longstarr Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zdravím.Při nižších teplotách (cca od 5°C a méně) točí startér pomalu.Vždy, když to stojí dýl, hlavně přes noc.Jestli stojí venku den nebo čtyři, je to stejné.Auto žere v klidu kolem 70 mA, takže baterku by to vybíjet nemělo.Myslel jsem, že by mohl být na vině startér, ale s jinou plně nabitou baterkou to točí ok.Dneska při -15 točil fakt pomalu, trvalo než chytil ale nakonec naskočil.Prostě, čím nižší teplota,tím pomaleji točí.Nevíte někdo ??? Citovat
Benžík Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Jaký máš olej? Mě tohle dělala 405 1,9D s olejem 15W40. Prostě byl moc hustej. S 10W40 to bylo ok. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 je to zmrzle cele a stuhnute... je to prirodzene. skus preistotu nabit poriadne baterku. k tomu kludovemu odberu, myslim ze 70mA je moc... Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zdravím.Při nižších teplotách (cca od 5°C a méně) točí startér pomalu.Vždy, když to stojí dýl, hlavně přes noc.Jestli stojí venku den nebo čtyři, je to stejné.Auto žere v klidu kolem 70 mA, takže baterku by to vybíjet nemělo.Myslel jsem, že by mohl být na vině startér, ale s jinou plně nabitou baterkou to točí ok.Dneska při -15 točil fakt pomalu, trvalo než chytil ale nakonec naskočil.Prostě, čím nižší teplota,tím pomaleji točí.Nevíte někdo ??? Vždyť jsi sám odpověděl.... baterka:super Citovat
Benžík Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Všechno dohromady. Je to zmrzlý, může být zhoustlej olej a málo šťávy v baterce. Citovat
limar Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Tú inú, plne nabitú baterku by som nechal v aute cez noc vonku a ráno by si videl, ako to točí. V týchto mrazoch je fakt všetko stuhnuté, baterka stráca kapacitu.... Týmto pokusom by si možno zistil, či je to v baterke, alebo štartér . Citovat
Kotis Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 ty zosrate startery zanesene prachom uhlikov a spojky loziska pri mrazech jdou velmi tězko tobystese divili po vymontovani ,vyčistit promazat a bude lehce točit ty mrazy přituhnou i samotny starter;) Citovat
longstarr Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Olej tam je 10W40.Ten odběr asi dělá ledka na rádiu a hodiny:myslim,měřil jsem to a na nic jiného jsem nepřišel.Baterky mám dvě, 3(Bearpower z Tesca-54Ah,na tuhle startuju v těchto mrazech) a 1,5 roku(Vartu-54Ah).Ve středu pojedu,tak před startem zkusím vyměnit a uvidím, co bude dělat plně nabitá Varta. Citovat
limar Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 nemeň ju pred štartom, ale večer, aby bola do rána vonku na mraze a mala také isté podmienky, ako tá prvá! Citovat
FrantaCV Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Baterie 54 Ah je na tento motor zoufale málo. Trápilo mě to samé. Teď jak začalo mrznout jsem to už nevydržel a koupil baterii 74 Ah a mám pokoj. -14°C a blafne na 3-tí převalení. Citovat
Guest Džůny Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Já bych řekl, že je to spíš o startovacím proudu, než o kapacitě, ne? A když jsme u toho, mně taky točí pomalu. 480 A bude na 1.8 16V nejspíš malý proud, co... Citovat
FrantaCV Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 To spolu přímo souvisí. Čím vyšší kapacita tím je úměrně vyšší startovací proud a hlavně doba po kterou je akumulítor takovýto náraz vydržet. Současně se samozřejmě projevuje i níká teplota, která kapacitu baterie velice negativně ovlivňuje a k tomu je třeba připočítat i \"ztuhlý\" motor. Netuším čím jsi ten odběr měřil, ale 480 A je na hranici únosnosti a pokud akumulátor není schopen dát víc, tak Tě čekají stejné problémy jako nedávno mě a teď \"longstarra\". Citovat
Guest Džůny Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Odběr jsem neměřil, 480 A je hodnota udávaná výrobcem. Jak říkám, točí pomalu, ale zatím chytá napoprvé. Výhledově pořídím silnější baterku. Citovat
vavoj Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 já mam ted nevalnou zkušenost i kámoš v oktávě. Výměna žhavičů OK, startuje paráda všechny válce najednou. Ale převalí se mínus 10 a blbě se točí. Minulou zimu jsem 2x nažhavil motor chytnul hned a do 2 sekund se chytli všechny válce. Ted nažhavim klidně i 3x (stejnej efekt jako 1x) a motor musim nechat roztočit jak jsou \"svíčky nenažraný\" Baterka furt stejná, dobíjel jsem do téměř 100% a ráno to samý. Pro mě je sice hezký ráno čekat jenom 10 sekund než to nažhavý místo půl minuty ale potom ty starty..... Citovat
FrantaCV Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Výrobce udává jen střední hodnotu odběru při optimálních podmínkách. Startér při vyšší zátěži (zimní starty) je schpen si vzít daleko víc - v extrému až do zkratového proudu - u nového dobře nabitého akumulátoru je to až 1000A jednorázově a krátkodobě, ale to už se kroutí desky. U Tebe bych to odhadoval v těchto zimních podmínkách tak 550 A. Pokud je akumulátor vzhledem ke kapacitě a stáří (opotřebení) schopen takový proud dodat. Samozřejmě i startér a jeho opotřebení tady hraje nemalou roli. A to máš ještě výhodu benzínu. [upravil dne 6/2/12 22:12 od FrantaCV] Citovat
vavoj Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Když jsou zkoušel startér, brzdil jsem ho klínem a hobloval ho o pastorek (nadřel jsem se jak sviň) a bralo to 100A ani ne. Tak jakou sílu potřebuje ten motor :D možná by bylo řešení zavedení natáčení klikou Citovat
FrantaCV Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 No uvažuj kompresi na 4-řech válcích, a další vlivy jako odpor ventilových pružin, tření vaček, pístů atd. atd. Abys tohle byl schopen nasimulovat, musl bys mít motorovou brzdu. A k té klice, znal jsem \"Kolíka\" který natočil klikou Tatru 111 - vyhrál sud piva. Ale řeknu Ti facku bych od něho nechtěl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.