Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás, dnes som kontaktoval spoločnosť Group Electric z Koších, ktorý opravujú elektroniku a mimo iné aj displaye, tak som im napísal, aký mám problém s tmavnutím displaya na mojej 607-mičke, poslal som im foto a odpísali že to vedia opraviť výmenou fóliového kontaktu.

Stretli ste sa už niekto s touto opravou ?? .. asi im to tam zašlem mno a uvidime výsledok. :o

http://www.groupelectric.sk/

Odesláno

No nemyslim si ze to opravia. Ten problem tmavnutia nie je v kontakte ( co na niektorych displejoch tak vyzera), ale v samotnych tekutych kristaloch. Tie po ohriati stracaju vlastnost polarizovat sa a zostavaju ako keby ztuhnute.

Ale vyskusaj.

Ja som sa uz dlho nalaboroval ze cim to je. Myslel som ze samotny driver na tom plochom pasiku, atd....

Ale ani jedno to nebolo. az ked som lokalne ochladzoval miesta na displeji tak sa to zacalo v tom mieste spravat normalne. Ostatne bolo stale tmave.

Odesláno

oprava diagnostika - nutná výmena displaya :(

toto neopraví nikto - jedine vymeniť. :o

môžem šetriť na nový 350€ .. :grr

*** prosim Vas kto ma farebny display *** viete mi odfotiť koncovky zo zadu ?? skusim laborovať malý za veľký :super

[upravil dne 16/2/12 19:08 od Bamatala]

Odesláno

hmm je to skoda ... neviem teda ako je to na takýchto ročníkoch ktoré maju velky display, radioo mam s telefonom a vzadu v kufri mam koncovku na dvd mechaniku tak som myslel ze to pojde.Ale niekde som cital ze je iny pocet pinov na malom a velkom displayi tak preto som prosil o foto.

Odesláno
Pozor já se bavil o v.displeji RT3 o tomto co je v odkazu sem se nebavil.....

ano som to pochopil uz ;)

z toho odkazu neviem z fotky pozriet a spocitat kolko pinov ma koncovka na displayi, preto som prosil kto ma farebny aby mi ho lepsie odfotil ;)

Odesláno

mám ešte jednu podotázočku,

dnes som si všimol, že keď mám vymontovaný display nejde mi rádio :roll:roll:roll

Telefón ide ale nejde prepnúť ani na CD ani na Tuner,

je to O.K ?? alebo porazilo aj rádio??

spätne to neviem odskušať, display som poslal do PL.

vdaka za info a pekný víkend :roker

Odesláno

;) .. keď ho miluješ nie je čo riešiť,

nechcem kupovať starši display, ale dal som

vymeniť do PL, len display nie celu krabičku ako menia v Peugeote ;)

aaáá dik Karle za kontakt ;)

[upravil dne 18/2/12 14:18 od Bamatala]

Odesláno

este nepozname vysledok takze uvidime :)

okrem toho na linku ktory si poslal sa jedna o opravu spojovacich vodivych gumiciek medzi samotnym

displayom a plosnym spojom.... cize riesia sa vypadky segmentov na displayi

lenze jemu display tmavne a tu je oprava nerealna... jedine ze by mu dali novy display...

je to tak ako pise hore jofo... ci ?

Odesláno

mnoo písal mi chlap z PL, že display už prišiel,že to poskladá a posiela mi ho.

Napísal mi, že budem musieť isť na diagnostiku opravený display nakalibrovať alebo niečo také... je to fakt??

pozdravujem :papa

[upravil dne 27/2/12 20:35 od Bamatala]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...