skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 a je to venkovní nebo vnitřní lepení...? jinak to odmaštění může člověk udělat rovnou tou jarovou vodou co je v rozprašovači ;-) ona může být i mejdlová ale ta jarová má dvojí účinek..... rovnou i odmastí ;-) Citovat
skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 no jako pokud by se stálo třeba 2 hodiny na místě, myslím že by nebyl problém s nalepením... to by mohlo uschnout... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 tady jsou zase koukam odbornici.................... :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim 1. okno si umej a odmasti 2. troska vody (bez jaru) a sterku na stirani vody 3. nasadit samolepku i s prenaseci (TRANSPARENTNI) folii a samolepku srovnat na pozadovane misto 4. opatrne sterkou vytahnout od stredu ven prebytecnou vodu 5. nechat cca pri teplote do 20 stupnu stat na volnem vzduchu cca 2 hodiny 6. opatrne stahnout prenaseci folii.... 7. hodne stesti 8. tesit se z nove samolepky.... nic na tom neni Citovat
skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 mno tak kolega to shrnul v bodech, každopádně jde to dělat několika způsobama... nevim teda jakou má Scratch zkušenost s lepením folií či samolepek ale už těch nápisů je možná jedno jestli samotná voda nebo s bublinkama ale u folií to jedno není... já si doma polepoval celý auto barevnou folií a to byla teprve sranda ;-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 rekneme, ze jsem par polepu uz delal, na cely auto si netrofnu, ale nejakou zkusenost s tim mam Citovat
skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 tak důležitej je finální efekt ale jak se k tomu dopracujeme je už jedno Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 ja jsem ty experty minil hlavne na jine rady Citovat
skuci Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 ale je to sranda lepit celý auto... ale znova bych to asi už dělat nechtěl... Citovat
mccolor Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 také mám objednané samolepky přes e-shop, ještě dřív než se to zde začalo řešit e-mail o platbě ještě nepřišel, na sraz pokud to pojede i do kopce jedu dojdou ještě před srazem ? Citovat
MilanF1 Odesláno 10. duben 2012 Autor Odesláno 10. duben 2012 mccolor: tady máš příslušné vlákno k e-shopu. Dotazy směřuj tam. Citovat
mccolor Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 MilanF1: asi v tom zde ještě lítám, omlouvám se Citovat
MilanF1 Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Zatím je nás 34 osob s tím, že možná se někdo ještě přidá. Raději jsem informoval restauraci, že nás možná bude až 40, s tím problém není. Podle počasí můžeme být na zahrádce nebo v nekuřáckém salonku. Protože nás nebude málo, provozoval mi oznámil, že bude vhodné vytvořit menu o pěti jídlech. Zde je návrh z jeho strany: Staročeská bašta 99,- Ďábelský kotlík s bramboráčkama 89,- Svíčková na smetaně, houskový knedlík 79,- Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, okurka 77,- Kuřecí soté s listovým špenátem a těstovinami 89,- Myslím, že z toho by si měl vybrat každý, ale mohu nahlásit nějakou změnu. Viz stránky restaurace: http://www.ubohuslavu.cz/ Citovat
Berkoff Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Lidicky omlouvam se, po velikopnocich sme s Kejtickou skoncili s 38 a Nurofen Stop Grip, takze radsi ne, krom toho ze by sme to meli tezky, mohli bychom nekoho nakazit :/ Citovat
MilanF1 Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 OK, nevadí, ale pokud byste se do týdne dali dohromady, můžete se přidat Citovat
zpozdilek Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 ty jo u me je jasna ta svickova a co segra a kamaradka.. jo vlastne tak jeste me tam pridej jednu osobu, my budeme v aute vlastne tři .. teda mozna.. ale lepsi nez abych nikoho nenahlasil Citovat
Dave 308 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Tak my si z tohodle určitě něco dobrého vyberem Citovat
zpozdilek Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 tak a mam veliky problem... dneska se rozdelali brzdy a prasknul me brzdovy valecek na zadni naprave na prave strane, takze nevim zatim jak pokracovat dal ? nemate s tim nekdo zkusennost ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.