tomik1987 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 ale on myslel zadné ložiská tie sú drahšie. teda pamatám sa aj ja že ešte cca 2 roky do zadu tak stáli normálne. tak dnes sa mi potvrdilo že mám na 100% chybné ľavé predné ložisko. Skúsil som prehodiť kolesá zo zadku na predok a auto stale hučalo. auto pri ostrom zabočení do ľavej strany, kedy sa hmotnosť vozidla prenesie na pravú stranu auto stíchne ako náhle sa auto vyrovná tak znova hučí. pri opačnom pokuse pri zabočení do pravej strany auto stále huči. Takže ma čaká výmena ložiska Citovat
romik1 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 jasne že som myslel zadné a cena 100€ za kus aj s výmenou je podla mna dobrá cena. ked som videl ten pôrod pri výmene;) ps: a som riadny, neboj sa:) Citovat
tomik1987 Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 tak včera som vyriešil problém s nadmerným hukotom auta počas jazdy. Všetko to robilo predné ľavé ložisko. ale tým hukotom vibrovalo celé auto tak jemne ale veľmi hlučne Včera sa vymenilo ložisko na ľavej prednej strane aj na pravej (preistotu) a auto ide nádherne ticho ako novučké už nič ani nevibruje =) akurát sa zistilo že spodné čapy ramena sú na prd:( ale hned som ich aj bol objednať a čoskoro aj to bude poriešené Citovat
romik1 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 a kolko ta stala výmena jedného? Ja si to už nepamatam, tak len pre zaujímavost. Citovat
tomik1987 Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 no tak stála ma 30 eur, s prelisovaním.ale celý čas som bol pri tom a bola to krásna práca ako to ten hydraulický lis vylisoval staré a nalisoval nové. akurát na pravom bola uplne zahrdzavená stará segerka tak s tým bol problém Citovat
P607Olda Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Teší ma (a som na tom podobne), že sa ti páčilo \"ako to ten hydraulický lis vylisoval staré a nalisoval nové\". Priznám, že presne za tento pocit (a nie vybúchať kladivom) som ochotný niekoľko sto korún priplatiť. Citovat
koblih69 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 ... pak se lidi diví, že jim vibruje volant a ložiska vydrží minimum když se na tomhle šetří. Citovat
tomik1987 Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 ja osobne si neviem predstaviť ako by som to mal vybíjať doma s kladivom to by som mohol búchať asi aj tyždeň kým by som to z toho vymlátil ale hydraulický lis je super vec =) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.