Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale on myslel zadné ložiská tie sú drahšie. teda pamatám sa aj ja že ešte cca 2 roky do zadu tak stáli normálne. tak dnes sa mi potvrdilo že mám na 100% chybné ľavé predné ložisko. Skúsil som prehodiť kolesá zo zadku na predok a auto stale hučalo. auto pri ostrom zabočení do ľavej strany, kedy sa hmotnosť vozidla prenesie na pravú stranu auto stíchne ako náhle sa auto vyrovná tak znova hučí. pri opačnom pokuse pri zabočení do pravej strany auto stále huči. Takže ma čaká výmena ložiska

Odesláno

jasne že som myslel zadné:D a cena 100€ za kus aj s výmenou je podla mna dobrá cena. ked som videl ten pôrod pri výmene;)

ps: a som riadny, neboj sa:):papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak včera som vyriešil problém s nadmerným hukotom auta počas jazdy. Všetko to robilo predné ľavé ložisko. ale tým hukotom vibrovalo celé auto tak jemne ale veľmi hlučne Včera sa vymenilo ložisko na ľavej prednej strane aj na pravej (preistotu) a auto ide nádherne ticho ako novučké už nič ani nevibruje =) akurát sa zistilo že spodné čapy ramena sú na prd:( ale hned som ich aj bol objednať a čoskoro aj to bude poriešené :papa

Odesláno

no tak stála ma 30 eur, s prelisovaním.ale celý čas som bol pri tom a bola to krásna práca ako to ten hydraulický lis vylisoval staré a nalisoval nové. akurát na pravom bola uplne zahrdzavená stará segerka tak s tým bol problém

Odesláno

Teší ma (a som na tom podobne), že sa ti páčilo \"ako to ten hydraulický lis vylisoval staré a nalisoval nové\". Priznám, že presne za tento pocit (a nie vybúchať kladivom) som ochotný niekoľko sto korún priplatiť.

Odesláno

ja osobne si neviem predstaviť ako by som to mal vybíjať doma s kladivom :D to by som mohol búchať asi aj tyždeň kým by som to z toho vymlátil :D ale hydraulický lis je super vec =)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...