Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já měl 2 roky 206 ale frajer mi nedal přednost a umřela (nechť je jí země lehká) a mladé jsem koupil tu 106 a zatím jí to jezdí, tak jsem si říkal proč nezůstat u značky se ktreou jsem byl spokojen *klepající na dřevo* budeš na srazu?

Odesláno

Jimmy je přihlášen, měl by být přítomen :) Jinak moje rodina je také oddaná Peugeotu, viz můj podpis. Dokonce jednu 205 táta prodal známému a po osmi letech si ji koupil zpět, hold auto do nepohody :)

Odesláno

Auto od mladé má letos 18 let. Jako upřímně, kam se hrabou octávky apod.? Peugeoty jsou držáky. Kamarád má 206, kterou kupoval v 99\' novou a stále jezdí...

Guest Scratch
Odesláno

Milane, asi si nas skrtni, obavam se, ze logisticke problemy s prepravou piana budou vetsi, nez jsem si myslel, tudiz nas vyskrtni. Kdyz to vyjde, tak dorazime, ale obavam se, ze ne.

Odesláno

OK, ohrozí piano i grillmasters? Já myslím, že ne :D

Hodím tě na listinu váhajících. V restauraci zarezervuji o dvě místa navíc, kdybyste náhodou dorazili ;)

Odesláno

premyslime že bych taky prijel, nepojede tam nekdo s eshopem, bral bych 2x vlajecky na auto a velkou zadni samolepku ...dekuju

Polep zadního okna - velký

polep na zadní sklo, rozměr 93x5cm

Cena: 120,- Kč, zvýhodněná cena: 90,- Kč,

a 2x vlajecky dekuju

[upravil dne 7/4/12 09:02 od zpozdilek]

Guest Scratch
Odesláno

Milane, grilmasters to snad neohrozi, ale kdo chce maso, musi pomoct se stehovanim :). Reataurace urcite ne, mozna bych prijel na masine jen na motomuzeum a skanzen, ale jeste se uvidi, jak bude vse pripraveno :D

Odesláno

Zkusím se dohodnout se Schreekem, zda by mohl od Pe.Tra přivést věci z e-shopu, ale samozřejmě jen to, o co bude zájem. Plné auto triček určitě vést nebude chtít :).

Odesláno
Zkusím se dohodnout se Schreekem, zda by mohl od Pe.Tra přivést věci z e-shopu, ale samozřejmě jen to, o co bude zájem. Plné auto triček určitě vést nebude chtít :).

tak se mnou pocitej .. jak ty vlajecky tak tu samolepku pres zadni okno ..

Odesláno

Objednávky pište sem do vlákna, budu to přepisovat do prvního příspěvku (kde si to můžete překontrolovat).

Odesláno

Pokud to ještě jde,tak se hlásím také.Budeme 3. Zároveň si objednávám 2 vlaječky.Děkuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...