MilanF1 Odesláno 7. duben 2012 Autor Odesláno 7. duben 2012 Určitě není pozdě, již jsi mezi účastníky. Píšu ti ještě dvě vlaječky Citovat
skuci Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 já bych prosil 1x Samolepka tištěná černá - modré logo 1x vlaječka s plastovým držáčkem předpokládám, že platba bude na místě srazu ;-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 udelal bych si spis obj na eshopu s poznamkiu, ze dodani na sraz, myslim, ze by to pro Pe.Tra bylo lepsi... Citovat
skuci Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 to je ale zásadní poznámka... jak tedy :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 jsou dve varianty, bud si to objedna kazdy zvlast v eshopu a napise do poznamky, ze si preje dodani na sraz, nebo se sem napise, kdo co chce, a objedna to pak najednou Milan nebo Schreek nebo nekdo jiny. Taky by asi bylo lepsi to zaplatit na ucet at je jistota, ze si dotycny zbozi opravdu odebere. Zname to, ze Druha varianta je horsi v tom, ze nejake zbozi muze dojit. Na druhou stranu si myslim, ze to Pe.Trovi pomuze v evidenci pohybu zbozi a skladu Citovat
zpozdilek Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 se nejak dohodnete, me je to jedno zda to bude osobni odber ci nikkoliv.. i kdyz jedu na sraz Citovat
Schreek Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Objednávejte si zde, já to pak přivezu na sraz, platba bude na místě, možná vezmu pár věcí navíc kdyby někdo ještě chtěl... Citovat
zpozdilek Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 to vem.. hlavne taky nejvetsi velikost, at je to i me Citovat
zpozdilek Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 jeste bych se chtel optat , budu mit nalepku na zadni okno, pomuzete me ji nekdo nalepit...prosim prosim Citovat
MilanF1 Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 zpozdilek: S lepením mohu pomoci, jen nesmí foukat vítr :DNicméně je sranda trefit se přesně na prostředek Citovat
zpozdilek Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 tak ju milane, at mame o zabavu postarano Citovat
skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 pokud si sebou někdo vezme rozprašovač s jarovou vodou tak je to sranda ;-) můžeš si s tim hrát stále a stále dokud to není na 100% ale pokud se to bude lepit z venku tak je potřeba to uschnout na sluníčku, jinak to při vyjetí ulítne... Citovat
zpozdilek Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 pokud si sebou někdo vezme rozprašovač s jarovou vodou tak je to sranda ;-) můžeš si s tim hrát stále a stále dokud to není na 100% ale pokud se to bude lepit z venku tak je potřeba to uschnout na sluníčku, jinak to při vyjetí ulítne... mp jak rikam necham si to nalepit od profesionalu..hlavne prezentovat club .. Citovat
MilanF1 Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 Já to lepil na sucho, jenom nebyly vysoké teploty a těm písmenkům se nechtělo z té transparentní folie. Hlavně to z ní nesundávat předem, lepit každé písmenko zvlášť se mi nechtělo. PS: na mokro by se muselo asi každé písmenko zvlášť. Pokud to chceš mít kostrbaté, jak se dříve vyrážely kody na autě, proč ne Citovat
skuci Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 na mokro nemusíš lepit každý písmenko ba to je dokonce lepší... nastříkáš písmenka a podklad mno a nalepíš a narovnáš aby to vyhovovalo. Lehce a opatrně vytlačíš trošku vody zpoza těch písmen a a necháš to tak hoďku na sluníčku, potom strhneš tu přenosku a necháš to další tak hoďku až 2 až to pořádně proschne a je to... Citovat
zpozdilek Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 ja nevim, kluci , jak rikam , kdo ma odvahu me to nalepit, budu rad, moje okno, mu je k dispozici Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 myslel jsem,že stačí vyměřit střed zadního skla od kraje a pak se držet podle ohřevu zadního skla-snad to nebude až taková alchymie:myslim ale možná se pletu-ja to ještě nelepil,ale možná že si ji taky koupim Citovat
zpozdilek Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 myslel jsem,že stačí vyměřit střed zadního skla od kraje a pak se držet podle ohřevu zadního skla-snad to nebude až taková alchymie:myslim ale možná se pletu-ja to ještě nelepil,ale možná že si ji taky koupim a že by nam to tam nalepily spolecne ? :papa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 zpozdilek : to chce ještě čas,pořád se rozhoduji(a bojuji s manželkou) a nemůžu se rozhodnout jestli jo a nebo ne EDIT: hlavně to chce lepit na čistý a odmaštěný sklo a v pondělí jedu na Slovensko 680Km tak je zbytečný jezdit do myčky:aut [upravil dne 9/4/12 15:00 od Gabriel 307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.