Miku Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Tak jsem dnes kontroloval osvětlení a nesvítila mi pravá strana světla do mlhy. Rozdělal jsem světla a nebyla tam žárovka, dodal jsem ji a že nasadím paletu že žárovkami zpět a nešlo to. Tam kde patří díra pro žárovku byl plast. Jak to máte ostatní Jedná se o sedan dovoz Francie 97. Citovat
Fx Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Je to naprosto normální, pro některé trhy se dělaly verze s mlhovkou jen na jedné straně (někde vlevo, někde vpravo). U některých aut je příprava pro mlhovku i na druhou stranu, u některých ně - problém ani zmetek to není Citovat
Ferry Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 pokud ti ta zarovka sviti ( mas natazeny draty ) tak ten plast vylom jako jsem to udelal ja a mas mlhovky na obou stranach Citovat
Guest ZILA Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 ja zasunul žarovku viloupnul plasta sviti to stereo :D Citovat
Pinďa Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Někdy na to pravé mlhové světlo zapojili mlhovku pro tažné zařízení (a vydělali žárovku) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.