booriiss Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/419784_1955810152295_1753973086_951894_2140894813_n.jpg Citovat
J.R. Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Já mám v 1,4 Sport taky přední brzdy z 1.6 S16/GTI a oproti tomu co tam bylo je to nebe a dudy... Jako to co tam bylo předtím, to bylo tragický (asi jsem zvyklej na lepší brzdy z lepších aut), ale výměna brzd bylo to první co jsem na tom autě dělal a nelituju. Samozřejmě, že při běžné jízdě ti i ty origo brzdy co sou na 1,1 a 1,4i budou brzdit, ale jak tam nacpeš šestnáctku motor, určitě se rád svezeš a občas ti rupne v bedně a pak se lepší brzdy vždy hodí, páč nikdy nevíš co se bude dít. Je lepší mít auto \"přebržděný\" než \"přemotorovaný\" to můj názor ;-) Citovat
go.play Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Kdo brzdí, nevyhrává, to si pamatuj! Citovat
J.R. Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 2 go.play: To je taky pravda leč né vždy a rozhodně né všade... ;-) Citovat
booriiss Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 no hele hoši brzdy jsou prkotina... vyměníš -odvzdušníš...a jedeš.... ale dopasovat ten motor (elektrika) to je jinej med... Citovat
odee Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 No, já si myslím, že na normální jízdu by stačily i ty plný kotouče, ale když tomu šlápneš, tak S16kovej motor ani ty 247 větraný kotouče neubrzdí, už sem byl párkrát v serpentínkách na slovensku v úzkých a musím říct, že první limit mají většinou pneu (conti sportcontact 185/55 na 14 kolech), pak to nedávají brzdy a zároveň snima svěrač Myslím, že budu určitě potřebovat širší gumy a větší brzdy, ale na druhou stranu si zase říkám větší kotouč a kolo - větší neodpružená hmotnost - horší jízdní vlastnosti:nevim Citovat
Raweon Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 jak tak koukam tak tu kazdej resi brzdy a ne tema otazky:) pokud mas ten motor komletni tak motor s16 tam dostanes kastle sou stejny ae rozhodne tam dej novy silentbloky. co se týče tech brzd tak rozhodne vymenit za ty z s16ky. a co se tyce penez jak tu nekdo zminoval tak az to dodelas a udes to mit komplet vem to normalne na technickou a zaplatis asi 1000ku potom si akorat zajdes s technicakem na urad kde zapatis asi 100ku a oni ti prepisou technicak Citovat
MyP106 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 tak to se pěkně mílíš protože změna motoru je již přestavba a na tu musíš mít povolení od Peugeotu a ten ti to povolení nedá prakkticky je to nemožné protáhnout technickou Citovat
booriiss Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Raweon: nechci tě strašit ale existuji dva typy kastli! Já měl zrovna s tím obyc drzakem, jen s tím kusem vylisovanyho plechu a musel jsem prevarit ten hlavní drzak ! Který jsem použil z dieselovyho saxa:D říkám žádnej med! Docela mám potrenovano s vyndavanim a zase nasazovanim motoru! (3* tam a zpět)A co se týče hadic, pokud nemáš origo k s16 tak je to taky prekerka, nehledě na to, že pokud máš kastli na jednoduchý drzak, tak máš i příčku v kastli co drží chladič taky jinou( nepůjdou osadit s16 sahary) atd atd Citovat
booriiss Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 A jestli nejsou vůbec jiný i brejle, tomu chladici se tam taky moc nechtelo. Ale zase říkám, nic není nemožný! Pokud se chce je místo,čas a chuť. Tak jde vše:) Citovat
Raweon Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 boris : tak to sorry nevedel sem ze sou dva typy kastlí už sem ten motor s kamosem montoval 2 lidem a bez problemu obcas sem tam nekaja drobnost ae nic velkýho jedna byla r.v. 97 a druha 02 myp106: jak sem jiz zminoval montovali sme to uz 2 lidem a nikdo nemel problem s technickou ani na urade, v nasem state je výmena motoru legálni a pokud jde o to povoleni od peugeota to slysim poprvý ale netvrdim ze to neni mozny. Citovat
PAJA106 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Něco jiného je výměna motoru a něco jiného je záměna motoru. Můžeš vyměnit motor, ale za stejný typ. Pokud se to ti podařilo dotáhnout do konce, že z 1,4 jste udělali s16, tak to byla nepozornost ouřady. Citovat
Raweon Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 nevim nepátral sem po detailech je dost mozny ze meli znamy na techniky, nemyslim si ze urad znepozornil dvakrat za sebou. jo mel sem na mysli zamenu a ne výmenu sem to blbe napsal:) Citovat
Raweon Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 a hlane vymenujes motor ve 106ce a davas tam motor ze 106ky sice silnejsi ale je to stejny,vymenic musis jak se tu resi hlavne brzdy. tahle zamena je tez povolena, nereknu kdybys tam daval motor treba z veyrona a tak podobne. Citovat
MyP106 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 jako určitě se to nějak udělat dá protože když děláš individuální stavbu auta tak to jde ale podle mě je to zbytečně drahý úřadování. a dávala se ta murčitě S16 nedávala se tam 16 8V? narovinu 1,1 8V - 16 8V na pohled vypadají velice podobně ne li úplně stejně. a když přerazíš k´dy motorů tak nepozná vůbec nikdo nic. jiank jsem se snažil vyměnit motory na 106 legálně a peugeot mi to nedovolil a úřad t oneschválí bez jejich povolení změnu typu motoru. Citovat
FiFa_cze Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Tak tak, ty 1.1, 1.4 a 1.6 8V jsou na první pohled k nerozeznání..aspoň pro mě Citovat
Raweon Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 jasne byl to 16ti ventil kdyz uz zmenu motoru tak to nejlepsi, hele ja ten motor akorat stavel a to jak si to lidi zlegalizujou je mi jedno, ale legálně si dneska uz nic neudělas kort v tomhle state:) a zmenil sis ten motor nakonec ? Citovat
MyP106 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 ne změnil sem auto pořídil sem legální GTI Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.