Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám 2.7 HDi coupe a nemůžu si stěžovat... Obzvláště na dálnici, kde nechávám lecjaké BMW a AUDI, aby se dívali, jak jim ujíždím :-)

Odesláno

Ja mam SW 2,2 HDI 125 kW. Oproti 406-ke 2,0 HDI 80kW je ten rozdiel v sile a pruznosti motora neskutocny. Mam ho len pol roka, zatial slape bez problemov. Spotreba, vacsinou mesto 8 litrov, mimo mesta s lahkou nohou 6 litrov ale ten motor miluje dialnicu:D. Priznam sa, nechcel som ist do 2,2-ky ale teraz nelutujem:). takze max spokojnost;).

Odesláno

Já mám 2007 a mám ho taky teprve pul roku. Ridil jsem už ledacos, ale i AUDI A6 3.0 TDi se může jít zahrabat :roker

Spotrebu mám průměrnou 8.1 litru, ve meste tedka v zime okolo 11.5 litru a na dalnici, kdyz jedu domu ze Salzburgu pres Viden do Ostravy, to mám za 5.8 litru... A to 130km/h nejezdim :aut ba mnohem rychleji :P

Odesláno

Jo na dálkové to má bezva spotřebu. Ten motor je díky automatu většinou v pohodě i mnohem starších aut. Spíše bych si dal pozor na tu převodovku. Dej si hledat, o tom už tu téma někde je, škoda ho zakládat znovu.

Pokud jde o spotřebu, tak mi v podstatě sedí s tím, co ukazuje PC, více se to rozchází, když jezdím jen po městě.

Věříl bych, že mu to za těch 6l i jede, tohle je dálková jízda jak vyšitá :) Mi to ve 140 na rovině ukazuje i pod 5l okamžitá, strašně tu spotřebu kazí město.

[upravil dne 4/2/12 19:50 od Agrafik]

Odesláno

Za 6 litru to určitě nejede. Když pojedu mimo město, ne po dálnici , ruční řazení , max 100 km/h tak pojedu lehce přes 7 litrů.

Nesmí koukat na PP. S puvodním softem motoru a převodovky to ukazuje o litr míň než je real na kalkulačce. Po upgrade softu (original) to proměřuje mín tak do pul litru.

Odesláno

Ale ale ale... na 100kw mam okresky pod 5 litrov. Samozrejme je to minimum co viem spravit ked davam ecorallye a ked poznam cestu a vyuzivam dojazdy...

Inak aj teraz mam v pohode na palubaku priemerku za 1000km 6,5 ale to bolo mesto, dialnica na +- plny a okresky ked som sa ponahlal za pritulkinou a na spotrebu som nemal naladu pozerat...

takze vieden ostrava pod 6.0 kedykolvek ale cas asi trosku natiahnuty...

[upravil dne 4/2/12 23:30 od pyrone]

Odesláno
Ja mam SW 2,2 HDI 125 kW. Oproti 406-ke 2,0 HDI 80kW je ten rozdiel v sile a pruznosti motora neskutocny. Mam ho len pol roka, zatial slape bez problemov. Spotreba, vacsinou mesto 8 litrov, mimo mesta s lahkou nohou 6 litrov ale ten motor miluje dialnicu:D. Priznam sa, nechcel som ist do 2,2-ky ale teraz nelutujem:). takze max spokojnost;).

Výkon u 2.2 hdi bi-turbo je opravdu slušný - je to velý rozdíl oproti 2.0, je to dost poznat hlavně v kopcích, kdy to má skoro nekonečný tah:) Dlouhodobou spotřebu mám 7 - 7,5l a ve městě s tím moc nejezdím.. 5,8 l jak psáno níže u 2.7 hdi nevěřím...

[upravil dne 5/2/12 13:48 od Wing]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...