Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,tak mám najeto 50tis. km a minulý týden mám po výměně spojky.Začalo to tím,že mi spojka začala klouzat při 5. a 6. stupni,když auto mělo 45tis. km.Bohužel záruka na spojku je pouze 40tis.km.Zkoušel jsem to i na kulanci,ale nijak jsem v Peugeotu neuspěl.Nechápu,jak je možné,že při normálním ježdění v podstatě skoro pořád po dálnici,spojka je mrtvá po necelých 50tis. km.Před 407 jsem měl Passata 2.0TDI a když jsem ho prodával,měl najeto 170tis. km a spojku původní.Servisák v Peugeotu mi jen řekl,že na ten výkon motoru je ta spojka u 407 poddimenzovaná.Znamená to snad,že co 50tis. km nová spojka?Nevíte někdo o tom něco víc?

Odesláno
Přemo, dával jsi komplet se setrvákem?

A to se jako dá bez???? To by byla prasárna a to doufám že si u mě nemyslíš....

Setrvák,šrouby na setrvák , celá spojková sada(ložisko,přitláčák,lamela),vodící trn ložiska, gufera na poloosy, olej v převodovce. Bylo nachystáno i gufero na kliku ale nebylo nutnoé měnit....

Stačí?????:D:D:D:D:D

[upravil dne 7-2-12 22:51 od Přema]

Odesláno

Ale no tak dá, nedá, v ofiko postupu je že se setrvačník kontoroluje a podle potřeby, ne? Když jsem měnil na 406 tak byl setrvák úplně OK...

Ale jinak chápu, já bych to taky měnil komplet, na nějaký \"ještě to pár km vydrží\" nemám nervy ;)

Odesláno

ja mam najazdenyich 240tis a neviem ci bola menena alebo nebola...hmm..ako sa to prejavuje tiez neregistrujemmm...

ale zotrvak nachystany z tej akcie z pred roka a ked to pride tak naraz spolu vymenit....

Odesláno

Mám 177k km, měnit budu pravděpodobně taky - někdy to dělá, někdy to nedělá, nejezdím ale na plný plyn na podlahu - takže může být v tomhle stavu už dobu.

Jen mne sere, že jsem nekoupil díl v akci - celá ta sranda teď vyjde na něco kolem 20-25k Kč, což je u auta s prodejní cenou asi 100-120k Kč dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...