Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kontrolka voda v palivovém filtru

Ted v zimním období se mi občas rozsvítí třeba i na par minut kontrolka wasser im kraftstoffilter , tedy voda v palivovém filtru mam 2.1 td a pak zase zhasne . Co s tím? Diky

Peugeot 406

Odesláno

Tak jsem na to dnes Koukal a z toho vypouštěciho šroubu vede hadicka dolu pod motor která odvádí případnou vodu pryč a když jsem ho vysrouboval tak (u zahráteho motoru ) nic ven nevyteklo. Takze voda tam není. Zřejmě.

Odesláno
:D jak píše koblih69 musela by téct i nafta, to neni hadička jen na vodu, ale hlavně na vypuštění nafty z filtru při jeho výměně, takže to ohřát a potom za chcípnutého motoru vypustit a po utáhnutí tam natlačit naftu, myslim že máš balónek takže namačkat a jestli máš čerpadlo v nádrži tak párkrát otoč klíčkem, jinak by mě zajímalo jak tam ten palivovej filtr máš asi dlouho:D
Odesláno

No protože filtr je přece plný nafty. Když se tam dostane voda tak se nafta drží nahoře, takže se dá voda odpustit. Může to být ucpané i nějakým bordelem, ale každopádně něco z toho téct musí ;)

Odesláno

Zkus nahřát ten filtr třeba horkouvzduškou nebo fénem když si myslíš že je to tam zamrzlý, nebo rovnou ten výpustný šroub celý vyšroubuj a uvidíš jestli je to zamrzlý nebo ucpaný, pokub by to nešlo povolit tak to bude zamrzlý a neurvi to!! Jinak tam taky beztak bude těsnící o-kroužek jako je na hdi tak na něj bacha ať ho nezničíš jinak ti z toho potom bude kapat nafta

Odesláno

Cely jsem ho i s tou hadickou vysrouboval a šel lehce ale ven nevyšla ani kapka ničeho . Naftu beru jen na Omw nebo vervu někdy a teď jsem vzal diesel tech na agipu. A filtr je měněny a i ten který tam byl před tim byl ještě ok ptz beru kvalitni naftu . Bohužel fen ani garáž ani nic jiného kdispozici nemám . Dneska rano jsem ale nastartoval asi až na po 6 . Diky tomu ze mam Silver dynamic 73ah rok starou, tak se to povedlo ale vůbec se mu nechtelo i presto ze před tim to šlo max. Na po druhy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...