Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Autokelly a sleva pro řádné členy - vyřešeno =)

Recommended Posts

Odesláno

Možná je to blbej dotaz, ale nikde se mi to nepovedlo najít. Ty co nakupujou v autokelly na kartu řádného člena, jak je velká sleva(%)? je to jednotné, nebo záleží na určitém dílu? + Platí to pouze na díly Peugeot :myslim

[upravil dne 9/2/12 12:08 od GRiMx]

[upravil dne 9/2/12 13:35 od GRiMx]

Odesláno

Sleva v AK není pevně stanovená, záleží na zboží. Ale i na Starline jsem měl 26% slevu :mrk. Pokud chceš znát konečnou cenu pro členy P-C, napiš jim e-mail.

PS: Na akční zboží se sleva nevztahuje :myslim

Odesláno
Autokelly - sleva na vsechny dily - na Skodovky, Volva, ZILy i Peugeoty :D...

Sleva na kazdou vec jina.... Jednou jsem mel myslim 46%...

tak to je krásný!:D

Odesláno

resilo se to tu Xkrat ..... je to jak kdy .... ja mel jednou snad 38% ... chce to hledat a hledat a hledat ..

Guest Scratch
Odesláno

46% na litr oleje a 23 procent na sadu pojistek

na starou kartu :D

Odesláno

Jak řešíte to,že na faktůře je odběratel P Club.Pro nás,co máme auto ve firmě nepoužitelný,nebo to dají se slevou bez odběratele?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Jedno řešení Ricku je,předseda by ti to musel tzv.přefakturovat.Ale to by mu z toho mohlo časem šlehnout.:D:D:D

• O 1 rok později...
Odesláno

Platí, ale myslím, že ta sleva není nějak závratná. Dej sem konkrétní objednací kod pneumatiky, můžeme se podívat. :papa

Možná Auto Kelly připraví nějakou akci pro velkoobchodní zákazníky, kde by ceny letních pneumatik mohly být ještě zajímavější, podobně jako tomu bylo u zimních (ale myslím, že akce přišla až v prosinci). Nicméně se to bude týkat určitě jen běžných rozměrů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...