222johny222 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zdravím Najdu tady členy s okolí Jihlavy?Potřeboval bych,aby mi poradil osobně,mrknul na auto...něco se mi tam nelíbi... Začal mi při 4000 otáčkách prdet výfuk,tak že to bylo slyšet do kabiny auta,tak jsem se ujistil,že je potřeba vyměnit kroužek i ze šroubama hned za motorem co je před katalyzátorem.Oprava šla hladce a krásný přístup....ale nic se nezměnilo,dělá to pořád,tak ted nevím kde je chyba. Netěsnost na výfuku jsem nikde nenašel.Něvěděli byste co s tím? Je to 406 2.0 97 KW Majitel předemnou ten kroužek taky měnil a byl prý ohrnutý jako šul*n,já když jsem to měnil,tak byl taky takovej,kde může být tedy chyba? Citovat
macik.83 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Sorry za OT, ale lepsi prirovnani byt nemohlo Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Není náhodou prasklej vlnovec, to moc vidět není. Citovat
222johny222 Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Sorry za OT, ale lepsi prirovnani byt nemohlo nevadí ono to tak fakt vypadá:D Citovat
222johny222 Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Není náhodou prasklej vlnovec, to moc vidět není. ten tam je taky? a kde ho prosímtě najdu? Když jsem to měl nad jámou a měnil to,tak jsem nic neviděl. Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Omlouvám se, ale koukám do Serviceboxu a asi tam opravu není, bral jsem to obecně. Kdyžtak dej VIN mrknu znovu. Citovat
222johny222 Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Omlouvám se, ale koukám do Serviceboxu a asi tam opravu není, bral jsem to obecně. Kdyžtak dej VIN mrknu znovu. Mno právě taky si myslím,aspon sem ho tam neviděl a ani místo už by na něj nebylo VIN :VF38CRFVE80357647 Citovat
ChouLu Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 kdyby si chtel diag, tak ti ju v jia udelam Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Tak je to tak, opravdu tam není, omlouvám se za mystifikaci Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 nejsem si jist, ale u RFV motoru vlnovec neni, ten je az u novejsiho RFN 99kW neni teda uvolnenej nejakej sroub nebo i vice sroubu na prirube svodu k hlave? pripadne tesneni pod svody, jestli neni nekde deravy u tech novejsich motoru pak nekdy rezonuje prepazka ve svodech, nejsem si jist, jak jsou reseny svody u tohodle starsiho typu Citovat
222johny222 Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 nejsem si jist, ale u RFV motoru vlnovec neni, ten je az u novejsiho RFN 99kW neni teda uvolnenej nejakej sroub nebo i vice sroubu na prirube svodu k hlave? pripadne tesneni pod svody, jestli neni nekde deravy u tech novejsich motoru pak nekdy rezonuje prepazka ve svodech, nejsem si jist, jak jsou reseny svody u tohodle starsiho typu vlnovec tam určo není a to co říkáš ty,tak to asi nezjistím,pač tam je blbej přístup a ještě je motor pootočenej tak že se tam jen tak nedostanu a ani tam neuvidím... vid? tak to je koukám na servis.... [upravil dne 6/2/12 17:48 od 222johny222] Citovat
xbirnyx Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Pokud nebude zítra moc velká zima, tak na to můžeme juknout, přece jen to auto ještě trošku znám:aut Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 jeste me napadlo, co takhle silentbloky zaveseni motoru ? nejsou nektery z nich utrzeny? ze by se pri akceleraci motor posunul a zacal narazet do kastle, zaroven by se vyosil vuci katalyzatoru a to by mohlo zpusobovat deformaci toho tesniciho krouzku jsou tri mista zaveseni, jeden velkej dole na napravnici, dva male vedle krytu rozvodu a pak jeste jedna velka hruska vedle kastliku ridici jednotky [upravil dne 6/2/12 22:24 od Ferry] Citovat
Návštěvník Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Měl jsem tady chlapíka s Lagunou nafťákem že má někde děravej vejfuk - měl blbě nasazenej filtrbox a brumralo to fakt jak kdyby měl někde díru. Citovat
222johny222 Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Pokud nebude zítra moc velká zima, tak na to můžeme juknout, přece jen to auto ještě trošku znám:aut OK už jsem vyspanej po noční a čekám teda až se ozveš Citovat
222johny222 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 jeste me napadlo, co takhle silentbloky zaveseni motoru ? nejsou nektery z nich utrzeny? ze by se pri akceleraci motor posunul a zacal narazet do kastle, zaroven by se vyosil vuci katalyzatoru a to by mohlo zpusobovat deformaci toho tesniciho krouzku jsou tri mista zaveseni, jeden velkej dole na napravnici, dva male vedle krytu rozvodu a pak jeste jedna velka hruska vedle kastliku ridici jednotky [upravil dne 6/2/12 22:24 od Ferry] silenbloky sou v cajku,motor se ani nehne :-) Spíš kroužek stojí za prd,koupil jsem druhovýrobu,ani nevím co je to za značku,je to Elitu,tak jsem na zkoušku ještě koupil Bosal a zítra zkusím vyměnit,pak dám vědět. Kámoš mi říkál,že dával na auto novej středák a koncák a byla to druhovýroba,nemuže to být tím,že je to potom našponovaný na gumách a pak se to škube a vyžvejka na tom kroužku? [upravil dne 9/2/12 06:17 od 222johny222] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.