Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte mam problem nie s mojou 407 ale ženine auto passat hadam to sem možem napisať . Pri štarte ale aj jazde mi svieti mazanie a ma to zvuk ako traktor :(Robilo to jeden den a dalšie dva nič auto stalo dva dni a dnes znova:D myslel som že tesnenie pod hlavu ale olej je čierny vypaleny a neunika mi ani voda Tak som myslel že či nieje sito vo vani zanesene a nepretlači tolko oleja do motora a slabo maže Neviem čo to može robiť dva dni OK a potom to zasa nemaže a zvuk ako na 3 valce ale tah motora je OK aj otačky na volnobeh OK tak neviem DIK za radu

Odesláno

s touto kontrolkou nie su srandy, moze byt slaby tlak oleja.... alebo ak to je 2,0tdi PD, tak nejaka lepsia pikoska, ktora sa vymyka priemernym chybam a oprava stoji 1000e a viac. Skus popytat na nejakom passat fore, alebo forum.autobazar.eu, tam su manici co sa lepsie vyznaju do pasatov

Odesláno

dik teraz som to dal chlapikovy co mi robil lepsie povedane zohnal saharu na moju 407 tek uvidim co povie nemam s toho dobry pocit hadam to bude len nieaka lacna vec ale aj tak dik

Odesláno

A pricina???

Od olejoveho cerpadla vede tycka ktera ho pohani.

Je to jakoby 6 imbus.

Preventivne menit kazdych cca 100tkm....

Vyjde to cca do 700,- tycka a cca 500.- prace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...