honzin406 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Kontrolka voda v palivovém filtru Ted v zimním období se mi občas rozsvítí třeba i na par minut kontrolka wasser im kraftstoffilter , tedy voda v palivovém filtru mam 2.1 td a pak zase zhasne . Co s tím? Diky Peugeot 406 Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Mrkni se na filtr a případně spodním šroubkem tu vodu vypust...... Citovat
Vítek1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 ze by odvodnit palivovej filtr?? a pokud nepomuze tak asi chyba kabelaze Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Nezlob se...ale auto ti napíše kde je \"asi\" chyba a ty se ještě ptáš.......:bojim Citovat
honzin406 Odesláno 4. únor 2012 Autor Odesláno 4. únor 2012 Mate třeba někdo schéma toho filtru abych věděl kde? To vypustit ? A hlavně nebude to zamrzlé ta voda? Při minus 10? Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Takhle to vypadá, vypouštěcí šroub je č. 5 Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Tak jsem na to dnes Koukal a z toho vypouštěciho šroubu vede hadicka dolu pod motor která odvádí případnou vodu pryč a když jsem ho vysrouboval tak (u zahráteho motoru ) nic ven nevyteklo. Takze voda tam není. Zřejmě. Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Pokud nic nevyteklo tak je to asi zamrzlý ne? Přece by musela téct aspoň nafta ne ? Citovat
Dančák Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 jak píše koblih69 musela by téct i nafta, to neni hadička jen na vodu, ale hlavně na vypuštění nafty z filtru při jeho výměně, takže to ohřát a potom za chcípnutého motoru vypustit a po utáhnutí tam natlačit naftu, myslim že máš balónek takže namačkat a jestli máš čerpadlo v nádrži tak párkrát otoč klíčkem, jinak by mě zajímalo jak tam ten palivovej filtr máš asi dlouho:D Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Proč nafta? A říkám ze je to zahraty ... A pokud by tam byla voda tak by podle me hodinovou jízdou rozmrzla. Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Mam tam myslím Mann asi pul roku. Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Protože když by tam nebyla voda tak musí vytéct aspoň nafta Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No protože filtr je přece plný nafty. Když se tam dostane voda tak se nafta drží nahoře, takže se dá voda odpustit. Může to být ucpané i nějakým bordelem, ale každopádně něco z toho téct musí Citovat
Dančák Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Zkus nahřát ten filtr třeba horkouvzduškou nebo fénem když si myslíš že je to tam zamrzlý, nebo rovnou ten výpustný šroub celý vyšroubuj a uvidíš jestli je to zamrzlý nebo ucpaný, pokub by to nešlo povolit tak to bude zamrzlý a neurvi to!! Jinak tam taky beztak bude těsnící o-kroužek jako je na hdi tak na něj bacha ať ho nezničíš jinak ti z toho potom bude kapat nafta Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Já bych normálně filtr otevřel, vyndal vložku, všechno pěkně vyčistil a vytřel ... Citovat
Dančák Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Já dělám vždy vše, takže vypustit, všechno vytřít a vyčistit aby to bylo pěkně čistý atd.....dneska ho budu zrovna na bratrovim hdi taky měnit:) Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Cely jsem ho i s tou hadickou vysrouboval a šel lehce ale ven nevyšla ani kapka ničeho . Naftu beru jen na Omw nebo vervu někdy a teď jsem vzal diesel tech na agipu. A filtr je měněny a i ten který tam byl před tim byl ještě ok ptz beru kvalitni naftu . Bohužel fen ani garáž ani nic jiného kdispozici nemám . Dneska rano jsem ale nastartoval asi až na po 6 . Diky tomu ze mam Silver dynamic 73ah rok starou, tak se to povedlo ale vůbec se mu nechtelo i presto ze před tim to šlo max. Na po druhy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.