Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Zdravim,uzavěr je nový a nadobka se nafoukne a začne broblikavat voda.

Návštěvník
Odesláno

Jak bubliny?Když ujedu třeba několik km tak se nadobka natlakuje a problikava kontrolka vody,když zastavim a povolim nadobku tlak uteče a voda se zvedne.když nechám povolene vičko trochu tak ten tlak tlači vodu ven.To zjistím když někde přijedu a otevřu motor tak naftový filtr je od frydexu a musím dolet.:(

Odesláno

Nech to nastartovaný, otevři víčko, bacha ať Tě to nepocáká horkou kapalinou a koukej dovnitř do nádržky, jestli se tam objevujou bubliny. Při tom můžeš přidávat plyn.

Návštěvník
Odesláno

dik za radu vyskoušim a jak nepujdou tak co to pak může být??

[upravil dne 5/2/12 14:24 od JarekB]

Odesláno

Ahoj já jsem dával nové těsnění do víča a měl jsem podobný problém. Těsnění bylo moc silné a vzduch neměl jak ucházet. Bylo to moc utěsněné. Víčko funguje tak, že vyrovnává tlak v potrubí, při ohřátí vody, voda nabyde a zákonitě se roztahuje a víčko odpouští přetlak. Při vychladnutí,naopak přisává vzduch a vyrovnává hladinu. Voda v nádržce se normálně točí jak koluje v okruhu, ale pokud tam jdou bubliny (jak říká Benžík) tak je buť prasklé těsnění, nebo hlava.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...