Firecracker Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Ahoj, koupil jsem si tohle http://aukro.cz/elektronicky-teplomer-do-auta-automobilovy-840-i2089805733.html protože mám jen jednu zdířku na zapalovač kde většinou používám navigaci a nechce se mě kupovat nějaké rozdvojky tak si myslím, že by asi bylo lepší to \"natvrdo\" připájet nějak ze zadu na ty drátky co vedou k zapalovači, ale protože tomu hovno rozumím, tak jsem se chtěl zeptat jestli tak jak to popisuju to bude možné a jestli jsou tam nějaké komplikace, jestli si mám dát na něco pozor atd. Jo a taky bych se chtěl zeptat jestli byste mě mohli doporučit kam umístit venkovní čídlo teploměru a případně jak ho tam dostat. Děkuju Citovat
ZoSo Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 De o to kam to budeš dávat - připojit to můžeš prakticky na cokoli co svítí - udělat odbočku z toho zapalovače - ten už má pojistku. Nebo na osvětlení interiéru - jen to kvuli hodinám dát na stálou větev - ne u spínanou klíčkem. pak pozor na přepólování. Čidlo sem u 405 pod gumou dveří lípnul na sklo pod stěrač. Dá se dát do z5tnýho zrcátka. Citovat
Firecracker Odesláno 8. únor 2012 Autor Odesláno 8. únor 2012 dal bych to asi na palubní desku kousek do prava od budíků, asi bych to nejradši napojil na ty kablíky co vedou k zapalovači, ale nevím jaký je k ním přístup. Na to osvětlení bych to asi nedával. Nejde na to čidlo teplo z motoru ? Citovat
ZoSo Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 nám to u 405 fungovalo /v rámci kvality teploměru/ ukazovalo pravdivě...motor to neohříval.. Citovat
Perros19 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Toto presne som riešil v lete, len s tým rozdielom, že teplomer mám na baterky. Najprv som mal čidlo nalepené na čelnom skle a drôt som pretiahol popod tesnenie dverí. Ale ako náhle na to zasvietilo slnko, tak čidlo sa odlepilo. Tak som rozobral spätné zrkadlo na spolujazdcových dverách a tam čidlo uložil. Drôt som pretiahol do vnútra dverí cez otvor, kadiaľ idú lanka na ovládanie zrkadla. Z dverí som ho potom prestrčil cez gumovú prechodku do A-stĺpika, a potom popod skrinku nad spolujazdcovými nohami až do stredového panelu a tam uložil aj teplomer. Žial fotky nemám, tak len takto slovne. Snáď to pomôže. Citovat
stajgrpavel Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 ale teplomer je napajen baterii ... jen osvetleni je z autozapalovace ... ja to ted take dodelavam a osvetlini tam k radiu. radio se mi zapne po otoceni klicku a tim se zapne i rozsviceni teplomeru . a teplomer nacpu do palubovky misto kaslicku kam se dava originalni teplomer... Citovat
stajgrpavel Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 tak toto je prvni pokus .... jeste me ceka hodne tmeleni a brousen :-) je to potazene cernou matnou folii .... carbon se tam moc nehodil :-) vim ze je to hnus ale delal jsem to v praci za zhorsenych podminek :-) a budu to predelavat , tak me prosim hned neposilej te do (_._) :-P Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Jako pokad to sladíš aby byli dobré spáry a zahladíš tak to bude dobrá práce! Ale ještě k tomu máš daleko Citovat
stajgrpavel Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 no daleko je slabe slovo :-) puvodne jsem ten kaslicek upravoval na jinej teplomer.... asi budu muset sehnat jinej a ten upravit podle tohoto teplomeru... ale zatim ho zkousim jak meri :-) minulej mi ukazoval blbosti :-) Citovat
Lihous Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Zdravim ja si tento objednal v HK uz je na ceste 100% se vymeni led podsvitu na oranzove a chtel bych ho dat na tunel dozadu pod ci misto toho mini popelniku Citovat
stajgrpavel Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 tak ja mam cele auto osvetlene do modra .... :-P Citovat
Lihous Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Ja ne nas je pekne do oranzova Ale jeste nedosel tak je jen jako napad na ceste Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.