Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, chci se zeptat , jaké máte kdo zkušenosti s letníma pneu. Jaro se blíží , a chci koupit pneu (215/65/15). Nemůžu se nějak rozhodnout jaký , aby na autí chvíli vydržely a nebyly za dva roky na odpis. Najezdím přes léto cirka 15 000 Km.

Nehodlám kupovat Micheliny za 3000Kč/kus.

Dík za radu.

M.

[upravil dne 9/2/2012 22:24 od Béďa]

Odesláno

Připojuji se k dotazu, ale rozměr 215 60 R16 99H. Nájezd cca 12000km za rok, cena kolem 2000Kč/ks, ne čínu.

Co říkáte na:

Barum Bravuris 2

Sava Intensa HP

Matador MP44 Elite 3

Falken ZIEX ZE-912

Fulda Carat Progresso

Popřípadě doporučte jiné.

Pokud byste měl někdo k prodeji použité pneu těchto rozměrů do stáří 4 roky a se slušným vzorkem, nabídněte přes SZ. Díky.

Odesláno

miliamper: sorry, ale cudne zmyslas, chces lacne gumy, aby vydrzali viac ako 2 roky a za leto nabehas 15k km...

z toho mi vypliva ze za 3 roky nabehas min. 50k km a ides na gumach setrit??? ved je to zaklad auta (+brzdy)!

nesetri na tom co drzi auto na vozovke... :bojim:papa

a navyse mas velke a tazke auto...

[upravil dne 10/2/12 07:42 od dodo407sw]

Odesláno
miliamper: sorry, ale cudne zmyslas, chces lacne gumy, aby vydrzali viac ako 2 roky a za leto nabehas 15k km...

z toho mi vypliva ze za 3 roky nabehas min. 50k km a ides na gumach setrit??? ved je to zaklad auta (+brzdy)!

nesetri na tom co drzi auto na vozovke... :bojim:papa

a navyse mas velke a tazke auto...

[upravil dne 10/2/12 07:42 od dodo407sw]

Má pravdu. :roker Za mně Michelin. Díval jsem se a michelinky jsou o 500kč za kus držíš než to jste napsali tady, takže asi nemá cenu očem přemýšlet, tedy alespoň u mně. Tak něco snád vyberete.

[upravil dne 10/2/12 07:47 od Tango C8]

Odesláno
SAVA INTESA HP...jezdím na nich dvě sezóny a jsem max spokojený. Mám od savy i zimáky a mohu jen doporučit!!

Kolik na nich máš najeto za ty dvě sezóny a jaký mají ještě vzorek?

Guest minimaxa
Odesláno

Nedám dopustit na Syron N3000 ;)

[upravil dne 10/2/12 15:28 od minimaxa]

Odesláno

Na taky autobus by som dal len overene znacky.

Na 605 som mal Savy, letne, uplne nove, rocne sme najazdili do 10000 km ale boli to s*acky.

Teraz som verny Dunlopkam, aj letne aj zimne, sice aj na drujej 605 ich mam, a nikde som nemal problem.

Rocne na nich najazdim cca 30 000 km

O typoch ako :

Barum Bravuris 2

Sava Intensa HP

Matador MP44 Elite 3

by som ani nepremyslal, nieto aby som toaj kupil.

to su tak na Fabiu, Stareho Golfa, a pod.

Ako pise dodo407sw , je to zaklad auta. neoplati sa setrit.

za matadorku das polovicu ceny, ale aj o polovicku rychlejsie zoderies. Na ceste to plava, je to make a neviem este co.

Odesláno

Zdravím všechny a děkuji za odpovědi.

Po přečtení několika recenzí na Micheliny , nejsem přesvědčen , že jsou úplně to pravé.Michelin prý není co býval.

Chápu , že ušetřit 3 000 se nemusí vyplatit. Na Xantii jsem měl Klébry a ty vydržely. C8 je ale jiná váhová kategorie. Docela slušný recenze jsou na Pirellky , nebo i na Uniroyal Rain Expert. Nemáte někdo zkušenost?

M.

Odesláno

URAN:

Kolik na nich máš najeto za ty dvě sezóny a jaký mají ještě vzorek?

Nevím?? 18.000 cca. Vzorek OK. Když budeš čas tak ti pošlu fotku. Jinak nové maji neuvěřitelně hlubohý vzorek. 2x hlubší než Pirelli P6, které jsem kupoval před savama. A určitě vydrží vydrží déle než P6. Ale měl jsem trochu obavu z jízdních vlastností. Ale bez problému i na vodě. Ale POZOR ! Menší rozměr Savy se dělá v Polsku a není tak kvalitní směs. Nenhle náš (215/60 R16) v německu v Goodyear. Ten totiž Savu i koupil.

[upravil dne 11/2/12 09:52 od sidonius1]

[upravil dne 11/2/12 09:52 od sidonius1]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak se taky přidám, už je pomalu čas :D

Už jste někdo kupoval? Mají někde třeba nově dobré ceny?

A co myslíte, ještě počkat, nebo už koupit?:myslim

Odesláno

Já taky budu kupovat a samozřejmě mám ten nejlepší rozměr :D 215/60.

taky bych si nechala poradit, o jakým přemýšlíte, popřípadě jaké máte zkušenosti. je jasný, že Michellin si nekoupím. něco cenově dostupnější. chtěla bych totiž nejen gumy, ale i ráfky. protože mi ze středu jednoho vypadl kryt. A stejně bych chtěla něco takovýhle nebo něco podobnýho:http://www.aluapneu.cz/?74,alu-kola-rsw-racing-544

Muž si koupil goodride a je s nima spokojenej, ale na můj rozměr se mi nelíbí vzorek a další cenově přijatelný byly Dunlop.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...