Ado Odesláno 27. leden 2017 Odesláno 27. leden 2017 Ahoj mam problem zo servom. Volant ide tazko ale servo je pocut ze vrci. Citovat
Martinsw Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 Zdravim mam taky isty problem.Po nastartovani prejdem cca 5km a zacne mi sekat volant az uplne stuhne.Musim odstavit auto vypnut motor,nastartovat a ideme dalej.Skusal som poistky,konektory a vsetko ok.V peugeote mi to napichli na diagnostiku a zistili ze je vadny pocitac v serve a pomoze vymena celeho serva.Cena noveho dielu v peugeote 767eur.Vraj su dva druhy len neviem ktory mam a neviem najst ani nejake cislo.Dakujem za radu. Citovat
Guest Pety Odesláno 24. únor 2019 Odesláno 24. únor 2019 (upraveno) Martine, tady nejsou věštci. Napiš typ auta a motoru a přidej VIN. Upraveno 24. únor 2019 uživatelem Pety Citovat
Zdeněk 82 Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 Ahoj. Mam skoro stejný problém. Akorát mi to dělá v hodně velké zimě. Volant se semnou pere a nechce zatacet. Ale po ujetí cca 300 metrů to přestane a je vše ok. Kdyz je teplo tak nic. 307sw 2.0hdi 100kw po faceliftu rv 2005 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2019 Odesláno 29. březen 2019 možná máš v servu víc vody než oleje, když ti to dělá jen v hodně velké zimě... Citovat
Zdeněk 82 Odesláno 29. březen 2019 Odesláno 29. březen 2019 Aha. Tak to me nenapadlo. Tak asi staci dolit vic oleje a bude. Jen pro info. Prosim jaky olej patri do serva? Dle Peugeotu je to bezudrzbovy a vic se starat nemusim. Diky za odpoved Citovat
RichVa Odesláno 29. březen 2019 Odesláno 29. březen 2019 No pokud máš správně hladinku, tak ne dolít ale vyměnit. Jde o to, že pokud máš např. netěsné víčko tak se do oleje postupně dostává voda a on "zvodní" a dolitím dalšího to moc nespravíš (obzvláště, když je ho tam dost a není tedy prostor na dolití dalšího) Jaký olej má konkrétně Tvé auto nevím, to snad poradí ostatní. Pro začátek něco ke čtení https://www.autodoc.cz/info/kapalina-posilovace-rizeni-jak-ji-vybrat-a-vymenit Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2019 Odesláno 29. březen 2019 Total Fluide LDS, nebo Total Fluide DA, vejde se ho tam jen 0.8 litru http://total-dnk.lubricantadvisor.com/advice.aspx?lang=eng&br=total&type=7bcae2d950b62445414438a49ce962a0 Citovat
307rg Odesláno 29. březen 2019 Odesláno 29. březen 2019 Ono podobne sa môže správať aj "studený" spoj alebo nedokonalý kontakt, keď sa zahreje, kov sa mierne roztiahne a kontakt sa zlepší. Taký spoj je potom slabým článkom, miesto ktoré sa prehrieva a niekedy ho možno nájsť aj podľa opáleného miesta alebo roztaveného plastu (konektor). Osobne som riešil podobný problém (zhoršovalo sa to, až úplne prestalo posilovať) kedy som demontoval posilovač a celý rozobral. Na 307čke je ten posilovač umiestnený dosť nešťastne a veľmi, veľmi trpí koróziou, v mojom prípade bol zasiahnutý dokonca aj spodný okraj elektronickej dosky, takže sa neoplatilo ho opravovať. Vymenil som za lacný kus z vrakoviska (čím menej skorodovaný, tým lepšie, samozrejme záruka vrátenia aspoň na pár dní) a odvtedy mám pokoj. Samozrejme v prvom rade si musíš byť istý, že je OK kvapalina, takže najprv kontrola, prípadne výmena kvapaliny, až potom všetko ostatné. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 29. březen 2019 Odesláno 29. březen 2019 (upraveno) @307rg Nejen na hledani prehrivajicich se spoju se mi vyborne osvedcil bezdotykovy dalkovy "laserovy"teplomer za 4$ z Ali. Upraveno 29. březen 2019 uživatelem pesastor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.