Mathush Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Uzáver nádoby a tesnenie na ňom je ok? Ak sa nemýlim, tak tesnenie uzáveru vyrovnáva tlak v nádobke. A ak sa mýlim, tak ma opravte Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Zdravim,uzavěr je nový a nadobka se nafoukne a začne broblikavat voda. Citovat
Benžík Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Jdou z nádržky bubliny? Jestli jo, tak je těsnění neb hlava v háji. Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Jak bubliny?Když ujedu třeba několik km tak se nadobka natlakuje a problikava kontrolka vody,když zastavim a povolim nadobku tlak uteče a voda se zvedne.když nechám povolene vičko trochu tak ten tlak tlači vodu ven.To zjistím když někde přijedu a otevřu motor tak naftový filtr je od frydexu a musím dolet. Citovat
Benžík Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Nech to nastartovaný, otevři víčko, bacha ať Tě to nepocáká horkou kapalinou a koukej dovnitř do nádržky, jestli se tam objevujou bubliny. Při tom můžeš přidávat plyn. Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 dik za radu vyskoušim a jak nepujdou tak co to pak může být?? [upravil dne 5/2/12 14:24 od JarekB] Citovat
aaamilan Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Ahoj já jsem dával nové těsnění do víča a měl jsem podobný problém. Těsnění bylo moc silné a vzduch neměl jak ucházet. Bylo to moc utěsněné. Víčko funguje tak, že vyrovnává tlak v potrubí, při ohřátí vody, voda nabyde a zákonitě se roztahuje a víčko odpouští přetlak. Při vychladnutí,naopak přisává vzduch a vyrovnává hladinu. Voda v nádržce se normálně točí jak koluje v okruhu, ale pokud tam jdou bubliny (jak říká Benžík) tak je buť prasklé těsnění, nebo hlava. Citovat
Hafity Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Před konečným verdiktem pořádně odvzdušnit.... Citovat
Návštěvník Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 prorezle a fukle těsnění pod hlavou.. Citovat
Czedisonek Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Ale je fajn že jsi totálně smáznul ten první příspěvek čímž nikdo neví co bylo základem pro založení tohoto vlákna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.