Bohouš Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Tak jsem před cca 2 hodinama zjistil (bylo mě sděleno), že mám na svém GTI pružiny z dieslu :D a proto to vypadá jak offroad. To Crack - budou mě je měnit, takže pokud budeš chtít ty co tam teď mám, tak ti jsou (respektive budou) k dispozici :) Citovat
vix Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 A já si říkal, že to auto vypadá úplně stejně - až na ty kola, jako to moje přibližovadlo. Škoda - měl jsi hezkýho off-routa. Citovat
Bohouš Odesláno 22. duben 2005 Autor Odesláno 22. duben 2005 No já si taky nestěžoval (do Prahy to je jak dělaný), ale přece jen to vypadalo divně když jsem něco vezl v kufru, nebo na zadních sedadlech. Citovat
Crack Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Z dieselu snad ani ne nák sem si to rozmyslel,protože každej říká jak je to pěkný takhle nízko a tvrdý že bych v tom skákal to taky není ......... Citovat
Bohouš Odesláno 25. duben 2005 Autor Odesláno 25. duben 2005 Crack - na kolik tě prosím tě přišly ty HR pružiny ?? Rozhoduju se jestli originál, nebo něco takovýho co máš zřejmě ty. Citovat
Crack Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Já je měl od kámoše,co mě dlužil asi 15kil,takže se to takhle říct nedá,ale noví Koni stojej 2500;) Citovat
striker Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Bohousi co to mas prosimte za puzzle .. mas vubec Gtickovou napravu ?.. ( just jokeing [Editován dne 27/4/05 striker] Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Ve sklepě bych měl mít jeden pár pružin z GTI, teoreticky by to měly být Eibach. Možno půjčit na vyzkoušení Citovat
Bohouš Odesláno 27. duben 2005 Autor Odesláno 27. duben 2005 Striker - mám komplet GTI, jen ty pružiny. Jinak přední ramena + stabilizátory jsem měnil před půl rokem + repase zadní nápravy. Postupně na tom vše měním. Po včerejšku mě chybí už jen přední tlumiče + ty pružiny a pár blbostí. Ale je to celkem nákladný :) Oddie - tak to beru - pokud nejsou v nějakym dezolátnim stavu. :papa Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Jsou to celé Phersony, jen namontovat - ale ty tlumiče bych radši vyhodil, a koupil nové. Na vyzkoušení to ale přendat jde v klidu, tak jak to je. Citovat
Bohouš Odesláno 27. duben 2005 Autor Odesláno 27. duben 2005 Jo jo tlumiče koupím 100% nové - jde mě o ty pružiny. Mohl bys je případně - pokud pojedeš - vzít zítra na Džbán ?? Pokud ne, tak se pro ně stavím a domluvíme se. Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Nemohl, pokud tam vůbec dorazím, tak zřejmě bez auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.