Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Začal mě ukrutně zamrzat firefox(a určitě to není současnými mrazy venku :D:D Řekl bych,že to začalo po aktualizaci na verzi 10,tak jsem se vrátil k 9,ale dělá to taky.Někdy to zamrzne po minutě,někdy po 10 minutách a musím to vypnout přes správce úloh.Zkusil jsem i další nižší verze a problém trvá.Stáhl jsem i new ovladače grafiky a taky to nepomohlo.Google chrome,nebo IE to nedělají,takže to bude problém FF.Dá se s tím něco udělat,nebo je třeba počkat na verzi 11,která snad bude lepší?

Odesláno

V kolonce doplňky mám prázdno,tam by nic být nemělo.A zásuvné moduly zakázat nemůža,páč pak nejdou videa atd.Zkusil jsem stáhnout nový Adobe flash player,ale nepomohlo.No nic budu asi používat Chrome,akorát mě u něj vadí,že i když se tam údajně dá nastavit mazání historie,takv reálu to nefunguje.I když je všechno odfajfklé,aby se to při vypnutí prohlížeče smazalo,tak po dalším spuštění to tam stejně pořád visí a musí se to případně smazat ručně.Holt nemám lehký život :D Teď se dívám,že nejvíc ten FF zlobí u videí.Jak vlezu na youtube,nebo spustím video z novinek,případně odjinud,tak se to během pár sekund sekne a konec.Když jen čtu články atd,tak se to sekne třeba jednou za hodku.

[upravil dne 7.2.2012 10:52 AM od lape]

[upravil dne 7.2.2012 10:52 AM od lape]

Odesláno

No tak to mám podobný problém s FlashPlayerom. V stave keď sa to sekne, keď počkám asi minútu tak sa to rozbehne a v okne mám chybovú hlášku, že flash player zlyhal. Upodozrievam ale ovládač zvukovej karty, pretože vždy keď sa to sekne ozve sa lupnutie v reproduktoroch.

Odesláno

Tak jsem zjistil,že to taky dělá ten Flash player.Pokud ho zakážu tak videa jedou a nesekne se to,akorát u reklam to píše,že nemám zásuvný modul a odkáže mě to na stránky s flashem kde je verze,kterou jsem před chvílí stáhnul a ta to způsobuje.I když ve správci doplňků se jmenuje,nevím proč Shockwave Flash 11.1.102.55 a ne Adobe Flash player.Ale verze souhlasí s tou kterou jsem stáhl a na kterou mě to odkazuje pokud ho zakážu.Tož nevím

Odesláno

Musím se přiznat,že nevím jak se toho Shocku zbavit.V žádném odinstalátoru se mě neukazuje.Na rozdíl od Adobe flash který jsem nainstaloval,ten se mě v odinstalátoru ukazuje dokonce 2x a sice jako Adobe flash player 11 plugin a Adobe flash player 11 activeX,ale v FF ve správci doplńků není,visí tam jen ten shock,který se dá zakázat,ale jak ho úplně odstranit nevím.Ale jak už z mnoha různých předchozích problémů vím,tak to nebude nic složitého,jen na to musím přijít.No nechám to na jindy,teď už musím jít otročit

Odesláno

Mal som s Firefoxom podobné problémy, mrzol, nechcel prehrávať videá, stále pýtal nejaké aktualizácie a podobné ... :) tak som ho nahradil Operou a odvtedy všetko ok, len raz za čas si vypýta aktualizáciu Flashplayera.

Odesláno

Tak dnes jsem odinstaloval FF včetně všeho natavení a znovu ho nainstaloval.Zásuvné moduly tam sice zůstaly stejně jak byly předtím,včetně toho Shockwave,kterého netuším jak se zbavit,ale i přesto to zatím vypadá,že je to OK.FF se zatím za 2 hodiny nesekl a videa jdou taky přehrávat,aniž by způsobila zamrznutí prohlížeče.Tak uvidíme,časem.

Odesláno

Shockwawe se nemužeš zbavit, potřebuješ ho na Flashe ktere jsou v jeho formatu. Ale stačilo udělat nový profil jak jsem psal výše, a přeinstalovat shockwawe, nemusel jsi to odinstalovavat celý. Ale hlavně že je to OK

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...