Kotis Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 ahojte mam tet problemy se stud. starty meho P406 hdi 80kw r.v. 04,při mrazu 12c motor se otoči tak 30krat než chytne žhaveni funguje jinak by to nechytlo vubec, po natočeni motoru pak už start OK, četl sem tady toho hodně naforu ,aky byste mi doporučili postup opravy od čeho se mam chytnout Citovat
georgegg Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 zkoušel jsi třeba nahžhavit víckrát za sebou? Citovat
Vítek1 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 nedavno jsme to tady resili a nevyresili nebo tak nejak jsme dosli ze mozna DRV ale zkouset to za 4 taci kdyz neni jinej problem? Citovat
Fortune88 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 no vidim že nejsem sam ale ja mam benzin 1,8 16V baterka Varta Blue dynamic 60Ah 540A 4 mesice stara, svičky najete cca 6tisic NGK a ty starty ranni to je jak z posledniho hlavne dneska kdy bylo -17 nalil jsem tam jeste velflobin a vytahnul baterku do tepla tak uvidime rano...hold dostava zabrat tyden celej den hrubo pod nulou neni se cemu divit navic trasa 15km tam 15km zpet.. ale i za chladnejsiho rana je start tužší než normalne pak už v pohode a to nemusi byt ani takova zima..tak nevim Citovat
Kotis Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 takže po zhasnuti kontrolky žhavim znovu i 3 krat zasebou do nafty nic nepridavam baterka toči OK,žhaviče sem proměřil minulou zimu byli OK (po odpojeni každou zvlašt) a mělo to stejny problem jak teka ,mam strach s těch vstř. trysek ma to najeto kolem 300tis KM odhadem ten ERG ventil nevim presne co je ale filtr fap asik taky nemam vyřeši mi to diagnostika motoru kolik by stala, Citovat
georgegg Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 cena za diagnostiku záleží podle toho kam půjdeš, samozřejmě v origo bude dražší než u někoho kdo jí má doma Citovat
fejfarz Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Já jsem dneska startoval taky trochu déle než normálně. Motor se déle točil ale chytlo to v pohodě. Nová baterka a VIF aditiva do nafty. Je hold větší mráz no. Citovat
Gargamell Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Já jsem například nikdy nic do nafty nelil a nikdy žádný problém. Minulý rok vlastně baterka, ale to se nepočítá Citovat
JankaS Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 môžem sa opýtať pri koľkých stupňoch mínus vám to chytá v pohode? lebo ja mám 206 1,4hdi a dva dni pri mínus 22 som naštartovala až na 4-krat a dnes pri mínus 24 az na 5-krát - tak neviem, či mám byť rada, že som pri takých mrazoch ešte vôbec naštartovala, alebo mám ísť zajtra bezpodmienečne kupovať novú baterku? myslíte, že ak by som mala novú baterku tak aj pri viac mínus 24 naštartujem na prvýkrát? Citovat
fejfarz Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Baterka se vždy nabíjí pouze odpojená !!!!!! Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 JankaS stačí tu baterku nabít! JJEENNDDAA odpojím +. kostru neodpojuju ta je na šroubek.... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 a pri zapojeni musim udělat něco extra nebo muž jednoduše strčit kliček otočit a jet?? jako ve fáčku a pod.??? Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 a co by jsi chtěl jako dělat?nasuneš ten zacvakávací kus na pol+ zacvakneš a jedeš ne? Citovat
fejfarz Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Baterka by se měla odpojit kompletně oba póly + i - a pak se normálně zase připojí ale měla by se nechat po nabití chvíli v klidu aby stihla tzv. vybublat nebo odvětrat. Nedoporučuje se hned jezdit. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 no to doufám protože tady na foru proběhlo sice u 306 benzin že po zapojeni baterky musi dat kliček na 2 achvili počkat a pak start bez plynu prostě stary start jak jsme tomu řikali u fačka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.