gvg Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Možná o tom víte, možná ne, tady lze stáhnout aktuální aplikaci s ceníkem, jež se aktualizuje, resp. stahuje z internetu. Pokud je to všeobecně známá věc, tak se omlouvám... Citovat
Ferry Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 a co kod zakaznika ? nechat nastavenej na defaultnich 8 nul ? Citovat
gvg Odesláno 23. duben 2005 Autor Odesláno 23. duben 2005 Jo, nech to bejt. Jinak tady je návod, kdyby něco.. Citovat
Ferry Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 hmm nas firewall nepodoporuje FTP prenos, takze smolicek Citovat
gvg Odesláno 24. duben 2005 Autor Odesláno 24. duben 2005 Hmm, to je blbý.. Zkus se mrknout na Your Freedom. Musíš si tam udělat účet, kterej pak využíváš při běhu programu. Já takhle v práci obcházím proxy i firewally. Zkus, třeba to půjde. Citovat
Dave_k Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 To heslo by mě taky zajímalo. Já na FTP můžu ale s přednastavenýma parametrama to nejde. V tom návodu je uvedený 11i místný heslo. Citovat
gvg Odesláno 24. duben 2005 Autor Odesláno 24. duben 2005 To heslo je tam od instalace a když se s tím spojím, tak to jede. Můžeš být ale za proxy (tzn. musíš zadat jméno a heslo pro proxy) nebo jsi za FW a máš zakázaný FTP. Nebo si to blokuješ svým FW. Nebo - zkus ten Your-freedom. Citovat
Bubak Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Stáhnout mi sice všechno šlo, ale stejně v tom nic nenajdu, když to nevyhledava podle nazvu ale podle cisla... Jak mam vedet co ma jaky cislo... Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 no musis mit katalog nahradnich dilu na CD a v tom si to cislo najit, nebo ti ho nekdo musi zjistit To GVG To your freedom zkusim, dik Citovat
TITANa Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 skusil som your freedom a po nainstalovani a configurovani mi pri pripajani vypisuje stale authentication failed a odpaja ma. registrovany som ale dako ma na ten server nechce napojit. aky je vlastne system cinnosti toho? Citovat
gvg Odesláno 24. duben 2005 Autor Odesláno 24. duben 2005 Připojuje se to přes port 80, což je normální prohlížeč a chodí to přes free proxy. Důležitá věc: v nastavení si musíš dát HTTP (standardně je nastaveno HTTPS)! Citovat
gvg Odesláno 24. duben 2005 Autor Odesláno 24. duben 2005 Teď jsem ještě koukal do ČKD často kladených dotazů - FAQ a Bad authentification většinou znamená špatně zadané jméno a heslo, které jste uvedli při přihlášení. Citovat
TITANa Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 no jo jenomze ja mam vse zadane spravne. je to to iste login a pass ako pri registracii na your-freedom? Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 me to ze zacatku taky psalo chybu autorizace, a spatny username.V dokumentaci psali ze synchronizace servru na ktere se pripojujes muze chvili trvat. Po asi 15 minutach na me v XPckach SP2 vyskocilo okno, zda chci nadale blokovat tenhle Freedom program, takze jsem dal odblokovat a od te doby mi to jede. Po nastaveni proxy v prohlizeci na localhost s portem 8080 mi jedou stranky na ktere jsem se driv nedostal, ale ten cenik se mi zatim stahnout nepodarilo Citovat
gvg Odesláno 24. duben 2005 Autor Odesláno 24. duben 2005 Jo, jméno a heslo je stejné jako při registraci. Co se týče toho stahování: mně se to stahovalo asi 5 minut a to mám 2Mb download. Ve FAQ píšou, že to podporuje pasivní i aktivní přenosy. Protože je to free, tak je omezena rychlost - je třeba s tím počítat. Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 no z webu nebo pres FTPko stahuju asi tak 7Kb/s ale ten prohlizec nahradnich dilu mi vzdycky zahlasi chybu a prestane odpovidat Citovat
gvg Odesláno 24. duben 2005 Autor Odesláno 24. duben 2005 No, zkoušej to, on občas YF nejede... Citovat
Háďa Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 díky, gvg...mnohem pohodlnější vyhledávání než se pokaždé dívat na ceny na www.peugeot.cz....jinak stahovaná data ceníku mají 17MB Citovat
Maty Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 stáhnout a nainstalovat to slo bez problému, ale to hledání podle čísla je blbý, když nevím co má jaký číslo, škoda že to nejde podle jména Citovat
gvg Odesláno 25. duben 2005 Autor Odesláno 25. duben 2005 Chystám takovej jednoduchej web, kde budou ke stažení všechny věci, co jsem nasbíral. Snad to pomůže a nebude to moc odporovat copyrightu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.