Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já bych prosil

1x Samolepka tištěná černá - modré logo

1x vlaječka s plastovým držáčkem

předpokládám, že platba bude na místě srazu ;-)

Guest Scratch
Odesláno

udelal bych si spis obj na eshopu s poznamkiu, ze dodani na sraz, myslim, ze by to pro Pe.Tra bylo lepsi...

Guest Scratch
Odesláno

jsou dve varianty, bud si to objedna kazdy zvlast v eshopu a napise do poznamky, ze si preje dodani na sraz, nebo se sem napise, kdo co chce, a objedna to pak najednou Milan nebo Schreek nebo nekdo jiny. Taky by asi bylo lepsi to zaplatit na ucet at je jistota, ze si dotycny zbozi opravdu odebere. Zname to, ze :)

Druha varianta je horsi v tom, ze nejake zbozi muze dojit. Na druhou stranu si myslim, ze to Pe.Trovi pomuze v evidenci pohybu zbozi a skladu :)

Odesláno

Objednávejte si zde, já to pak přivezu na sraz, platba bude na místě, možná vezmu pár věcí navíc kdyby někdo ještě chtěl... :papa

Odesláno

zpozdilek: S lepením mohu pomoci, jen nesmí foukat vítr :DNicméně je sranda trefit se přesně na prostředek :)

Odesláno

pokud si sebou někdo vezme rozprašovač s jarovou vodou tak je to sranda ;-) můžeš si s tim hrát stále a stále dokud to není na 100% ale pokud se to bude lepit z venku tak je potřeba to uschnout na sluníčku, jinak to při vyjetí ulítne...:D

Odesláno
pokud si sebou někdo vezme rozprašovač s jarovou vodou tak je to sranda ;-) můžeš si s tim hrát stále a stále dokud to není na 100% ale pokud se to bude lepit z venku tak je potřeba to uschnout na sluníčku, jinak to při vyjetí ulítne...:D

mp jak rikam necham si to nalepit od profesionalu..hlavne prezentovat club ..:D

Odesláno

Já to lepil na sucho, jenom nebyly vysoké teploty a těm písmenkům se nechtělo z té transparentní folie. Hlavně to z ní nesundávat předem, lepit každé písmenko zvlášť se mi nechtělo.

PS: na mokro by se muselo asi každé písmenko zvlášť. Pokud to chceš mít kostrbaté, jak se dříve vyrážely kody na autě, proč ne :D

Odesláno

na mokro nemusíš lepit každý písmenko ba to je dokonce lepší... nastříkáš písmenka a podklad mno a nalepíš a narovnáš aby to vyhovovalo. Lehce a opatrně vytlačíš trošku vody zpoza těch písmen a a necháš to tak hoďku na sluníčku, potom strhneš tu přenosku a necháš to další tak hoďku až 2 až to pořádně proschne a je to...

Odesláno

myslel jsem,že stačí vyměřit střed zadního skla od kraje a pak se držet podle ohřevu zadního skla-snad to nebude až taková alchymie:myslim

ale možná se pletu-ja to ještě nelepil,ale možná že si ji taky koupim

Odesláno
myslel jsem,že stačí vyměřit střed zadního skla od kraje a pak se držet podle ohřevu zadního skla-snad to nebude až taková alchymie:myslim

ale možná se pletu-ja to ještě nelepil,ale možná že si ji taky koupim

a že by nam to tam nalepily spolecne ? :P:papa

Odesláno

zpozdilek : to chce ještě čas,pořád se rozhoduji(a bojuji s manželkou) a nemůžu se rozhodnout jestli jo a nebo ne :myslim

EDIT: hlavně to chce lepit na čistý a odmaštěný sklo a v pondělí jedu na Slovensko 680Km tak je zbytečný jezdit do myčky:aut

[upravil dne 9/4/12 15:00 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...