tom neni :)

Odesláno

mno tak kolega to shrnul v bodech, každopádně jde to dělat několika způsobama... nevim teda jakou má Scratch zkušenost s lepením folií či samolepek ale už těch nápisů je možná jedno jestli samotná voda nebo s bublinkama ale u folií to jedno není... já si doma polepoval celý auto barevnou folií a to byla teprve sranda ;-)

Guest Scratch
Odesláno

rekneme, ze jsem par polepu uz delal, na cely auto si netrofnu, ale nejakou zkusenost s tim mam :)

Odesláno

také mám objednané samolepky přes e-shop, ještě dřív než se to zde začalo řešit

e-mail o platbě ještě nepřišel, na sraz pokud to pojede i do kopce jedu

dojdou ještě před srazem ?

Odesláno

Zatím je nás 34 osob s tím, že možná se někdo ještě přidá. Raději jsem informoval restauraci, že nás možná bude až 40, s tím problém není. Podle počasí můžeme být na zahrádce nebo v nekuřáckém salonku. Protože nás nebude málo, provozoval mi oznámil, že bude vhodné vytvořit menu o pěti jídlech. Zde je návrh z jeho strany:

Staročeská bašta 99,-

Ďábelský kotlík s bramboráčkama 89,-

Svíčková na smetaně, houskový knedlík 79,-

Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, okurka 77,-

Kuřecí soté s listovým špenátem a těstovinami 89,-

Myslím, že z toho by si měl vybrat každý, ale mohu nahlásit nějakou změnu. Viz stránky restaurace: http://www.ubohuslavu.cz/

Odesláno

Lidicky omlouvam se, po velikopnocich sme s Kejtickou skoncili s 38 a Nurofen Stop Grip, takze radsi ne, krom toho ze by sme to meli tezky, mohli bychom nekoho nakazit :/

Odesláno

ty jo u me je jasna ta svickova a co segra a kamaradka.. jo vlastne tak jeste me tam pridej jednu osobu, my budeme v aute vlastne tři .. :D teda mozna.. ale lepsi nez abych nikoho nenahlasil

Odesláno

tak a mam veliky problem... dneska se rozdelali brzdy a prasknul me brzdovy valecek na zadni naprave na prave strane, takze nevim zatim jak pokracovat dal ? nemate s tim nekdo zkusennost ???:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...