Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Najdu tady členy s okolí Jihlavy?Potřeboval bych,aby mi poradil osobně,mrknul na auto...něco se mi tam nelíbi...

Začal mi při 4000 otáčkách prdet výfuk,tak že to bylo slyšet do kabiny auta,tak jsem se ujistil,že je potřeba vyměnit kroužek i ze šroubama hned za motorem co je před katalyzátorem.Oprava šla hladce a krásný přístup....ale nic se nezměnilo,dělá to pořád,tak ted nevím kde je chyba. Netěsnost na výfuku jsem nikde nenašel.Něvěděli byste co s tím? Je to 406 2.0 97 KW

Majitel předemnou ten kroužek taky měnil a byl prý ohrnutý jako šul*n,já když jsem to měnil,tak byl taky takovej,kde může být tedy chyba?

Odesláno
Omlouvám se, ale koukám do Serviceboxu a asi tam opravu není, bral jsem to obecně. Kdyžtak dej VIN mrknu znovu.

Mno právě taky si myslím,aspon sem ho tam neviděl a ani místo už by na něj nebylo

VIN :VF38CRFVE80357647

Odesláno

nejsem si jist, ale u RFV motoru vlnovec neni, ten je az u novejsiho RFN 99kW

neni teda uvolnenej nejakej sroub nebo i vice sroubu na prirube svodu k hlave? pripadne tesneni pod svody, jestli neni nekde deravy

u tech novejsich motoru pak nekdy rezonuje prepazka ve svodech, nejsem si jist, jak jsou reseny svody u tohodle starsiho typu

Odesláno
nejsem si jist, ale u RFV motoru vlnovec neni, ten je az u novejsiho RFN 99kW

neni teda uvolnenej nejakej sroub nebo i vice sroubu na prirube svodu k hlave? pripadne tesneni pod svody, jestli neni nekde deravy

u tech novejsich motoru pak nekdy rezonuje prepazka ve svodech, nejsem si jist, jak jsou reseny svody u tohodle starsiho typu

vlnovec tam určo není a to co říkáš ty,tak to asi nezjistím,pač tam je blbej přístup a ještě je motor pootočenej tak že se tam jen tak nedostanu a ani tam neuvidím... vid? tak to je koukám na servis....

:nevim

[upravil dne 6/2/12 17:48 od 222johny222]

Odesláno

jeste me napadlo, co takhle silentbloky zaveseni motoru ? nejsou nektery z nich utrzeny? ze by se pri akceleraci motor posunul a zacal narazet do kastle, zaroven by se vyosil vuci katalyzatoru a to by mohlo zpusobovat deformaci toho tesniciho krouzku

jsou tri mista zaveseni, jeden velkej dole na napravnici, dva male vedle krytu rozvodu a pak jeste jedna velka hruska vedle kastliku ridici jednotky

[upravil dne 6/2/12 22:24 od Ferry]

Návštěvník
Odesláno

Měl jsem tady chlapíka s Lagunou nafťákem že má někde děravej vejfuk - měl blbě nasazenej filtrbox a brumralo to fakt jak kdyby měl někde díru.

Odesláno
jeste me napadlo, co takhle silentbloky zaveseni motoru ? nejsou nektery z nich utrzeny? ze by se pri akceleraci motor posunul a zacal narazet do kastle, zaroven by se vyosil vuci katalyzatoru a to by mohlo zpusobovat deformaci toho tesniciho krouzku

jsou tri mista zaveseni, jeden velkej dole na napravnici, dva male vedle krytu rozvodu a pak jeste jedna velka hruska vedle kastliku ridici jednotky

[upravil dne 6/2/12 22:24 od Ferry]

silenbloky sou v cajku,motor se ani nehne :-)

Spíš kroužek stojí za prd,koupil jsem druhovýrobu,ani nevím co je to za značku,je to Elitu,tak jsem na zkoušku ještě koupil Bosal a zítra zkusím vyměnit,pak dám vědět.

Kámoš mi říkál,že dával na auto novej středák a koncák a byla to druhovýroba,nemuže to být tím,že je to potom našponovaný na gumách a pak se to škube a vyžvejka na tom kroužku?

[upravil dne 9/2/12 06:17 od 222johny222]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...