Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předem hlásím, že se přijedu podívat. Doufám, že do tý doby budu mít vyměněno čelní sklo po setkání se šutrem :bacha Zatím teda sám. Třeba některou ukecám na výlet :D

Odesláno

UPOZORNĚNÍ: Již je objednám průvodce do Skanzenu, délka prohlídky je 1,5 až 2 hodiny, proto se na oběd vydáme o něco později. Rezervaci tam máme do 13:30, měli bychom to stihnout a včas se vydat do Benátek :papa

Odesláno

MilanF1 : uvidím jak se to bude stíhat ;)já jdu pak ještě na noční:grr není nic objednáno,jenom tam je rezervačka-když se rozhodnu že na oběd nejdu,nebo že půjdu jenom do muzea Moto Velo:myslim doufám že s tím nebude problém

EDIT: ono to bude docela masakr :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik víkend noční,mezi nočníma na sraz a v pondělí po noční se taky moc nevyspím protože v pondělí večer jedeme na Slovensko(680Km) zvažuji jestli vůbec půjdu i do toho muzea.

Určitě se ale zastavím abych vás poznal

[upravil dne 27/3/12 19:48 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel: problém to není, zatím jsem jim jen orientačně oznámil počty lidí, přesné číslo jim oznámím pár dní před srazem. Nemáš se čeho bát :)

Odesláno

Dobře Neone, přepíšu Vás do účastníků, ač to zatím není na 100%, ale věřím, že se skutečně zúčastníte :)

Odesláno

Jsem z Milovic a můžu potvrdit, že most je zbourán, a sjezdy jsou otevřené nicméně na dálnici jsou vždy několika kilometrové fronty, takže cca půl hodinové popojíždění tak pozor na to :papa

Odesláno
satanek89: jak to že se neznáme a že tě nevidím v seznamu účastníků:bacha

Jsem tu teprv půl roku. jinak si mě určitě aspoň viděl. Dělám na té nově otevřené Benzince na ostravský :) A bohužel sem v práci :(

Odesláno

Zdravím Peugeoťáky :papa jsem tady čerstvě, ale rád bych dorazil na tento sraz pokud možno:myslim pokud to teda není jen pro lidi z okolí. Přijel bych z Moravy :)

Odesláno

Dave 308: Vítej na klubu a mi ctí mít tvůj první příspěvek v tomto vlákně :) Opravdu je nevídané, že by nováček chtěl hned na nějaký sraz. Většinou první dotaz směřuje na servis vozu.

Určitě nevadí, pokud přijedeš z Moravy. Nám je jedno, odkud lidi jsou a klub ani nelpí na tom, aby to byl majitel Peugeotu ;)

Rádi tě uvidíme, píšu tě mezi účastníky. :papa

Odesláno

Super. Budu tam i s přítelkyní takže plus jedna. Má taky Peugeota, ale ta 106 by tam asi nedojela :bojim. Rád všechny uvidím a poznám. Na servis naštěstí mám 2 roky čas :) \"čokoláda\" je nová :)

Odesláno

S 308 tě snad problémy dlouho čekat nebudou. :)

Píšu k tobě ještě jednu osobu, ale je jasné, že dorazíte jedním vozidlem (i kvůli pohonným hmotám).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...